Forum » Pomoč in nasveti » Bank@net plačilo položnice.
Bank@net plačilo položnice.
Aramis ::
V soboto popoldan sem plačal položnico za telekom storitve. Še zdaj pa ta položnica pri njih ni pokrita.
Koliko časa traja to nakazilo?
Lp
Koliko časa traja to nakazilo?
Lp
Ja, na mail dobiš obvestilo, da je bilo na njihov račun iz mojega nakazan znesek, kot je na položnici...
ne_kdo ::
no potem bodo to prejeli v dnevu al dveh.
počakaj še kakšen dan ali dva in potem če ne bo pokrito pri njih pokliči na banko, sam sem zagotovo prepričan da bo to ju3 urejeno.
počakaj še kakšen dan ali dva in potem če ne bo pokrito pri njih pokliči na banko, sam sem zagotovo prepričan da bo to ju3 urejeno.
JOKER ::
Ponavadi so te transakcije sprovedene takoj.
Na mail si sigurno dobil obvestilo, da je znese xxx € bil nakazan na račun xxx-xxx-xx ... .
To kar si dobil na mail, oz poglej med opravljena plačila na bankanetu in si tam sprintaj.
Na mail si sigurno dobil obvestilo, da je znese xxx € bil nakazan na račun xxx-xxx-xx ... .
To kar si dobil na mail, oz poglej med opravljena plačila na bankanetu in si tam sprintaj.
Ja... imam mail ja.
To če je plačano na vikend ali skozi teden ima kakšno vezo ali ne?
Sicer pa hvala za pomoč.
To če je plačano na vikend ali skozi teden ima kakšno vezo ali ne?
Sicer pa hvala za pomoč.
fosil ::
Čez vikend plačila ne grejo naprej, razen če je znotraj iste banke.
Ampak če si v soboto plačal, bi oni moral dobit v ponedeljek zjutraj.
Ampak če si v soboto plačal, bi oni moral dobit v ponedeljek zjutraj.
Tako je!
Recimo, da oni še jutri oz poznej ne dobijo plačila, lahko meni mail oz sprintano plačilo iz bankenet oz kaj druga, deluje kot dokazilo da je bilo plačilo opravljeno?
solatko ::
Aramis - poglej, če se ujemajo številka računa in sklic, se včasih zgodi, da se človek zatipka, pa pošlje denar čisto drugemu uporabniku ali celo za nekoga drugega poravnaš račun.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 491565 (5563) | fireX88 |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 189606 (4800) | Ebu Bekr |
» | Plačilo prek spletne bankeOddelek: Pomoč in nasveti | 3108 (1727) | morosito |
» | hardwareversand.de (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Kaj kupiti | 376203 (163318) | integral15 |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285273 (120059) | darkolord |