Forum » Šport » Boks
Boks
Temo vidijo: vsi
Tilen ::
Conte on Ward-Froch: Let's Hope The Testing Happens
And after trying out his supplements and methods for a few days, on July 14, Berto decided to ultimately move his camp to San Mateo, California where Conte is based.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
mojsterleo ::
yep conte bo s prepovedanimi pozivili poskrbel, da bo berto zdrzal 12 rund, al haymon pa s kuvertami , da bodo sodniki cimbolj nepristranski.
ce se bo odboksalo 12 rund ne pricakujem nic drugega kot 120-108 za berta...
itak da je froch zaskrbljen, oktobra je finale super six,ward pa se je nedavno izkazal kot se eden izmed contejevih pregresnikov.
ce se bo odboksalo 12 rund ne pricakujem nic drugega kot 120-108 za berta...
itak da je froch zaskrbljen, oktobra je finale super six,ward pa se je nedavno izkazal kot se eden izmed contejevih pregresnikov.
sebo ::
Na stavnici William Hill so kvote sledeče :
Andre Berto : @ 1.14
Jan Zaveck : @ 5.00
Mislite, da bi se splačalo naložiti kakšne večje vsote denarja glede na to, da je kvota res velika?
Ali je ta slika 1,14 proti 5.00 realna?
Andre Berto : @ 1.14
Jan Zaveck : @ 5.00
Mislite, da bi se splačalo naložiti kakšne večje vsote denarja glede na to, da je kvota res velika?
Ali je ta slika 1,14 proti 5.00 realna?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sebo ()
ne bi rekel, da stavne kvote odrazajo realno stanje. berto je sicer zelo dober boksar, toda hkrati tudi produkt medijskega pretiravanja. takoj ko je stopil v ring z world class boksarjem ortizom, je bil v tezavah. zavec se ne bori tako kot ortiz, oz sploh nobeden od zadnjih nekaj berto nasprotnikov ni imel takega sloga. do sedaj se je boril predvsem proti levicarjem, zavec pa je desnicar. tocen rezultat je po moje nemogoce predvideti, ker sta oba vnesla kar nekaj sprememb v svoje treninge, in bo pripravljenost res na najvisjem nivoju, saj bo zmagovalec pridobil res veliko. morda celo karto za borbo s katerim od velikih imen boksa.
osebno stavil ne bi kaj dosti na nobenega, ker bo imel berto vsepovsod prednost, razen v ringu. tam pa se zadeve lahko obracajo na razlicne nacine.
osebno stavil ne bi kaj dosti na nobenega, ker bo imel berto vsepovsod prednost, razen v ringu. tam pa se zadeve lahko obracajo na razlicne nacine.
Okapi ::
V resnici se splača stavit na Zavca, ker kakršnakoli že je prednost Berta, ni takšna, kot to kažejo stavnice. Njega pač poznajo Američani in je zanje absolutni favorit, zato mu na stavnicah kaže precej bolje kot v resnici. Oziroma obratno, Zavcu kaže na stavnicah veliko slabše, kot v resnici, torej je to dobra priložnost za zaslužek, glede na tveganje.
O.
O.
resnici naljubo bo zavec tezko premagal berta. zavec ze dolgo ni nokavtiral kvalitetnega nasprotnika, na tocke pa se ne gre zanasati. sicer tudi berto ze dolgo ni nokavtiral nobenega dobrega nasprotnika, tako da je odlocitev po tockah precej verjetna.
borba bo pomoje manj dinamicna kot prejsnja, saj se zavec po ringu ne giblje tako dobro kot ortiz, pricakujem pa nekaj vec in-out akcije ter protiudarce s strani zavca. berto se tudi ne giblje najbolje, ima pa zelo hitre roke in mocne udarce, na kar bo moral zavec zelo paziti.
borba bo pomoje manj dinamicna kot prejsnja, saj se zavec po ringu ne giblje tako dobro kot ortiz, pricakujem pa nekaj vec in-out akcije ter protiudarce s strani zavca. berto se tudi ne giblje najbolje, ima pa zelo hitre roke in mocne udarce, na kar bo moral zavec zelo paziti.
