Forum » Šport » Boks
Boks
Temo vidijo: vsi
Icematxyz ::
mojsterleo je izjavil:
Danes sem malo brskal po filmčkih in našel tale zanimiv posnetek IBF Welterskega pasu, posnel sem ga pa očitno 15.2.2011 na showoffu v Vodafone areni pred Zavec-Delgado.Vsekakor kdaj je boljši trenutek za objavo kot sedaj? Pa btw, je kdo opazil table s plakati Berto-Zavec?
Pa še kdaj kaj takšnega v Sloveniji da. Morda že Randall Bailey? :)
Brane2 ::
mojsterleo je izjavil:
Če izgubi, mu pas ostane, zmagovalec pa dobi novega (po pošti).
Zakaj ga potem prenaša s sabo ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
McMallar ::
Zajebava te. Kdor zmaga odnese pas.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Se pravi, gre vedno za novi primerek ?
Dobu sem feeling na trenutek, da je Zavec prnesu svoj osvojeni pas za slučaj, če ga bo treba predati novemu šampijonu...
Dobu sem feeling na trenutek, da je Zavec prnesu svoj osvojeni pas za slučaj, če ga bo treba predati novemu šampijonu...
Tocno tako. Kdor zmaga, odnese pas. Ce Zavec, potem pas ostane pri njemu. Ce Berto, potem gre pas z njim in Zavec ostane brez.
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Tilen ::
A kdo mogoče ve kje so objavljeni rezultati Petrolove nagradne igre, glede na to, da nekateri že prodajajo nagrado?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
mojsterleo ::
Zajebava te. Kdor zmaga odnese pas.
Kdo koga zajebava? To je resnica, pas ostane prvaku neglede na to, če je premagan.
Zakaj so se potem Mosleyevi 3 pasovi pojavili na sodišču ob razvezi? Verjetno boste rekli, da so ponarejeni, ker ni Mosley prvak ničesar več.
Pa zakaj bo Amir Khan dobil IBF pas po pošti, ko pa je premagal Judaha? Judah mu ob porazu namreč ni hotel dati svojega pasu za poziranje pred kamerami. Ko so Amirja vprašali, kako je s tem, je rekel da bo dobil novega, da pa je Judah storil Dick move pač.
Dejte ne klopotat bedarij, če ne poznate situacije.
ps: sem objavil video tudi na boxingscene forumu, če bi se kdo rad udeležil debate :))
http://www.boxingscene.com/forums/showt...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
Zheegec ::
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
Poglejte Dejanove roke v sproščenem pogovoru. Se mi zdi, da je malo "dobil gor" haha.
Noro. Bertu se slabo piše.
Noro. Bertu se slabo piše.
Zgodovina sprememb…
@MojsterLeo: my bad. Dejansko nisem vedel, da ti pas ostane.
Because OCT31 = DEC25
Because OCT31 = DEC25
Berto vs. Zaveck: Jan has got some decent sparring partners but will still lose
Scott Gilfoid je torej "avtor" tega članka. Kaj pa vrne rezultat, če v Google iskalnik vpišeš pojem Scott Gilfoid? Skratka, ko takšni "poznavalci" govorijo proti nekomu, potem se verjetno zavedajo, da ima tisti proti katerem govorijo dobre možnosti za uspeh! :)
Malo sem presenečen nad tem posnetkom. Nekako se zdi, kot da niso čisto sigurni v vse skupaj.
Sparing da ni bil najboljši.... KHHHHM. Res upam, da vejo kaj počnejo. Tole da "Zavec ponavadi na dan borbe da od sebe še veliko več" je milo rečeno čudna izjava od Jagarinca. Ne vem če bo za premagati Berta dovolj nekaj takole na pamet ... sploh ker je Berto pri Conteju, mojstru za conditioning v ameriki (in znani doping pregrešnik).
Slaba 2 tedna pred borbo bi človek pričakoval malo več samozavesti. Trash talk sicer ni Zavcu v navadi, pa bi vseeno malo več impulzov koristilo celi zadevi. Vidim samo en kup zaskrbljenosti in resnih obrazov ...
Pa ... ne vem kaj je s to aklimatizacijo, a nimajo v Biloxiju nobene klima naprave al kaj? Problem bo edino časovna razlika, vendar grejo tja dovolj zgodaj.
