Forum » Slo-Tech » Vaši predlogi
Vaši predlogi
Temo vidijo: vsi
Mercier ::
Jaz sem si zaželel "povzetek teme". Eno lepljivo sporočilo na začetku teme, kjer bi lahko vpisali relevantne informacije o temi. Seveda kot možnost, neobvezno, le če je dobra volja pri sodelujočih in je smiselno. Moderator bi lahko delegiral pravice za urejanje povzetka nekomu od sodelujočih. Določenim temam bi to prav koristilo, predvsem tistim, ki so postale kilometersko črevo.
Rečmo, da te zanima, če Paypal podpira tudi Slovenijo, se boš moral prebijati skozi zelo dolgo temo z različnimi podatki, posredovanimi v daljšem obdobju. Osnovne informacije bi se dalo napisati v "povzetek". Potem mnoge teme, kjer se kaj našteva, npr. dobre oštarije v Ljubljani. Konec koncev še v politično temo v Loži, kjer se debatira, da bi Obama znal biti Bosanc, bi se lahko zbrale povezave do vseh rojstnih listov.
Rečmo, da te zanima, če Paypal podpira tudi Slovenijo, se boš moral prebijati skozi zelo dolgo temo z različnimi podatki, posredovanimi v daljšem obdobju. Osnovne informacije bi se dalo napisati v "povzetek". Potem mnoge teme, kjer se kaj našteva, npr. dobre oštarije v Ljubljani. Konec koncev še v politično temo v Loži, kjer se debatira, da bi Obama znal biti Bosanc, bi se lahko zbrale povezave do vseh rojstnih listov.
@Gandalfar
Ne štekam čisto. Me izzivaš naj še malo premislim svoj predlog (v smislu, da se folku verjetno ne bi dalo takšnih stvari pisat)?
Saj ne bi bilo treba ST iskat ljudi, ki bi bili pripravljeni pisat povzetke tem, folk bi možnost izkoristil kot koristno funkcionalnost. Recimo v temi XP->Vista izboljšave in popravki bi moderator lahko dal možnost avtorju, da stvar poda v strnjeni obliki na začetku teme, če bi sam seveda dal predlog, da bi to htel. Ali pa v temi Skok v vodo (ki ima 5 stopinj), kjer se avtorja pozove, naj poroča o podvigu, oziroma to itak hočejo sami, bi lahko kopalci to naredili v povzetku.
Ne štekam čisto. Me izzivaš naj še malo premislim svoj predlog (v smislu, da se folku verjetno ne bi dalo takšnih stvari pisat)?
Saj ne bi bilo treba ST iskat ljudi, ki bi bili pripravljeni pisat povzetke tem, folk bi možnost izkoristil kot koristno funkcionalnost. Recimo v temi XP->Vista izboljšave in popravki bi moderator lahko dal možnost avtorju, da stvar poda v strnjeni obliki na začetku teme, če bi sam seveda dal predlog, da bi to htel. Ali pa v temi Skok v vodo (ki ima 5 stopinj), kjer se avtorja pozove, naj poroča o podvigu, oziroma to itak hočejo sami, bi lahko kopalci to naredili v povzetku.
Tale je smiselno primerna, dost bedasta za probat in slabe vesti ne bom mel, ker je moja.
Galaxy ::
Zelim ti dat moznost, da urejas prvi post v temi po lastni izbiri. Ce zelis seveda.
Bi te prosil če bi mi omogočil prav to pri nekaj temah:
http://slo-tech.com/forum/t300881/zacet...
http://slo-tech.com/forum/t337889/zacet...
http://slo-tech.com/forum/t231529/zacet...
vas ne bi razočaral
Tilen007 ::
Je možno blokirat sporočila določenega uporabnika? Ker kar se zadnje čase dogaja na tem forumu, je noro. Skor nobena tema ne more it mimo nekaterih, ki so tako nadležni, da se enostavno ne splača kaj pametnega napisat al pa celo vprašat.