Icematxyz ::
Ah stave, kaj se pa tiče tega, če Dejan lahko premaga Berta? Jaz mislim, da ga lahko in da ga bo. Tako kot pravijo "določeni analitiki" v višji rundi s KO.
Stavil ne bom denarja, bom pa za to raje toliko bolj za Dejana navijal!
Stavil ne bom denarja, bom pa za to raje toliko bolj za Dejana navijal!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Icematxyz ()
ko? ne vem no. ortiz ga ni mogel, pa bi rekel da ga bo zavec se malo tezje. vsekakor pa bi se lahko kaj zgodilo v poznejsih rundah.
upam da se ne bo zgodilo tisto najslabse, da bo berto ze od zacetka kontroliral borbo. zavec mora upocasniti tempo in poskusiti boksati z bertom. gostilniski pretep se za zavca ne bo dobro koncal.
upam da se ne bo zgodilo tisto najslabse, da bo berto ze od zacetka kontroliral borbo. zavec mora upocasniti tempo in poskusiti boksati z bertom. gostilniski pretep se za zavca ne bo dobro koncal.
Nova, malce krajša pričeska in solata, oziroma feferon iz ene od restavracij v Biloxiju. Bo "pekoče" tudi v nedeljo v ringu? :-)
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: WarpedGone ()
Vitez ::
No, če Zavec izgubi, se bom sigurno bolje počutil, če bo Berto občutno boljši.
Najbolj ginil scenarij mi je, da Zavca okradejo, torej v ringu Zavec boljši, po točkah pa zmaga Berto.
Najbolj ginil scenarij mi je, da Zavca okradejo, torej v ringu Zavec boljši, po točkah pa zmaga Berto.
kraja je se kako mozna, americanom niti ni izpod casti. letos je bilo ze kr nekaj neameriskih boksarjev okradenih. v mississipiju niti nimajo ne vem kako dobre komisije in sodnikov, kolikor mi pravijo po forumih.
se je letos dogajalo, da je boksar vrgel 2x vec udarcev in 2x vec zadetkov kot nasprotnik, pa je izgubil, ker so bli sodniki mnenja, da je nasprotnik kao sprozil vec mocnejsih udarcev. skratka to ocenjevanje je presneto cudna rec kjer je enostavno malo pogoljufati. 3 male goljufije = 1 velika.
se je letos dogajalo, da je boksar vrgel 2x vec udarcev in 2x vec zadetkov kot nasprotnik, pa je izgubil, ker so bli sodniki mnenja, da je nasprotnik kao sprozil vec mocnejsih udarcev. skratka to ocenjevanje je presneto cudna rec kjer je enostavno malo pogoljufati. 3 male goljufije = 1 velika.
Brane2 ::
Edini, kateremu bi to moralo biti pomembno, je Zavec.
Pa še on bi lahko imel koristi tudi v takem primeru.
Mene kot gledalca samo zanima dober boj.
Pa še on bi lahko imel koristi tudi v takem primeru.
Mene kot gledalca samo zanima dober boj.
On the journey of life, I chose the psycho path.
zavec se s sojenjem ne obremenjuje, in prav je tako. konec koncev bo sam koval svojo usodo, mi lahko samo navijamo in upamo, da bo zmagal. je pa o sojenju veliko debat v laicni in strokovni javnosti, ker se letos na splosno sodniki niso izkazali. v atlantic city so pred mesecem dni celo suspendirali nekaj sodnikov.
na rtv slo 2 se bo prenos zacel ob 5h zjutraj v nedeljo, borba pa predvidoma ob 5.45.(tako pise na zavcevem fb blogu).
na rtv slo 2 se bo prenos zacel ob 5h zjutraj v nedeljo, borba pa predvidoma ob 5.45.(tako pise na zavcevem fb blogu).