Sparing da ni bil najboljši.... KHHHHM. Res upam, da vejo kaj počnejo. Tole da "Zavec ponavadi na dan borbe da od sebe še veliko več" je milo rečeno čudna izjava od Jagarinca. Ne vem če bo za premagati Berta dovolj nekaj takole na pamet ... sploh ker je Berto pri Conteju, mojstru za conditioning v ameriki (in znani doping pregrešnik).
Slaba 2 tedna pred borbo bi človek pričakoval malo več samozavesti. Trash talk sicer ni Zavcu v navadi, pa bi vseeno malo več impulzov koristilo celi zadevi. Vidim samo en kup zaskrbljenosti in resnih obrazov ...
Pa ... ne vem kaj je s to aklimatizacijo, a nimajo v Biloxiju nobene klima naprave al kaj? Problem bo edino časovna razlika, vendar grejo tja dovolj zgodaj.
Meni se pa zdi tale konferenca precej pozitivna.
Zakaj pa naj ne bi bil dober sparing? To pravijo Americani, nasi ne.
Malo si napačno razlagaš te izjave. Jaz sem razumel to kot nekaj, da so osnovo dvignili na tako višji nivo (že sedaj), da se glede na predhodne izkušnje pričakuje tisti TOP performance na borbah še veliko višji, kot smo ga bili vajeni.
aklimatizácija -e ž (á) prilagajanje, prilagoditev novim življenjskim razmeram, drugačnemu okolju: aklimatizacija rastline, živali; sposobnost aklimatizacije / aklimatizacija tujih literarnih smeri našim razmeram ?
Sparing da ni bil najboljši.... KHHHHM. Res upam, da vejo kaj počnejo
Zakaj pa naj ne bi bil dober sparing? To pravijo Americani, nasi ne.
Tole da "Zavec ponavadi na dan borbe da od sebe še veliko več" je milo rečeno čudna izjava od Jagarinca
Malo si napačno razlagaš te izjave. Jaz sem razumel to kot nekaj, da so osnovo dvignili na tako višji nivo (že sedaj), da se glede na predhodne izkušnje pričakuje tisti TOP performance na borbah še veliko višji, kot smo ga bili vajeni.
Pa ... ne vem kaj je s to aklimatizacijo, a nimajo v Biloxiju nobene klima naprave al kaj?
aklimatizácija -e ž (á) prilagajanje, prilagoditev novim življenjskim razmeram, drugačnemu okolju: aklimatizacija rastline, živali; sposobnost aklimatizacije / aklimatizacija tujih literarnih smeri našim razmeram ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Jaz vidim dokaj visoko stopnjo samozavesti v tem videu. Se pravi že vizualno je Dejan kot kaže res dobro pripravljen in psihološka pripravljenost je tudi kot kaže dobra.
Saj pa je v "ameriškem" slogu napovedal:
1.) Zmago
2.) Andre Berta je opozoril, da še sploh ne ve kaj ga čaka, ker verjetno misli, da prihaja nekdo, ki češ da mu že ne bo kos.
Torej, pripravljeni smo dobro in gremo po zmago. To je pa to.
Saj pa je v "ameriškem" slogu napovedal:
1.) Zmago
2.) Andre Berta je opozoril, da še sploh ne ve kaj ga čaka, ker verjetno misli, da prihaja nekdo, ki češ da mu že ne bo kos.
Torej, pripravljeni smo dobro in gremo po zmago. To je pa to.
Overtrained Berto teams with Conte to overcome Zaveck, anemia
"Overtraining occurs in athletes who train beyond their body's ability to recover. Boxers are known to train long and hard, but often times it's without adequate rest and recovery," said Conte, whose supplementation program replinishes nutrients such as Iron in Berto.
Zgodovina sprememb…
V komentarjih je bolj realen vzrok napisan:
Pa še moje mnenje o vsem tem:
Berto was tired because a big strong guy was punching him to the head and body.
Pa še moje mnenje o vsem tem:
Vitez ::
Hlatshwayo je obdržal svoj pas, Zavcu so ga poslali po pošti.
Berto je obdržal WBC pas, Ortiz je dobil novega..
Pas ostane.
Berto je obdržal WBC pas, Ortiz je dobil novega..
Pas ostane.