Fino bi bilo:
1. Da 'blokiraš' sporočila določenega uporabnika za ves forum
2. Da 'blokiraš' sporočila v določeni temi - ko vidš da začne kdo 'izzivat', ga enostavno označiš kot Blocked in ne vidš več njegovih sporočil v tej temi
Sem prepričan, da nisem edini, ki bi mu to prav prišlo.
Fino bi bilo:
1. Da 'blokiraš' sporočila določenega uporabnika za ves forum
2. Da 'blokiraš' sporočila v določeni temi - ko vidš da začne kdo 'izzivat', ga enostavno označiš kot Blocked in ne vidš več njegovih sporočil v tej temi
Sem prepričan, da nisem edini, ki bi mu to prav prišlo.
Odin ::
Pri iskanju bi bilo super, ce bi bil format Datuma napisan zraven. Kaksen je format pravzaprav?
Ga ze imam. S piko je locen.
ex: dd.mm.llll
Ga ze imam. S piko je locen.
ex: dd.mm.llll
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Odin ()
MK42 ::
avtomatsko spajanje postov v zasebnih sporočilih sucks
Človek potem ne ve, da je 'nekaj novega'.
Človek potem ne ve, da je 'nekaj novega'.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Ziga Dolhar ()
koyotee ::
a se sam men zdi, al je na novem slo-techu banner za novice mal fu...... narjen? po 2h sekundah se zapre, ceprav imam kurzor na X novici?
no ja, po eni se
no ja, po eni se
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: koyotee ()
demon#666 ::
Pozdravljeni!
Mogoče je blio že omenjeno, a se mi res neljubi iskat po 38 straneh.. Lepo bi bilo, če bi lahko neko temo (tudi z več stranmi) izvozil oz. prenesel na pc, v obiki doc ali txt. V novem dokumentu bi bil le uporabnikov nick, datum in ura, uporabnikov post im mogoče še njegov podpis (kar ni nujno).
Hvala in LP
Mogoče je blio že omenjeno, a se mi res neljubi iskat po 38 straneh.. Lepo bi bilo, če bi lahko neko temo (tudi z več stranmi) izvozil oz. prenesel na pc, v obiki doc ali txt. V novem dokumentu bi bil le uporabnikov nick, datum in ura, uporabnikov post im mogoče še njegov podpis (kar ni nujno).
Hvala in LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
OmegaBlue ::
Imaš v desnem meniju iskanje po temi in filtriranje po avtorju posta.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
CaqKa ::
kaj mu to nuca.. če sem ga prav razumel bi on rad temo bral offline, oziroma na papirju. forum je trenutno omejen na določeno število psotov na temo... tako da bi moral za kako obsejženšo temo se naklikat kot butl.
pa print css tudi nebi bil slab. na @media:print se doda enih par display:none
pa print css tudi nebi bil slab. na @media:print se doda enih par display:none
hm narobe razumel potem. Stvar bi bila potem nekako ekvivalentna "vse" knofu nekaj let nazaj, ki je z razlogom izginil.
MrStein ::
star.slo-tech.com to the rescue!
Uporabljam ga z razlogom.
Eden je, da imam nekih 100 postov na eni stani in ne rabim klikat in čakat kot butl med branjem.
Uporabljam ga z razlogom.
Eden je, da imam nekih 100 postov na eni stani in ne rabim klikat in čakat kot butl med branjem.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
demon#666 ::
@CaqKa prav si razumu. Bral bi npr. na telefonu, ker nimam neta, mi pride prav za krajšanje časa ob čakanju. Če bi se dalo pač use poste z uporabnikom vred izvozit v doc obliki.
Hvala in LP
Hvala in LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
Primoz ::
MrStein ... postov imaš enako tako na starem kot na novem S-T.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
@CaqKa prav si razumu. Bral bi npr. na telefonu, ker nimam neta, mi pride prav za krajšanje časa ob čakanju. Če bi se dalo pač use poste z uporabnikom vred izvozit v doc obliki.