Zanimivo, kot da bi ne vem Kozmus govoril, da ne more kladiva vreči daleč, ker je "bolan". In potem bi vsi "športni novinarji" govorili, da je za 2 meseca šel k "zdravniku" in ga bo "ozdravil", potem pa bo zalučal kladivo... To podcenjevanje EU boksarjev pa bo samo dvignilo pomen Dejanove zmage. Potem pa še "argument", da "politika" je pač na strani Berta. V ringu tokrat ne!
ja berto ni sel h kr enem 'zdravniku' ampak k conteju, ki je v preteklosti ze sedel zaradi proizvodnje prepovedanih pozivil in pranja denarja. ker v boksu ni drugega doping testa kot urinsko testiranje na dan borbe, se da brez problema vse umazanije skriti. ne bom rekel da je berto na sranju, ampak veliko ugleda si pa s tem ni pridobil.
potem je tu se al haymon, bertov svetovalec/manager in zelo vpliven clovek v medijskem svetu.
v glavnem politika bo vlekla niti v ozadju o tem sem siguren.
res me zanima kaj bo zavec pokazal proti bertu. s vsako borbo pokaze kak napredek v slogu upam da bo tudi berta presenetil s cim novim. imel je veliko kvalitetnega sparinga....
potem je tu se al haymon, bertov svetovalec/manager in zelo vpliven clovek v medijskem svetu.
v glavnem politika bo vlekla niti v ozadju o tem sem siguren.
res me zanima kaj bo zavec pokazal proti bertu. s vsako borbo pokaze kak napredek v slogu upam da bo tudi berta presenetil s cim novim. imel je veliko kvalitetnega sparinga....
ja berto ni sel h kr enem 'zdravniku' ampak k conteju, ki je v preteklosti ze sedel zaradi proizvodnje prepovedanih pozivil in pranja denarja.
Saj v dveh mesecih te kakšen normalen zdravnik ne bo "ozdravil" na način, da boš vrgel kladivo 10 metrov dalje ali da boš omagal dve rundi kasneje. Ampak to se mi zdi vseeno malo smešno, da potem "športni novinarji" oziroma "napovedovalci stav" pravijo, da so v osnovi EU boksarji slabši in potem po drugi strani govorijo takšne neumnosti v istem stavku o "zdravnikih", ki seveda to niso!
vecina teh ameriskih expertov nima pojma o evropski boks sceni. verjetno poznajo frocha, khana in oba klickota (te dva bi itak najraje pozabili, ker sta totalno osramotila amerisko hw boks sceno). dejstvo je, da je zavec verjetno drugi najboljsi nasprotnik s katerim se bo pomeril berto. zavec je po videnem res v dobri formi, berta caka peklenskih 12 rund v tistem ringu.
WarpedGone ::
A sm res edini, ki se mu zdi tale "anemija" sumljiva? Čisto navadni smrtniki grejo vsaj enkrat na leto v laboratorij na osnovno analizo krvi. Profesionalni športniki (in to še boksarji), ki lahko praktično v vsaki borbi fašejo potencialno trajne okvare organov pa ne?
Da je bil Berto več let anemičen in tega niso odkrili med redno zdravstveno kontrolo?
I don't buy it. Ta anemija je samo gag, da se priliva olja na ogenj, kako bo pa sedaj imel ful energije.
Če jo bo mel, jo bo mel zarad contejevih koktejlov.
Da je bil Berto več let anemičen in tega niso odkrili med redno zdravstveno kontrolo?
I don't buy it. Ta anemija je samo gag, da se priliva olja na ogenj, kako bo pa sedaj imel ful energije.
Če jo bo mel, jo bo mel zarad contejevih koktejlov.
Zbogom in hvala za vse ribe
tale stvar me malo spomne na petro majdic in njeno obtozevanje marit bjorgen, da jemlje prepovedana sredstva ki lajsajo dihanje ... ki so jih izrecno odobrili samo zato, ker ima astmo. in glej ga zlomka, en kup smucarskih tekacev boleha za astmo. zanimivo nakljucje ne?
isto je s to bertovo slabokrvnostjo. kr naenkrat so jo 'odkrili' ravno pred njegovo najpomembnejso borbo.
isto je s to bertovo slabokrvnostjo. kr naenkrat so jo 'odkrili' ravno pred njegovo najpomembnejso borbo.
