Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
Lion29 ::
ja?
na tem naslovu nikakor ne najdem povezave na pravi RSS vir.
dobim ven verzijo feedburnerja
ce pa grem na ogled xml, pa dobim ven nekaj kar ni po RSS standardih... recimo namesto description taga b itemu dobim ven content tag (content:encoded)
na tem naslovu nikakor ne najdem povezave na pravi RSS vir.
dobim ven verzijo feedburnerja
ce pa grem na ogled xml, pa dobim ven nekaj kar ni po RSS standardih... recimo namesto description taga b itemu dobim ven content tag (content:encoded)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
urban99 ::
En predlog... a bi se dalo v paginaciji dodat še "prikaz vseh strani". Kruzat čez temo, ki ima 40 strani je zahtevna zadeva :) Pa glede na to, da je tole bolj tekstovni forum, po mojem ne bi pretirano obremenili hrčkov?
Primoz ::
Teme s 40 stranmni niso problem. Teme s 4000 pa. Zato te funkcionalnosti ni več. Morda dobite javascript load on demand ko scrollas dol. "Vse strani" pa vsekakor ne.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
tema s 4000 stranmi? I see... Autoscroll mi žal ne bo v posebno pomoč, ko bom hotel s Ctrl+F hitro navigirat po recimo temi o Xtreamerju... škoda no :S
https://developer.mozilla.org/En/RSS/Ar...
ok, za to nisem vedel, da je dovoljeno... ampak mi je uspelo...
tak da zdaj bodo vase novice avtomatsko prenesene (tiste ki majo sliko),... ostale bo treba se vedno na roke
urban: desno imaš iskanje znotraj teme ... uporabi.
lion: slike bodo :D
urban: desno imaš iskanje znotraj teme ... uporabi.
ja ker se dogaja da jih kar nekaj novic nima
no ce bodo, tolko bolj kul!
wow! še ena odlična stvar, ki sem jo spregledal... se opravičujem. Mogoče bi bilo fajn ta fičr boljše poimenovat, 'posebni izpisi' mi res ne pove dosti. "Iskanje po temi" se pa tudi hecno sliši, vem :)
MrStein ::
urban99:
Maš v osebnih nastavitvah, koliko naj izpiše sporočil na eno stran.
To imam jazna eno večjo cifro.
Tako je zame večina tem na eni strani. Te daljše pa 2,3,4... strani.
En predlog... a bi se dalo v paginaciji dodat še "prikaz vseh strani". Kruzat čez temo, ki ima 40 strani je zahtevna zadeva :) Pa glede na to, da je tole bolj tekstovni forum, po mojem ne bi pretirano obremenili hrčkov?
Maš v osebnih nastavitvah, koliko naj izpiše sporočil na eno stran.
To imam jazna eno večjo cifro.
Tako je zame večina tem na eni strani. Te daljše pa 2,3,4... strani.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
tristan ::
Nekšo zelo dobro zamisel imam =D
Kaj če bi tam.. kjer piše "moje teme" Dodali oklepaja v katerma piše koliko neprebranih imaš ^^
Torej, da bi bilo npr.:"moje teme (4)"
Kaj če bi tam.. kjer piše "moje teme" Dodali oklepaja v katerma piše koliko neprebranih imaš ^^
Torej, da bi bilo npr.:"moje teme (4)"
Tristan
ja, to je zakon predlog in jaz sem tudi 100% za!
se raje bi pa videl, da se ta stevilka sproti (prek ajaxa) osvezuje (tako kot recimo pri gmailu)
se raje bi pa videl, da se ta stevilka sproti (prek ajaxa) osvezuje (tako kot recimo pri gmailu)
Thomas ::
Če maš neko temo odprto, deluje kakot push server. Novi doneski se kar sami pojavijo, brez refresha.
Kaj če bi to veljalo še za "Zadnjih 24 ur" in povsod?
Kaj če bi to veljalo še za "Zadnjih 24 ur" in povsod?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Problem je, da v tem primeru mora stvar tudi spodaj izginit, ko gre na vrh (in posledično obvezno utripa). Če ima kdo kakšno idejo kako to izpeljat, da ne bo uporabniška izkušnja slabša od trenutnega stanja ... povejte in se bo zgodilo.
Fade in/fade out (oziroma obratno) ? ;)
Motiti se je človeško.
