Forum » Omrežja in internet » Nesposobni delavci na SIOL
Nesposobni delavci na SIOL
xxxgeekxxx ::
Mene bi samo zanimalo, če ima kdo od vas še kakšne slabe izkušnje z SIOL ponudnikom interneta?
Jaz sem namreč naročil 4/512 hitrost (zdaj imam 1/256) in se je že pojavil problem. Vse lepo in prav, nakar čez teden dni preverim, če je sploh obveljala naročitev in kdo bi si mislil:"Ne, nobenega naročila nimamo mi v sistemu...". Sem si mislil no dobro je pa bom še enkrat naročil, vse se lepo zmenim za prenos številke in 4 mega interneta. Danes dobim list na katerem piše siol telefonija neomejeno, vse lepo in prav pa pogledam predalček za internet in glej ga no 1/256.
Kličem na SIOL pa vprašam, kaj če to nazaj pošljem, da spremenijo?
Ja to bo pa okrog 3-4 tedne trajalo (kaj ne poveš).
Meni pa nekaj ni jasno, če jaz dvakrat kličem pa dvakrat naročim nekaj, kako je možno, da narobe naredijo, moja edina razlaga je, da so NESPOSOBNI ŠTETI DO 4!
Sam sem namreč vprašal koliko je največ kar lahko imam na tej lokaciji, kar bi ji lahko že logika povedala, da bi rad imel hiter internet, poleg tega je še rekla, da potem ne moremo imeti 2 TVja, pa sem rekel, da vem in da ne rabim TVja še enega, na koncu pogovora sem še vprašal kaj si je zapisala, pa je vse lepo povedala 4 mega neta pa prenos številke na siol z neomejenimi klici, pa potem narobe dobim. TO MI NI JASNO
Zanima me če ima kdo še kakšno izkušnjo s tem, pa če mi kdo ve povedati kaj naj naredim, naj jim vsaki dan gnjavim, naj jih naderem, ali pa vse v ...... pošlem?
Jaz sem namreč naročil 4/512 hitrost (zdaj imam 1/256) in se je že pojavil problem. Vse lepo in prav, nakar čez teden dni preverim, če je sploh obveljala naročitev in kdo bi si mislil:"Ne, nobenega naročila nimamo mi v sistemu...". Sem si mislil no dobro je pa bom še enkrat naročil, vse se lepo zmenim za prenos številke in 4 mega interneta. Danes dobim list na katerem piše siol telefonija neomejeno, vse lepo in prav pa pogledam predalček za internet in glej ga no 1/256.
Kličem na SIOL pa vprašam, kaj če to nazaj pošljem, da spremenijo?
Ja to bo pa okrog 3-4 tedne trajalo (kaj ne poveš).
Meni pa nekaj ni jasno, če jaz dvakrat kličem pa dvakrat naročim nekaj, kako je možno, da narobe naredijo, moja edina razlaga je, da so NESPOSOBNI ŠTETI DO 4!
Sam sem namreč vprašal koliko je največ kar lahko imam na tej lokaciji, kar bi ji lahko že logika povedala, da bi rad imel hiter internet, poleg tega je še rekla, da potem ne moremo imeti 2 TVja, pa sem rekel, da vem in da ne rabim TVja še enega, na koncu pogovora sem še vprašal kaj si je zapisala, pa je vse lepo povedala 4 mega neta pa prenos številke na siol z neomejenimi klici, pa potem narobe dobim. TO MI NI JASNO
Zanima me če ima kdo še kakšno izkušnjo s tem, pa če mi kdo ve povedati kaj naj naredim, naj jim vsaki dan gnjavim, naj jih naderem, ali pa vse v ...... pošlem?
Ke te češ
BALAST ::
Monopolisti se ponavadi obračajo zelo počasi, tako da brez panike. Sem ravno pred mesecem rihtal pri kolegu prehod iz ISDN na Siol trojček, je trajalo 2ure po telefonu da so pokapirali kaj hočem, čeprav sem že prejšnji dan lepo šel na Siolovi spletni strani izpolnit prošnjo o zamenjavi paketa.
Kako bo pa potem ko bo kolega hotel višjo hitrost od 1 Mega, se pa še ne obremenjujem.
Kako bo pa potem ko bo kolega hotel višjo hitrost od 1 Mega, se pa še ne obremenjujem.
-žiga- ::
Pred leti sem imel podoben problem, ko so spregledali naročilo na hitrejši paket. Ampak se je v drugo uredilo.
Ne jih naderati. Možno, da so res nesposobni, ampak boš dlje prišel s prijaznim načinom. Pokliči jih, razloži, da si že naročil, pa še vedno nič, govori s katerim od nadrejenih.
Ne jih naderati. Možno, da so res nesposobni, ampak boš dlje prišel s prijaznim načinom. Pokliči jih, razloži, da si že naročil, pa še vedno nič, govori s katerim od nadrejenih.
jamiroq ::
nam so na oddaljenih lokacijah pri prehodu na mpls vestno izklapljali adsl/vdsl nekaj dni pred preklopom. bolj kot smo razlagali, da na teh lokacijah nujno potrebujejo net za vpn do nas, prej so izklopili X(.
doma so mi pa pri prehodu na t2 itak odjebali adsl mesec pred predvidenim priklopom t2jevega vdslja. odgovor mulota na 0801000? 'kaj ste pa šel na t2.'
edit: sem pa na siolu mel precej manj izpadov kot na t2.
doma so mi pa pri prehodu na t2 itak odjebali adsl mesec pred predvidenim priklopom t2jevega vdslja. odgovor mulota na 0801000? 'kaj ste pa šel na t2.'
edit: sem pa na siolu mel precej manj izpadov kot na t2.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jamiroq ()
xxxgeekxxx ::
Nevem, jaz bom zdaj vzel ta paket (kak so ga pač z*ebali), pa bom potem prek interneta na njihovi strani dal naročilo za 4/512 internet pa bom videl kaj bo.
Če pa me mislijo še naprej zajebavat, pa bom šel na ario pa mam 2TV pa 4/512 internet, poleg tega bom imel okoli 30ms manj pinga (kar je dobro)
Če pa me mislijo še naprej zajebavat, pa bom šel na ario pa mam 2TV pa 4/512 internet, poleg tega bom imel okoli 30ms manj pinga (kar je dobro)
Ke te češ
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšne so vaše izkušnje z SiOL trojčkom (telefonija, televizija, internet)?Oddelek: Omrežja in internet | 5343 (3876) | fosil |
» | Siol bo podražil TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 13628 (7131) | Tilen |
» | Siol ADSL ali T-2Oddelek: Omrežja in internet | 2059 (1369) | svecka |
» | Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12238 (8039) | durrenmatt |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37497 (16904) | Primoz78 |