Forum » Zvok in slika » STB udp iptv
STB udp iptv
čuhalev ::
torej na lokalni mreži imam par udp mpegts tokov, ki jih lahko predvajam z vlc in ki so sestavljeni iz h264 in bodisi ac3 bodisi aac, sedaj pa iščem neko stb napravo s katero bi lahko to predvajal na televizorju, torej CVBS izhod, ne branim se hdmi in podpore 1080i50, če je le možno tudi, da bere nek playlist, da ne vnašam tega not, na nek način preko mreže (http, ftp, ...)
gledal sem obstoječo temo o xtreamer iptv, kjer se največkrat omenja udpxy, menda gre brez tega?
skratka, izgleda, da je ponudba teh zadev pestra (vsaj zunaj meja) in se zato ne morem odločiti
hvala lepa
gledal sem obstoječo temo o xtreamer iptv, kjer se največkrat omenja udpxy, menda gre brez tega?
skratka, izgleda, da je ponudba teh zadev pestra (vsaj zunaj meja) in se zato ne morem odločiti
hvala lepa
misek ::
udpxy na Xtreamerju se uporablja samo za pretvorbo multicast streama v unicast. Če z VLC-jem predvajaš unicast stream udpxy torej ni potreben. Če pa multicast pa je potreben. Testiral sem oboje.
Na Xtreamerju gre takšne streame predvajati preko RSS ali preko UPnP. Je pa vprašanje podprtosti A/V kodekov.
Na Xtreamerju gre takšne streame predvajati preko RSS ali preko UPnP. Je pa vprašanje podprtosti A/V kodekov.
čuhalev ::
gre za multicast tok,
iščem bolj tako zadevo, ki se bi znala skonfigurirati preko omrežja, torej ne bi potrebovala modifikacij na strani naprave
popcorn so kar dragi, amino tudi
iščem bolj tako zadevo, ki se bi znala skonfigurirati preko omrežja, torej ne bi potrebovala modifikacij na strani naprave
popcorn so kar dragi, amino tudi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xtreamer - media player (strani: 1 2 3 4 … 102 103 104 105 )Oddelek: Zvok in slika | 755969 (31661) | bbobst |
» | Instalacija UDPxy na DD-WRTOddelek: Operacijski sistemi | 10335 (3754) | bimmer-mb |
» | IPTV preko VPN-AOddelek: Pomoč in nasveti | 3101 (2247) | misek |
» | Povezava med dvema lokacijama vcasih pocasnaOddelek: Omrežja in internet | 1007 (765) | Pesimist |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 234237 (101909) | telexdell |