» »

wireless pc to tv

wireless pc to tv

guesswho ::

Lep pozdrav
Preko wirelessa imam povezano televizijo (sony bravio) in prenosnika (sony vaio). Kar dam na prenonosniku v skupno rabo lahko uporabljam na televiiji. Pride pa problem ko hočem gledat film s podnapismi, saj jih preprosto ne prikaže. Drugi način pa je, da na prenosniku kliknem z desnim klikom na film, dam play to->bravia. Odpre se program mislim da je wmp, kateri ta film predvaja na tv. V ta program lahko dodam naprimer še pesem. Deluje kot winamp, ko konča npr 1 pesem gre na naslednjo. Spet se zalomi pri filmu saj podnapise ne morem dodat zraven filma. Poskusil sem tudi tako, da sem dodal programček ki predvaja podnapise v wmp ampak tuki jih ne. Mogoče ve kdo za kakšen program, ki bi prenesel tudi podnapise na tv?
Razmišljal sem tudi v tej smeri:
Če gremo pogledat kaj je vse priklopljeno na routerji, bravio zazna kot media devices. Ali je mogoče da bi jo kako dodal kot drugi monitor npr kot dodaš projektor. Kajti kar sem jaz gledal kot drugi monitor lahko dodam samo preko hdmi ali pa vga... ne vem kako bi prišel do media devices.

pa še slikca tega programčka:

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962585971 (25300) Dominator
»

Tv Sony Bravia - povezava z PC - podnapisi

Oddelek: Pomoč in nasveti
51634 (1593) Nika87
»

DLNA software

Oddelek: Zvok in slika
317581 (4830) mk818764
»

Predvajanje 3D filmov