Vajenc ::
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
boss-tech ::
Zakaj pa je na SLO2 zvečer?
http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day=...
Kje pa se kej najdejo stave preko spleta v slo
http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day=...
Kje pa se kej najdejo stave preko spleta v slo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boss-tech ()
Fascikel_13 ::
V soboto se nahajam na Ptuju. Ali je mogoče kje organiziran javen prenos dvoboja, ki bo jutranjih urah?
]Fusion[ ::
Kavarna KPŠ: http://www.facebook.com/event.php?eid=2...
"I am not an animal! I am a human being! I... am... a man!" - John Merrick
Vitez ::
V velterski urejajo dvoboj Lujan-Mike Jones, torej med 6. in 7. na lestvici..
Lujan je zelo neugoden tekmec za Jonesa, Argentinec je bolj izkušen, kar se težkih dvobojev tiče, dvakrat se je že boril za svetovnega prvaka in izgubil. Bi pa to bil prvi pravi test za Jonesa.
Lujan je zelo neugoden tekmec za Jonesa, Argentinec je bolj izkušen, kar se težkih dvobojev tiče, dvakrat se je že boril za svetovnega prvaka in izgubil. Bi pa to bil prvi pravi test za Jonesa.
kaj pa v lj, bo kje kak velik zaslon?
precej vlka verjetnost da se pojavim, ce bo kje kaj.
precej vlka verjetnost da se pojavim, ce bo kje kaj.
Zheegec ::
a ne bo ob 5h zjutraj ali nekaj takega?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Lou DiBella : »Nor je, kdor meni, da Zavec ni kakovosten boksar!«
Še kakšnih 30 ur da in boksarski dvoboj, kot ga še ne pomnimo se bo začel. Gremo Dejan!
Zavec je USPEŠNO shujšal 2.x KG v enem dnevu in premagal tehtnico :
Tehtanje uspelo - 66,6 kg! Zdaj je čas za hrano. Do dvoboja se je dovoljeno zrediti za 4,5 kg. Mmm, food, bi rekel Homer Simpson :-)
Zgodovina sprememb…
DarwiN ::
Pravkar vrgel 80€ na Berta.. Bwin ima fenomenalno kvoto (1.35), druge stavnice imajo vse po vrsti precej manjšo (1.20 - 1.25) , če rabi kdo denar...
Sorry, saj ne provociram, itak bomo vsi za Zaveca navijal, ampak sem realen.. Zavec tu enostavno nima procenta možnosti... HBO si je dobesedno poiskal najbolj primernega tekmeca za Berta, da mu na najlažji možen način znova opere ime po tistem zadnjem porazu proti Ortizu.. Dejan je enostavno prepočasen in prestar za Berta..
Sorry, saj ne provociram, itak bomo vsi za Zaveca navijal, ampak sem realen.. Zavec tu enostavno nima procenta možnosti... HBO si je dobesedno poiskal najbolj primernega tekmeca za Berta, da mu na najlažji možen način znova opere ime po tistem zadnjem porazu proti Ortizu.. Dejan je enostavno prepočasen in prestar za Berta..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
DarwiN, Dejan je že imel pas in je sam izzval Berta vendar HBO takrat ni bil zainteresiran, ker je Berto bil prvak v drugi kategoriji in bi bilo prenevarno. Berto sedaj nima nič, Zavec je pa še vedno za akcijo. Bailey mu je moral odstopiti mesto za dvoboj in tako ima sedaj Berto možnost naskoka na naslov, kljub porazu nad Ortizom.
Raje bi meni dal 80 EUR in bi ti takoj vrnil 40EUR, da bi imel obcutek, kot da si vsaj nekaj zadel.
Raje bi meni dal 80 EUR in bi ti takoj vrnil 40EUR, da bi imel obcutek, kot da si vsaj nekaj zadel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Pravkar vrgel 80€ na Berta.. Bwin ima fenomenalno kvoto (1.35), druge stavnice imajo vse po vrsti precej manjšo (1.20 - 1.25) , če rabi kdo denar...
