Forum » Omrežja in internet » Gigaset in sprejem faxa
Gigaset in sprejem faxa
romanno ::
Tole temo sem dal kar sem, ker ne vem, kam bi bolj spadala, saj gre za klasično telefonijo.
Imam eno težavo.
Na Gigaset SX205ISDN imam preko analognega izhoda (INT 22) priključeno multifunkcijsko napravo Lexmark, katera ima tudi fax.
Sedaj pa pošiljam fax brez problema, sprejemati mi ga pa noče.
Ko pa probam sam poklicat na int22, mi fax zazvoni in potem normalno začne piskat (povezovat).
Fax št. imam nastavljeno kar drugo telefonsko, saj imam dve slušalki, na vsak ISDN kanal svojo. In na tadrugo tudi fax.
A ni tako, da ko pride glasovni klic, bi moral Gigaset prepoznat in poslat na slušalko, ko pa pride fax klic, pa prevezat na analogni izhod, posledično na fax??
Se kdo kaj bolje spozna na to, pa mi lahko še kaj svetuje, kaj in kako narest, da mi bo delal fax obojestransko?
LP
Imam eno težavo.
Na Gigaset SX205ISDN imam preko analognega izhoda (INT 22) priključeno multifunkcijsko napravo Lexmark, katera ima tudi fax.
Sedaj pa pošiljam fax brez problema, sprejemati mi ga pa noče.
Ko pa probam sam poklicat na int22, mi fax zazvoni in potem normalno začne piskat (povezovat).
Fax št. imam nastavljeno kar drugo telefonsko, saj imam dve slušalki, na vsak ISDN kanal svojo. In na tadrugo tudi fax.
A ni tako, da ko pride glasovni klic, bi moral Gigaset prepoznat in poslat na slušalko, ko pa pride fax klic, pa prevezat na analogni izhod, posledično na fax??
Se kdo kaj bolje spozna na to, pa mi lahko še kaj svetuje, kaj in kako narest, da mi bo delal fax obojestransko?
LP
x.sci ::
Za tegale gigaseta ne bom trdil, ampak kolikor vem te postaje ne prepoznavajo vrste klica, samo poslejo tja (glede na stevilko), kamor jih sprogramiras.
Ce imas fax na svoji stevilki, na katero se oglasi fax, ce klices od zunaj, in nanjo ne mores posiljat faxov, ti pa ne znam pomagat.
Ce imas fax na svoji stevilki, na katero se oglasi fax, ce klices od zunaj, in nanjo ne mores posiljat faxov, ti pa ne znam pomagat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SIOL TrioOddelek: Omrežja in internet | 1422 (1098) | flier |
» | Klicne nastavitve za fax modemOddelek: Omrežja in internet | 1878 (1782) | Duhec |
» | Problemi pri dobivanju Fax-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1376 (1279) | Catcher |
» | Fax preko ISDNOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1222) | romario |
» | Notebook 'IR' in mobilni telefon ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 895 (764) | -MiS- |