Zavec vs Berto @ BWIN
Andre Berto (USA) 1.14
Jan Zaveck (SLO) 5.25
Danes (BWIN) :
Andre Berto (USA) 1.30
Jan Zaveck (SLO) 3.55
satfinder ::
Selcuk Aydin pravi ... - ni to ravno fair play nasvet ...
http://www.siol.net/sportal/drugi_sport...
http://boxrec.com/list_bouts.php?human_...
http://www.siol.net/sportal/drugi_sport...
http://boxrec.com/list_bouts.php?human_...
Korak do konca in Naprej :).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: satfinder ()
?"Vse je pod nadzorom, počutim se odlično," iz Biloxija sporoča Dejan, ki zadnje "sparinge" opravlja z odličnim kolumbijsko-ameriškim borcem Joelom Juliom (26 let, 41 dvobojev, 37 zmag; 31 s KO, 4 porazi).
Zgodovina sprememb…
ta tip nima pojma. kot prvo ne zna niti izgovoriti zavčevega priimka. govori o nekem zakoviču... mogoče je zamešal boks in nogomet ker zahovič je športni direktor maribora???
pol govori o bertu, da ima dober direkt in tehniko, a v borbi z ortizom je pokazal predvsem to, da se ne zna dobro kontrolirati. čim ga je ortiz malo bolj pritisnil, je znorel in totalno zgubil nadzor nad seboj. ortiz je to izkoristil in ga totalno polomil. res je berto imel svoje trenutke, ampak ortiz ga je totalno overwhelmal.
o zavcu sploh nič pametnega ne pove, razen par neumnosti, kot npr. to da se nikoli ni boril izven evrope. nisem vedel da je južna afrika v evropi??? zavec je pravzaprav kar dovolj prepotoval, za boksarja. američani namreč redko sploh boksajo izven svoje države, poglejte kako se je zavčeva ekipa mučila koga pripeljati v ljubljano? na koncu so našli nekega delgada, ki niti v ameriki ne pomeni nič.
tipično ameriško biased intervju.
ps: nobeno presenečenje, da bo borba na RTV SLO 2. številke prejšnje borbe zavec-delgado so povedale svoje. komaj čakam. imam občutek, da bo zavec še enkrat šokiral boksarski svet.
pol govori o bertu, da ima dober direkt in tehniko, a v borbi z ortizom je pokazal predvsem to, da se ne zna dobro kontrolirati. čim ga je ortiz malo bolj pritisnil, je znorel in totalno zgubil nadzor nad seboj. ortiz je to izkoristil in ga totalno polomil. res je berto imel svoje trenutke, ampak ortiz ga je totalno overwhelmal.
o zavcu sploh nič pametnega ne pove, razen par neumnosti, kot npr. to da se nikoli ni boril izven evrope. nisem vedel da je južna afrika v evropi??? zavec je pravzaprav kar dovolj prepotoval, za boksarja. američani namreč redko sploh boksajo izven svoje države, poglejte kako se je zavčeva ekipa mučila koga pripeljati v ljubljano? na koncu so našli nekega delgada, ki niti v ameriki ne pomeni nič.
tipično ameriško biased intervju.
ps: nobeno presenečenje, da bo borba na RTV SLO 2. številke prejšnje borbe zavec-delgado so povedale svoje. komaj čakam. imam občutek, da bo zavec še enkrat šokiral boksarski svet.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
Boks in še potem vreme, orkani in nevihte... To vse on napoveduje, če ga prav razumem? :D
Drugače pa vse te napovedi so bolj tako, saj ne verjamem, da večina sploh pozna Dejana in ve kako boksa. Namreč zanimivo se mi zdi, da približno podobne stvari povedo vsi in redko kdo pove kaj novega. Bo treba počakati torej da Dejan premaga Berta in potem bodo verjetno imeli več "materiala" na voljo za "resne" in ne tako zelo "enolične" analize!
Drugače pa vse te napovedi so bolj tako, saj ne verjamem, da večina sploh pozna Dejana in ve kako boksa. Namreč zanimivo se mi zdi, da približno podobne stvari povedo vsi in redko kdo pove kaj novega. Bo treba počakati torej da Dejan premaga Berta in potem bodo verjetno imeli več "materiala" na voljo za "resne" in ne tako zelo "enolične" analize!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
Spet polno enih smeti.