Icematxyz ::
Časovni zamik. Pa naj "utripne" vse skupaj na nek interval. Naprimer 15 sekund. S tem da kakšen majhen indikator (števec, ura ali hrček ki beži iz strežnika pa mu nikoli ne uspe). Pa se naj bliska. :)
Indikator predvsem za to da ni zmede. Ko hočeš na nekaj kliknit in bi vse skupaj zgledalo kot ruska ruleta. Če bi pa real time se vse posodabljalo. Potem pa bo prodaja persena zagotovo v Sloveniji poskočila.
Indikator predvsem za to da ni zmede. Ko hočeš na nekaj kliknit in bi vse skupaj zgledalo kot ruska ruleta. Če bi pa real time se vse posodabljalo. Potem pa bo prodaja persena zagotovo v Sloveniji poskočila.
hmm.... saj meni ni tako važno.. če se refresha... sam glavno da bo ta številka=D
drugače pa MrStein ima ČISTO PRAV!
drugače pa MrStein ima ČISTO PRAV!
Tristan
Keyser Soze ::
Še eno vprašanje. In sicer glede funkcionalnosti oglasov.
Lepo bi bilo, če bi naredili eno opcijo pri oglasih, da ga recimo lahko po enem tednu ali dveh tedni, če slučajno nisi prodal zadeve, bumpaš nazaj na začetek. Narediš ene vrste repost/refresh. "Starega" oglasa ni več, je samo še novi.
Plus, da bi imel recimo eno opcijo, da daš edit oglasa, in obkljukaš opcijo "Prodano". Kar pomeni, da oglas ni več aktualen. Mal tečno je namreč, ko se ti če pol leta najde en model, ki preko Googla izbrska tvoj oglas in sprašuje če je zadeva še na voljo. Vem, da ga lahko ignoriraš/mu odgovoriš/nekaj tretjega, ampak če ni prevelik fuss? Vsaj opcija reposta po 14 dneh?
Lepo bi bilo, če bi naredili eno opcijo pri oglasih, da ga recimo lahko po enem tednu ali dveh tedni, če slučajno nisi prodal zadeve, bumpaš nazaj na začetek. Narediš ene vrste repost/refresh. "Starega" oglasa ni več, je samo še novi.
Plus, da bi imel recimo eno opcijo, da daš edit oglasa, in obkljukaš opcijo "Prodano". Kar pomeni, da oglas ni več aktualen. Mal tečno je namreč, ko se ti če pol leta najde en model, ki preko Googla izbrska tvoj oglas in sprašuje če je zadeva še na voljo. Vem, da ga lahko ignoriraš/mu odgovoriš/nekaj tretjega, ampak če ni prevelik fuss? Vsaj opcija reposta po 14 dneh?
OM, F, G!
Oglas lahko kadarkoli brišeš. Za repost ... bom pogledal. Ampak načeloma bomo male oglase spremenili bolj drastično.
Bor H ::
Bi se dal narest, da te nekako ST obvesto (lahko avtomatični ZS), ko ti moderator kej taca po sporočilih, da veš da si zamoču in se lahko in učiš na lastnih napakah in napišeš novo primernejše sporočilo če je treba.
Bor H..
totalno prav imaš..
ker tečno je če ti nekdo zbriše sporočilo .. (mod).. pa neveš zakaj :S
totalno prav imaš..
ker tečno je če ti nekdo zbriše sporočilo .. (mod).. pa neveš zakaj :S
Tristan
Bor H ::
Sej ni treba da je obrazloženo, če boš hotu obrazložitev boš že vprašal, sam problem je ker dostkrat ne veš, sploh ker te vrže na zadnjo prebrano sporočilo in tistega rdeča sporočila ne vidiš.
Steinkauz ::
Tale forum nujno rabi spoiler tag, da ti prikrije besedilo dokler ne greš z miško čez...
Ter enforcat uporabo.
Ter enforcat uporabo.
Tale forum nujno rabi spoiler tag, da ti prikrije besedilo dokler ne greš z miško čez...
Ter enforcat uporabo.
(Citiram kot primer)
Fajn bi bilo, če bi klik na "izjavil" skočil na sporočilo v okviru tretnutne strani*, na pa šel na novo nalagati stran.
* - seveda le, če je dejansko na trenutni strani
Motiti se je človeško.
nevone ::
Novo temo bi se moralo dati odpreti povsod (v vseh oddelkih), s tem da izbereš v katerem oddeleku jo želiš odpreti.
