» »

35 eu za skoraj mega

35 eu za skoraj mega

uporabnik1 ::

Pri amisu plačujem 35 eu na mesec za povezavo skoraj mega kar ne doseže niti 90 kb/s.Zanima me če je še kdo ki bi ga tako obirali in ali je zakonsko dovoljeno da se operater sklicuje na 8 let staro pogodbo.
Za odgovore se vnaprej zahvaljujem.

Mentalist ::

Ja, jaz sem plačeval skoraj 30EUR na mesec pri arnesu za max 60kb/s.
Lool.

logout ::

Prekineš pogodbo v skladu s tistim, kar si podpisal in nehaš plačevati. Nato skleneš novo pogodbo tam, kjer so cenejši in kvalitetnejši.

L.p., Kloko

zee ::

8 let stara pogodba? Maksimalna dolzina vezave, ki sem jo zasledil pri ponudnikih interneta, je dve leti.

Zamenjaj ponudnika.

Kako si pa ugotovil, da imas samo 90 KB/s prenosa? Za nizje hitrosti prenosa je lahko kriva tudi hisna napeljava.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Gost ::

Amis ima verjetno kakšno telefonsko številko, kjer vprašaš, zakaj imaš tako ceno.

Ravno gledam njihovo spletno stran in je morda res, da imajo individualno prilagojene cenike. Po mojih izkušnjah je Amis precej problematičen ponudnik, ker ima večino infrastrukture od Telekoma, te jih pa jasno j*** v baker.

TOP ::

Ma to jemal čudno sam sem pri Amisu 3 leta in plačujem 16,34e na mesec za 1 mega linjo,ki pa jo dosegam 122kb/s.Tako da ta je mal čudna.

Gandalfar ::

Sej je ql. Posljes jim email da si narocnik ta pa ta, ze tolk pa tolk let pa da si opazil da so vmes posodabljali cenike in ce ti lahko posljejo novo ponudbo glede na tvoje taksne in taksne potrebe.

To je vse kar rabis. Ce recejo, da nimajo zate boljse ponudbe pac gres drugam.

jurre ::

naredi kot ti je napisal Gandalfar.

@zee
kaj ima pa veze vezava, ki jo sklenes z veljavnostjo pogodbe? Pogodba je veljavna dokler jo ena stran ne prekine, vezave ti pa pac potece in gres s tem lahko na drugega ponudnika brez kazni?

uporabnik1 ::

Paket ki ga imam jaz že dolgo ne obstaja več.Parkrat na leto odprejo pipo da mi vleče tudi do 500 kb/s potem pa kličem tja in pravijo da to ni možno oz.da modem ne podpira takih hitrosti.Na pravni nasvet glede reklamacij še vedno čakam.
Da o konstantnih izpadih signala niti ne govorim.
Hvala za trud oz.pomoč ter vesele praznike

Law_Enforcer ::

Sklenil si pač pogodbo za nedoločen čas, ki velja, dokler je ena stranka ne odpove.

solatko ::

Ne bodi tako trd. Lepo so ti napisali, kaj naredi. Nihče ti ne bo svetoval, da vloži tožbo, ker so ti računali preveč (verjetno imaš skozi enako naročnino).
Zahtevaj, naj ti pošljejo novo ponudbo ali pa staro odjavi in se enostavno prijavi k drugemu ponudniku, če le imaš možnost. Pogodbe pa naj bi bile zavezujoče za obe strani, tako da brez tvoje želje ali zahteve po spremembi, le ta velja do smrti enega ali drugega. Pri Telemachu avtomatsko dvigajo hitrosti, glede na novo ponujene pakete - tudi to je kršenje pogodbe in samo čakam, da se bo oglasil kak model, ki bo hotel uveljaviti svojo pravico do 2Mb povezave, ker mu je operater brez njegovega soglasja to povečal na 6Mb, za isto ceno. Kriminalno.

Lonsarg ::

Jest ne vem kao vam enim ni jasno, cene padajo, ampak ponudni odpirajo NOVE pakete z cenejšimi cenami, starim paketom pa pustijo cene, sej morjo take, ki se nič ne pozanimajo kot ti malo obrati, to ni nič protizakonitega.

Treba je pač vsake toliko časa pogledat nove pakete, če so že kaj cenejši, ne pa stvar 8 let pri miru pustit...8 let nazaj so res bile take cene.

Tak da odgovor je zamenjaj paket, ne ponudnika, no lahko tudi ponudnika, če ti je kje bolj ugodno kot pri tem. Kakšne pakete, ti pa Amis ponuja pa pogledaš na njihovi spletni strani pod spletna naročila, kjer vpišeš svoj naslov.

Če maš na voljo T-2 seveda vzami tega, je najcenejši :)

pa ko tako malo spremlaš čisto možno da maš pri hiši še kak analogni telefon, narou Duo paket, da bo še telefon za 3EUR/mesc notr, pa prenesi številko in skensli analogno naročnino.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Omrežja in internet
1883565605 (1089) Netrunner
»

Telemach hitrejši in cenejši (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
21023344 (12208) smash
»

UPC Telemach

Oddelek: Omrežja in internet
231390 (1390) TechBeats
»

Siol in njihove nove/stare laži in zavajanje kupcev (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
757223 (4454) BlueRunner
»

amis (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11212232 (8417) EvilDare

Več podobnih tem