Kvota na Dejana se mi zdi vseeno preveč dobra, da bi poiskušal z stavo na Berta kjub vsem razlikam med borcema...
Zato 20€ na Zavca, kvota @5.00
Kje je še kvota 5? Bwin je že davno, davno spustil kvoto. Najprej je bila skoraj 6, potem so spustili na 3.55, danes je kvota še samo 3.0.
Zgodovina sprememb…
Ko sem včeraj stavil je bila kvota še @5.00.
Danes je že padla na 4.50 ...
tukaj imaš link : http://sports.williamhill.com/bet/sl/be...
Danes je že padla na 4.50 ...
tukaj imaš link : http://sports.williamhill.com/bet/sl/be...
Kaj pa pomeni X? Da ni zmagovalca po 12 rundah ali da je neodločeno po sodniški odločitvi po točkah?
Draw si jaz osebno razlagam, kot neodločen rezultat.
Nisem pa 100% prepričan, da je tako ...
Nisem pa 100% prepričan, da je tako ...
sebo, škoda teh 20€..
Ker tule res ni nekega dvoma... Če si gledal borbo proti Ortizu in druge highlightse Berta, in če ga pol primerjaš z Zavcem, je skoraj kot bi gledal drug šport..
Dejansko vidim samo dve možnosti.. Ali Zavec predčasno pade, ali pa šiba defenzivo celih 12 rund in potem izgubi po pikah... Ker Berto je enostavno prehiter in takoj ko bo Zavec spustil blok, bo fasal tisti značilen deadly uppercut...
Ker tule res ni nekega dvoma... Če si gledal borbo proti Ortizu in druge highlightse Berta, in če ga pol primerjaš z Zavcem, je skoraj kot bi gledal drug šport..
Dejansko vidim samo dve možnosti.. Ali Zavec predčasno pade, ali pa šiba defenzivo celih 12 rund in potem izgubi po pikah... Ker Berto je enostavno prehiter in takoj ko bo Zavec spustil blok, bo fasal tisti značilen deadly uppercut...
O highlightsih Berta proti Ortizu sem že pisal tukaj. Predlagam ti, da se danes lepo vsedeš in pogledaš dvoboj Berto vs Ortiz in boš videl, da Berto ni imel za pol bureka.
Zgodovina sprememb…
sebo, škoda teh 20€..
Glede na možnosti Dejana, da zmaga in visoko kvoto, ki jo ima se mi je zdelo vredno tvegati teh 20evrov ...
Ne zdi se mi nek value, da stavim na Berta 20€ dobim pa jih 27!
Kaj se bo zgodilo pa tako ali tako lahko samo ugibamo ... ali je moja stava totalno zgrešena
ali pa mi bo Dejanova zmaga na koncu toliko slajša pa bomo videli jutri.
Naj zmaga boljši !
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sebo ()
@Tilen: Pol veš, kaj bi šele Ortiz naredil z Zavcem.
No, saj bova videla, upam da se motim...
Pa mimogrede, Bertu so po tem dvoboju postavili diagnozo anemije (slabokrvnost), ki jo je zdaj par mesecev zdravil.. Zato bi naj deloval tako hitro ves iztrošen... Zdaj, koliko je tu marketinga in koliko resnice, kdo ve, a vseeno...
@sebo: Saj zato pa bi stavil 100€ na Berta in imaš enak potencialen dobiček..:D..
Je pa kul stavit na "nasprotnika", ker ti potem igra vsak izid, v vsakem primeru si srečen, pa če dobiš stavo ali ne. :D
No, saj bova videla, upam da se motim...
Pa mimogrede, Bertu so po tem dvoboju postavili diagnozo anemije (slabokrvnost), ki jo je zdaj par mesecev zdravil.. Zato bi naj deloval tako hitro ves iztrošen... Zdaj, koliko je tu marketinga in koliko resnice, kdo ve, a vseeno...
@sebo: Saj zato pa bi stavil 100€ na Berta in imaš enak potencialen dobiček..:D..
