Forum » Pomoč in nasveti » Driver GF gt-220
Driver GF gt-220
DATA-N ::
Prosim za pomoč!
Kolega ima to grafiko GF gt220 z hdmi izhodom.
Probleme mu delajo driverji in sicer če namesti stare dela razen problem je kadar želi preklopiti na
Tv LCD PHILIPS takrat mu TV ne zazna iz (GF-220 HDMI) in če ponovno zaženeš rač. in pustiš TV na HDMI potem ga TV zazna na HDMI.
Iz Nvidije sem potegno nove gonilnike ki pa so na žalost še večji polom za vsak zagon filma ali če zaženem iz win.media player-ja privzete filmčke mi sporoča da so driverji prenehali delovati skratka nemogoče karkoli delati.
Na rač. so naloženi Win 7 x64.
Prosim za pomoč!
Hvala
Kolega ima to grafiko GF gt220 z hdmi izhodom.
Probleme mu delajo driverji in sicer če namesti stare dela razen problem je kadar želi preklopiti na
Tv LCD PHILIPS takrat mu TV ne zazna iz (GF-220 HDMI) in če ponovno zaženeš rač. in pustiš TV na HDMI potem ga TV zazna na HDMI.
Iz Nvidije sem potegno nove gonilnike ki pa so na žalost še večji polom za vsak zagon filma ali če zaženem iz win.media player-ja privzete filmčke mi sporoča da so driverji prenehali delovati skratka nemogoče karkoli delati.
Na rač. so naloženi Win 7 x64.
Prosim za pomoč!
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 590880 (30209) | Dominator |
» | HDMI problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3410 (1489) | rogerg |
» | Technisat Cablestar HD2 HDTV DVB-COddelek: Zvok in slika | 3459 (1718) | Excalibrus |
» | HDMI ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 6147 (5082) | Alessio983 |
» | Simobil Vodafone- modem Huawei E220 from 3.6Mbps to 7.2Mbps firmware update (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16816 (9281) | alespot |