Forum » Omrežja in internet » Kako sprogramirati server
Kako sprogramirati server
Baćjeee ::
Lp,
Na star računalnik sem si naložil windows server 2003 in sedaj bi rad na njem imel gostovanje spletnih strani zastonj. Ali mi lahko kdo omaga s tem kaj moram naložiti gor oziroma kako se to naredi. Katere role moram dodati u server manager...
Lahko mi kdo pokaze tudi preko remote desktop /team viewer ali podobni .. to bi nujno rabil u bistvu za šolo...
Na star računalnik sem si naložil windows server 2003 in sedaj bi rad na njem imel gostovanje spletnih strani zastonj. Ali mi lahko kdo omaga s tem kaj moram naložiti gor oziroma kako se to naredi. Katere role moram dodati u server manager...
Lahko mi kdo pokaze tudi preko remote desktop /team viewer ali podobni .. to bi nujno rabil u bistvu za šolo...
333333 ::
Tezka bo če nimas niti osnovnega znanja oz ti bi kr sprogramiral server :)
Kaj pa mors sploh nardit za solo?
Kaj pa mors sploh nardit za solo?
Spiritual
worxer ::
maš apache, kater ti html server drži ... Vlko več ti nemorm pomagat, k ni to moja stroka :P
bluefish ::
Server OS kot tak ti ne koristi preveč za tvoje potrebe. Bodisi boš moral omogočiti IIS ali pa naložiti Apache ali kaj podobnega. Nato je fino imeti še statični IP, čeprav se da za silo delati tudi z dinamičnim. Od tu naprej pa je stvar fines.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252977 (27642) | miko22 |
» | wordpress pomoč (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6944 (5431) | paliskic |
» | Svoj srežnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (996) | xeon |
» | Selitev mamba iz linux na windows server!Oddelek: Izdelava spletišč | 1124 (976) | CCfly |
» | "ThinClients" v linuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1156 (808) | ajagodnik |