Mogoče bi bilo dobro dodati Nova tema v levi menu.
o+ nevone
Mogoče bi bilo dobro dodati Nova tema v levi menu.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
OmegaBlue ::
Well, imamo nova tema v desnem meniju, si mislila kako drugače?
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
nevone ::
Ja tisto je ok. Samo malo je moteče, da moraš najprej biti v pravem oddelku, da odpreš novo temo v njem. Da ne moreš pri odpiranju nove teme izbrati oddelka.
Pa recimo, ko imaš odprte recimo Teme zadnjih 24 ur, nimaš možnosti odpreti novo temo.
o+ nevone
Pa recimo, ko imaš odprte recimo Teme zadnjih 24 ur, nimaš možnosti odpreti novo temo.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
Preview za Hitri odgovor.
Bi šlo? JavaScript bi se lahko dinamično naložil, ko user začne tipkati, če je prevelik. No ja, boste že pogruntali kak implementirat ;)
Bi šlo? JavaScript bi se lahko dinamično naložil, ko user začne tipkati, če je prevelik. No ja, boste že pogruntali kak implementirat ;)
Motiti se je človeško.
Huh? A ti gledaš drug forum?
Pri meni zgleda takole:
Po postanju pa takole:
bold gugelj
Pri meni zgleda takole:
<strong>bold</strong> <a href="http://google.com">gugelj</a> [st.slika http://shrani.si/f/44/js/ShcsrQo/p5210055.jpg opis slike za primer] <blockquote>neki citat</blockquote>
Po postanju pa takole:
bold gugelj
neki citat
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Roadkill ::
Zaradi funkcije "Priporočamo: " prihaja do ogromnega števila obujanja tem.
Predlagal bi, da te ob postanju na topic kjer je bil zadnji odgovor dolgo časa nazaj (pol leta ali več?) stran na to opozorila. Z opozorilno podstranjo ali pa samo z očitnim tekstom.
Če bi se mi ljubilo bi v 10ih minutah zihr našel 20 topicov ki so se zaključili pred letom 2006, pa je v zadnjem mesecu nekdo odgovoril nanje.
Drugače je pa funkcija "priporočamo" super in deluje presenetljivo dobro.
Predlagal bi, da te ob postanju na topic kjer je bil zadnji odgovor dolgo časa nazaj (pol leta ali več?) stran na to opozorila. Z opozorilno podstranjo ali pa samo z očitnim tekstom.
Če bi se mi ljubilo bi v 10ih minutah zihr našel 20 topicov ki so se zaključili pred letom 2006, pa je v zadnjem mesecu nekdo odgovoril nanje.
Drugače je pa funkcija "priporočamo" super in deluje presenetljivo dobro.
Ü
gruntfürmich ::
glede starih tem je bilo veliko govora; lahko bi recimo po določenem času (1 let) staro temo zopet načel oz. napisal post noter samo avtor ali moderator.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
lambda ::
Nisem šel brat celotne teme, ampak ali obstaja funkcija, da bi pogledal "moje teme" vključno s tistimi, v katerih ni nič novega (torej vse teme, ki si jih kdajkoli označil kot svoje teme)? Če ne, bi bila to kar priročna zadeva, trenuten link "moje teme" namreč sfiltrira samo tiste, v katerih je kaj neprebranega.
dejanslo ::
Ko odpreš "moje teme" imaš na desni strani nekje link "vse moje teme".
There`s More Than One Way To Do It
evo, to funkcijo sem tudi jaz pogresal! nisem vedel, da se da pogledat... mogoce bi moralo biti bolj ocitno, ker je zelo uporabna funkcija... sploh ce imas kaj za dodat v kaksno temo.. in potem moras skozi ves postopek iskanja...
ampak hvala dejan za namig!
ampak hvala dejan za namig!
O čemu to vi?
Meni "moje teme" kaže vse teme, kjer sem sodeloval (ali odkljukal).
Urejene po aktualnosti, tiste z neprebranimi sporočili pa imajo malo drugačen odtenek ikonce.
???
Meni "moje teme" kaže vse teme, kjer sem sodeloval (ali odkljukal).
Urejene po aktualnosti, tiste z neprebranimi sporočili pa imajo malo drugačen odtenek ikonce.
???
