Forum » Zvok in slika » Format factory - šumniki
Format factory - šumniki
tomaz- ::
živjo, imam en problem:
za na telefon bi si rad skonvertiral nekaj filmov. filmi so večinoma AVI, podnapisi pa SRT. Konvertiral sem z zgoraj omenjenim programom. Problem je, ker mi film pred konvertiranjem v VLC playerju na računalniku normalno prikaže čžš, če dam konvertirat in zapečt podnapise v sam film za na telefon, pa šumnikov ni... Seveda je to precej moteče. Pregledal sem že nastavitve v Format Factory, pa je normalno na kodiranje 1250, kar naj bi delovalo ok.. Mi lahko svetujete, kje tiči problem?? Uporabljam pa win7. Če obstaja kak drug približno enako simpl program, mi svetujte, ne bi pa rad delal s kakim "iber nastavljivim" programom, ker to delam dvakrat na leto, pa ne bi rad glih celih učnih ur zapravil za učenje tisoč in ene nastavitve pri kakih drugih programih :-)
Hvala za odgovore
LP
za na telefon bi si rad skonvertiral nekaj filmov. filmi so večinoma AVI, podnapisi pa SRT. Konvertiral sem z zgoraj omenjenim programom. Problem je, ker mi film pred konvertiranjem v VLC playerju na računalniku normalno prikaže čžš, če dam konvertirat in zapečt podnapise v sam film za na telefon, pa šumnikov ni... Seveda je to precej moteče. Pregledal sem že nastavitve v Format Factory, pa je normalno na kodiranje 1250, kar naj bi delovalo ok.. Mi lahko svetujete, kje tiči problem?? Uporabljam pa win7. Če obstaja kak drug približno enako simpl program, mi svetujte, ne bi pa rad delal s kakim "iber nastavljivim" programom, ker to delam dvakrat na leto, pa ne bi rad glih celih učnih ur zapravil za učenje tisoč in ene nastavitve pri kakih drugih programih :-)
Hvala za odgovore
LP
SkyEye90 ::
tudi jaz imam problem, da šumniki pri konvertiranju ne delujejo. Se da v programu nastavit kakšno opcijo?
Ali pa če obstaja program s katerim bi predhodno odstranil šumnike?? Hvala
Ali pa če obstaja program s katerim bi predhodno odstranil šumnike?? Hvala
tofsy ::
V samem programu se da nastavljati pisavo podnapisov. Mislim, da imaš pod možnosti, izberi zavihek pisava, nato pa lahko nastavljaš font pisave, velikost...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 395948 (52444) | NejcSSD |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153053 (35622) | king67 |
» | Prosim pomoč - iPad2 video + podnapisi?Oddelek: Programska oprema | 2418 (2201) | jt83 |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24343 (11419) | Alessio983 |
» | [divXvid] Daewoo predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17391 (8430) | Rašo |