Forum » Zvok in slika » philips lcd težave
philips lcd težave
orehek ::
Pozdravljeni!
Težave imam z Philips 32PFL5624H/12.In sicer mi slika šteka,delajo se kockice itd.Ima kdo nasvet kako to odpraviti?
Težave imam z Philips 32PFL5624H/12.In sicer mi slika šteka,delajo se kockice itd.Ima kdo nasvet kako to odpraviti?
pivo ::
preko kakšnega kabla imaš povezano, na kaj imaš povezano (analogni signal,digitalni)? ali imaš optiko ali DSL (baker)? kateri ponudnik?...
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne
pivo ::
če se je ta napaka začela zdaj (prej delalo vse ok) potem je lahko problem v signalu (kabel ali sprejemnik/receiver) ali pa v ponudniku samem.
preveri vse kable,resetiraj receiver, če problem ostaja kliči ponudnika naj preveri, če so kakšne motnje pri njih.
preveri vse kable,resetiraj receiver, če problem ostaja kliči ponudnika naj preveri, če so kakšne motnje pri njih.
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne
tv sem kupil v sredo.manjše težave so se začele že včeraj,danes mi je pa začelo zelo kvariti sliko(postajala je tudi roza).Kable sem preveril.
Sedaj so spet manjše motnje.
Sedaj so spet manjše motnje.
sedaj sem videl,da samo na določenih programih.Vendar te iste kanale imam tudi na drugem mestu(kanalu),in tam je vse vredu.
Mogoče kdo kaj ve v zvezi s tem?
Mogoče kdo kaj ve v zvezi s tem?
Scorpia ::
Na tv-ju v meniju imaš test digitalnega sprejema, notri ročno upišeš frekvenco ki ga oddaja telemach in poglej kolk je močen signal.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Omrežja in internet | 193982 (17163) | markasaso12 |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444269 (83797) | zavajon |
» | telemach (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18554 (7994) | RC37 |
» | "Kockanje" na siol TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10417 (8712) | rezator |
» | Modem TomsonOddelek: Omrežja in internet | 1703 (1497) | Kleemen |