Je pa kul stavit na "nasprotnika", ker ti potem igra vsak izid, v vsakem primeru si srečen, pa če dobiš stavo ali ne. :D
WarpedGone ::
Do dvoboja se je dovoljeno zrediti za 4,5 kg. Mmm, food, bi rekel Homer Simpson :-)
A to pomeni, da je pred dvobojem še eno tehtanje al je tole še ena črka na papirju?
Mal brezveze, da bi se dvakrat tehtalo in hkrati brezveze, da se postavlja omejitve, ki se jih ne sankcionira.
Glede gibanja kvot:
Kvota odraža pričakovanje oz: direkt razmerje stav. Da kvota za dejana vztrajno pada pomeni le eno: ljudje spoznavajo za kakšnega boksarja gre. Prve stave so bile totalno emocionalne in s strani "poznavalcev". Vse več ljudi meni, da stvari za berta ne bojo simpl.
Za anemijo sm pa že povedal kolk je vredna: ni vredna pol dingovih ledvičk.
To so jajca, katera prodajajo folku, da mu pumpa pričakovanje in vliva upanje, da se bo njihov omiljenec pobral in vrnil v velikem slogu.
Berto je bil zvezda, ki je razočaral precej ljudi. Ta zgodba z anemijo je čista religija.
Zbogom in hvala za vse ribe
ne vem zakaj zavec ne bi imel moznosti. vecina vas izhaja iz predpostavke borbe z ortizom, vendar pa je ortiz povsem drugacen borec kot zavec. mentalno na nizkem nivoju,se pa hitro giblje in ima solidne combo udarce. berta je prisilil v stalno akcijo, kjer jih je tudi sam posteno fasal.
osebno menim da bo borba bolj podobna berto-collazo, ki je bila bolj tehnicna, collazo pa je kar fajn utrudil berta. sedaj pa upostevajte, da je zavec vecji,mocnejsi, zelo izkusen in tehnicno kvalitetnejsi od collaza. menim da bo zavec bolj iniciativen v ringu ,berto pa bo predvsem poskusal izkoristiti svoje trenutke. zavcev desni krose bo idealna moznost za bertov aperkat, s katerim je ortiza dvakrat polozil. kako bo to zdrzal zavec bomo videli. je pa res da brez KO zavec prakticno moznosti za zmago nima.
japred dvobojem je se eno tehtanje. ce se sancionira al ne je pa odvisno od pogodbe. ocitno tokrat noben ne sme rehidrirati vec kot 4,5kg.
torej v ljubljani se ne bo nic dogajalo?
osebno menim da bo borba bolj podobna berto-collazo, ki je bila bolj tehnicna, collazo pa je kar fajn utrudil berta. sedaj pa upostevajte, da je zavec vecji,mocnejsi, zelo izkusen in tehnicno kvalitetnejsi od collaza. menim da bo zavec bolj iniciativen v ringu ,berto pa bo predvsem poskusal izkoristiti svoje trenutke. zavcev desni krose bo idealna moznost za bertov aperkat, s katerim je ortiza dvakrat polozil. kako bo to zdrzal zavec bomo videli. je pa res da brez KO zavec prakticno moznosti za zmago nima.
japred dvobojem je se eno tehtanje. ce se sancionira al ne je pa odvisno od pogodbe. ocitno tokrat noben ne sme rehidrirati vec kot 4,5kg.
torej v ljubljani se ne bo nic dogajalo?
Okapi ::
ljudje spoznavajo za kakšnega boksarja gre.Malo morgen. Ljudje vidijo dobro razmerje in ker je prvak le prvak, si rečejo, da se splača tvegati.
O.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UFC - tema (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Šport | 168450 (1260) | BaTeMaN |
» | Mayweather vs. PaulOddelek: Loža | 2493 (1643) | Ganon |
» | Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 37722 (31370) | Jst |
» | Boksarski dvoboj leta z zamudo zaradi težav s spletnim prenosomOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10046 (6942) | Vazelin |
» | Cro-cop jih je dubu po pic.. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19904 (11967) | jakaspaka |