Fajt sam je še zanimiv. Mogoče kaj od scene okrog fajta tudi.
Napovedi raznih "strokovnjakov" pa sploh ne.
Kaj me briga za mnenje tam nekoga o eventu, od katerega sploh nisem odvisen ?
Who gives a fu*k ?
Fajt sam je še zanimiv. Mogoče kaj od scene okrog fajta tudi.
Napovedi raznih "strokovnjakov" pa sploh ne.
Kaj me briga za mnenje tam nekoga o eventu, od katerega sploh nisem odvisen ?
Who gives a fu*k ?
Joel Julio je precej zadovoljen z Zavčevo pripravljenostjo.
Je mogoče kdo opazil, da se ameriški "uradni" poster za borbo razlikuje od "slovenskega"? Na njem je poudarek na Bertu, čeprav je Zavec prvak in bi moral biti tehnično napisan prvi, kot je to na "slovenski" različici. Me zanima če bo Zavec sploh deležen spoštovanja in sprejema, kot ga bi moral biti deležen boksarski prvak. Prvak gre namreč v ring kot drugi, in lahko izbira kot v ringu.
Zgodovina sprememb…
Se mi zdi normalno, da na plakatih favorizirajo domačina. Splošnih pravil skoraj zagotovo ne bodo spreminjali.
Zgodovina sprememb…
Izzivalec gre v ring prvi, vedno in povsod.
Res bi rad videl, če bo Floyd Mayweather 17. septembra "izzivalec".
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Dejanu je po mojem mnenju vseeno ali bo šel v ring prvi ali drugi in kateri kot bo zasedel in ali bo dobil sprejem, ki si ga zasluži kot prvak ali ne. Pomembno mu je le, da bo premagal Berta.
Je pa res, da nam navijačem pa ni treba biti vseeno za te zadeve. :D
Je pa res, da nam navijačem pa ni treba biti vseeno za te zadeve. :D
Vitez ::
Senčenko je premagal Avendana s TKO v 6. rundi in obranil WBA velterski naslov.
V dvorani za 50 000 ljudi je bilo 2000 gledalcev. Toliko o tem, kaj si Ukrajinci mislijo o Senčenku in njegovih obrambah.
V dvorani za 50 000 ljudi je bilo 2000 gledalcev. Toliko o tem, kaj si Ukrajinci mislijo o Senčenku in njegovih obrambah.
Dejan je šel po jutranjem teku v "shopping" v lokalno športno trgovino. Zanimiva je pripomba Tomija Jagarinca, njegovega kondicijskega trenerja, ki je ob tem "tvitnil": "Sam šparam in si v soboto naredim obesek z zobom Berta ... " (Foto: Miha Šimnovec)
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
To so vrata, ki vodijo na prizorišče borbe Zavec : Berto. Dejan že komaj čaka, da v nedeljo okrog 5:45 po slovenskem času stopi skozi njih in pokaže Američanu, kako dober je ;-) (foto: Borut Planinšič)
Saturday Night at the Berto Rivage
Američani so začeli pazit na jezik :
Američani so začeli pazit na jezik :
In defense of this fight, Zaveck, a 35-year-old Slovenian, is probably the second-best foe that Berto has been paired with on the "Network of Champions," behind Victor Ortiz and is comparable to the likes of Luis Collazo and Juan Urango.
Bananovec ::
Ooooooooo, pa ne da bo kvota spet padla
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Kaplja znoja na nosu pove vse. Le še nekaj izgubljenih kilogramov manjka do meje velterske kategorije: 66,678 kilograma. Časa je do petka, težav ne bo! ;-) (foto: Miha Šimnovec)
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tilen ()
Prvo soočenje z Bertom odpadlo (prestavljeno na jutri), Američana še ni v Biloxiju. Srečanje z Billom in Kenom, voznikoma limuzin, ki precej vesta o boksu, ni bilo nič manj prisrčno :-) (foto: Borut Planinšič)
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UFC - tema (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Šport | 168450 (1260) | BaTeMaN |
» | Mayweather vs. PaulOddelek: Loža | 2493 (1643) | Ganon |
» | Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 37722 (31370) | Jst |
» | Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosomOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10046 (6942) | Vazelin |
» | Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19904 (11967) | jakaspaka |