Hvala in LP
star slotech je imel eno finto ko si nekaj z urljem spremneil.. mislim da si oni shtml spremenil v php.. al nekak tak.. samo zdaj tega itak več ni..
tako da je najbolj priporočljivi način si izbrat temo ki ti najbolje ustreza za branje, število prikazanih postov našopat do kolkor gre in vsako stran posebej izvažat. print funkcija je itak že bila večkrat predlagana pa še ni nič od nje.
no mogoče pa obstaja tudi kaka skrita funkcija ki ti jo bo primož zaupal ;)
Če printaš na novi strani ... pride čist lep izpis (meniji se skrijejo ... itd). Ampak še vedno največ x sporočil na enkrat.
SmeskoSnezak ::
Kolko pa je "zgornja" omejitev sporočil, ki jih lahk maš na eno stran?
@ Pusti soncu v srce... @
500
ups ... 250
ups ... 250
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Primoz ()
CoolBits ::
Ko dobiš po meilu obvestilo, da je odgovorjeno na tvojo temo je v linku "/konec" namesto "#crta".
Se da to kaj popravit? Ker te s klikom na link v meilu ne vrže na črto ampak začetek strani.
Se da to kaj popravit? Ker te s klikom na link v meilu ne vrže na črto ampak začetek strani.
terryww ::
Ob pošiljanju novice naj se novica shrani nekam za 15min, da jo lahko loginani popravijo/izboljšajo/uredijo/pogovorijo z avtorjem in se šele po tem objavi v Novicah. Torej, neke vrste /. firehose [ http://slashdot.org/firehose ] z razliko, da se da posredovat predloge za izboljšavo/dopolnitev novice. Tako bi dobli celovito in kredibilno novico namesto nekih površnih povzetkov.
poweroff ::
jmakov - novice se ne objavijo kar avtomatsko. Nekateri avtorji imajo pravico objaviti novico, večina ne. Tudi če avtor ima pravico objavit novico tega ne stori neposredno, pač pa jo najprej shrani, šele nato pa lahko klikne objavi. Novice so neobjavljene tudi par dni. Poleg tega avtor lahko prepove objavo pred nekim datumom.
sudo poweroff
Ob pošiljanju novice naj se novica shrani nekam za 15min, da jo lahko loginani popravijo/izboljšajo/uredijo/pogovorijo z avtorjem in se šele po tem objavi v Novicah. Torej, neke vrste /. firehose [ http://slashdot.org/firehose ] z razliko, da se da posredovat predloge za izboljšavo/dopolnitev novice. Tako bi dobli celovito in kredibilno novico namesto nekih površnih povzetkov.
hmm jaz pa njegovo besedilo razumem kot izboljšanje na wiki sistem. torej da lahko vsakdo loginani, ne samo admini predlagajo izboljšanje novice. s tem bi novica lahko bila dosti prej kredibilna kot je sedaj ker bi jo razširil na širši krog ljudi.
open source pa to :)
Dream on.
well, tvojega rahlo neprivoščljivega komentarja ne mislim naprej komentirat, seveda pa predlagam, da se kot del teama slotech preden odgovarjaš posvetuješ z ostalimi.
sicer pa nimam problema s tvojo egocentrično izjavo ki se med vrsticami da tudi prebrat kot "jebite se".
sicer pa nimam problema s tvojo egocentrično izjavo ki se med vrsticami da tudi prebrat kot "jebite se".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
V jok pa na drevo.
Glede novic je bil sestanek nedavno, tako da ne bi o posvetovanju, imamo dokaj jasno začrtano pot z novicami.
Preferiramo uredniški sistem in zaupamo ljudem, ki delo opravljajo, kaos in anarhija pa ni v našem interesu, prostor za kritiko in predloge novic pa imate - use it.
Če kogarkoli novice zanimajo in je zainteresiran za pisanje je vabljen k sodelovanju.
Glede novic je bil sestanek nedavno, tako da ne bi o posvetovanju, imamo dokaj jasno začrtano pot z novicami.