Motiti se je človeško.
lol... jaz bi rad videl vse moje teme, tudi tiste, ki nimajo novih odgovorov notri..
ker jaz zdaj ce kliknem na moje teme, je spisek tem prazen...
na desni strani pa je link "vse moje teme"... tam pa je spisek vseh mojih tem, cetudi ni novih odgovorov notri...
po mojem bi bilo fajn, da se bi dalo ta link:
"vse moje teme" pod link "moje teme" en tab bolj desno (mogoce kako drugo barvo)... in samo takrat ko kliknes na "moje teme" drugace naj nebi bil viden... to je po nekem standardnem vzorcu usabilitija...
ali pa, da na strani "moje teme" pod vsemi novimi temami veliki gumb ali link na "prikazi vse moje teme"... tako je zadosti jasno in ljudje nebi spregledali...
sicer zdaj ko vem, da je tam na desni, me ne moti
ker jaz zdaj ce kliknem na moje teme, je spisek tem prazen...
na desni strani pa je link "vse moje teme"... tam pa je spisek vseh mojih tem, cetudi ni novih odgovorov notri...
po mojem bi bilo fajn, da se bi dalo ta link:
"vse moje teme" pod link "moje teme" en tab bolj desno (mogoce kako drugo barvo)... in samo takrat ko kliknes na "moje teme" drugace naj nebi bil viden... to je po nekem standardnem vzorcu usabilitija...
ali pa, da na strani "moje teme" pod vsemi novimi temami veliki gumb ali link na "prikazi vse moje teme"... tako je zadosti jasno in ljudje nebi spregledali...
sicer zdaj ko vem, da je tam na desni, me ne moti
@Gandalfar: meni se pogosto dogaja, da bi rad v kako mojo temo kaj dopisal, ali pa pogledal kaksen odatek, ki sem ga zasledil...
pa se ena stvar... "moje teme" je, po mojem, totalno zgreseno
moje teme so tiste teme, ki si jih ti startal,
priljubljene teme, so pa tiste, ki jim sledis (ki si jih oznacu)...
tako da po mojem, bi bilo zelo uporabno, ce bi imel oba linka, bodisi na svoje teme in na priljubljene
pa se ena stvar... "moje teme" je, po mojem, totalno zgreseno
moje teme so tiste teme, ki si jih ti startal,
priljubljene teme, so pa tiste, ki jim sledis (ki si jih oznacu)...
tako da po mojem, bi bilo zelo uporabno, ce bi imel oba linka, bodisi na svoje teme in na priljubljene
Meni bi blo kul, če bi bile na seznamu napisane vse, nove pa ločene z rdečo črto.
Meni bi blo kul, če bi bile na seznamu napisane vse, nove pa ločene z rdečo črto.
tudi to je kul
potem ne bi bile več razvrščene po času?
potem ne bi bile več razvrščene po času?
ce se uposteva ta predlog od dejana, bi lahko tako resili, da bi bila oba sklopa sortirana po casu, na vrhu tiste teme z novimi odgovori, nato pa ostale teme... (sortirane po zadnjem odgovoru)...
tak in tak je to v bistvu en spisek... edino lociti bi ga bilo treba torej takoj ko se zacnejo teme, ki nimajo novih odgovorov bi bila rdeca locnica (kot notri v sami temi #crta).... le da je notri kronolosko, tukaj pa anti-kronolosko
Meni dela točno tak že od nekdaj.
A sem padel v paralelno vesolje ???
Motiti se je človeško.
Hm, ja, potem se pojavi problem, če eno pogledaš, druge starejše pa ne. Vredu, jaz sem se privadil na trenuten sistem, mi je pravzaprav vseeno :)
MrStein, da ne gledaš ti tem zadnjih 24ur?
MrStein, da ne gledaš ti tem zadnjih 24ur?
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
lol... ja ma to so vse teme z novimi odgovori
crta pa predstavlja tiste, ki si jih ze vidu (na tem spisku prejsnjic, pa se nisi odprl)... nad crto pa so tiste, ki jih vidis prvic na spisku (in se nisi odprl)...
ko pa enkrat odpres, pa ta tema s tega spiska izgine!
crta pa predstavlja tiste, ki si jih ze vidu (na tem spisku prejsnjic, pa se nisi odprl)... nad crto pa so tiste, ki jih vidis prvic na spisku (in se nisi odprl)...
ko pa enkrat odpres, pa ta tema s tega spiska izgine!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 522818 (363) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39484 (31829) | Mavrik |