Preferiramo uredniški sistem in zaupamo ljudem, ki delo opravljajo, kaos in anarhija pa ni v našem interesu, prostor za kritiko in predloge novic pa imate - use it.
Če kogarkoli novice zanimajo in je zainteresiran za pisanje je vabljen k sodelovanju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
bluefish ::
Je ogled člankov možen le preko tistih sličic na vrhu strani ali pa je kje link do vseh?
Zanimivo je, da se je možno do tistih, ki zgoraj niso vidni premakniti le s klikanjem taba.
Zanimivo je, da se je možno do tistih, ki zgoraj niso vidni premakniti le s klikanjem taba.
Bo treba developerja izpod kamna potegnit, članki so še work in progress.
ko bo že ravno prišel izpod plazu naj se še malo poigra z možnostmi, ki so v profilu in s Prispevki, ki samevajo .
bi bilo možno narediti, da se ob urejanju zadnjega posta v temi le ta postavi in označi, kot da ima nov odgovor?
SmeskoSnezak ::
Pa dajte že enkrat urediti Moje teme, ko boste že pri tem. A je tak težko dati tisto časovno spremenljivko na max, da bi se vse teme pokazale že na prvi strani? Ker zdaj se mi zdi, da mate še bolj čudno nastavljeno kot na starem s-tju. Kolko je zdaj omejitev? Pol mesca za eno stran?
@ Pusti soncu v srce... @
Kenpachi ::
Pozdravljeni.
Jaz bi predlagal, da se ikonice za prisotnost (torej te, ki so kot "avatarji") pri črni shemi S-T skladno z ostalo barvno paleto konvertira v temne (črne) barve, ker malce ubijajo v oči. Drugače pa je temna shema odlična.
Jaz bi predlagal, da se ikonice za prisotnost (torej te, ki so kot "avatarji") pri črni shemi S-T skladno z ostalo barvno paleto konvertira v temne (črne) barve, ker malce ubijajo v oči. Drugače pa je temna shema odlična.
Zaraki Kenpachi.
WarpedGone ::
Khmm, prisotnost??
Js sm pa vedno mislu da te slikce označujejo spešl members...
Js sm pa vedno mislu da te slikce označujejo spešl members...
Zbogom in hvala za vse ribe
Kenpachi ::
Ah, prisotnost se pokaže pri mouseover na nick... Mouseover na "avatar" pokaže datum registracije... No, nevertheless, bilo bi fajn, če bi jih počrnili za črno shemo.
Zaraki Kenpachi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kenpachi ()
IceIceBaby ::
Ne vem, če je kdo to že napisal. Meni gre strašno na živce, da Slo-tech zunanje linke odpira v istem oknu/tabu. Običajno kliknem na link, pogledam vsebino in avtomatično zaprem tab, namesto da bi kliknil nazaj.
A ni bolj logično, da se externi linki odpirajo v novem oknu?
A ni bolj logično, da se externi linki odpirajo v novem oknu?
IceIceBaby ::
Moja miška nima srednjega gumba na koleščku :)
Pa tudi sicer je malo nerodno razmišljat pri vsakem linku kako ga boš kliknil. Enega z levim, enega s srednjim... A ni praksa, da se externi linki običajno odpirajo v novem oknu?
Pa tudi sicer je malo nerodno razmišljat pri vsakem linku kako ga boš kliknil. Enega z levim, enega s srednjim... A ni praksa, da se externi linki običajno odpirajo v novem oknu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IceIceBaby ()
roli ::
To gre tudi meni malo na živce! Samo sem se že navadil da klikam na linke z desno -> odpri v novem zavihku.
Problem tega klikanja z koleščkom je pa predvsem da ni ravno priročno.
Problem tega klikanja z koleščkom je pa predvsem da ni ravno priročno.
http://www.r00li.com
Kakšne mate vi to čudne miške.
link primeš in ga neseš gor med tabe, pa ga ofna v tistem tabu. lahko pa ga neseš nekam vun pa nov tab ofne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 522746 (291) | bastadu |
» | Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Obvestila | 39480 (31825) | Mavrik |