» »

Izbira interneta

Izbira interneta

tommy boy ::

Zanima me, za koliko časa se sklene pogodba za internet s Telekomom (Siol) če bi izbral optiko 20/20 v tej akciji, ki jo imajo do decembra. Zanima me tudi, kateri ponudnik ima najugodnejšo ponudbo za hitrost interneta vsaj 1/256, brez telefonije in TV-ja. S T2 sem imel že podpisano pogodbo, vendar v bloku kjer stanujem, ima Telekom optiko, zato so iz T2 sporočili, da njihov internet ni mogoč, sedaj pa iščem druge možnosti.

LP

bluefish ::

24 mesecev.

Glede T2 pa bi kljub vsemu lahko priklopili preko bakrene parice.

tommy boy ::

Lahko bi priklopili ja, samo je Telekom zavrnil T-2 z dopisom da na tistem naslovu ¨kao¨ ni mogoč priklop. V pogodbi so mi še napisali naj povprašam še kakšnega drugega ponudnika in če Telekom ponovno zavrne prošnjo gre pogodba na sodišče zaradi monopola Telekoma. Toda to bi trajalo še pa še časa.

Saj bi človek še vzel telekomov internet, ampak ker sem študent v najemniškem stanovanju se nočem vezati za 24 mesecev, edino če se da potem kako prenesti pogodbo na kakšno drugo lokacijo v primeru moje preselitve.

bluefish ::

Glede te zavrnitve je ponavadi tako, da pri Telekomu oddaš povpraševanje (seveda ne za optiko). Če ti pošljejo v podpis pogodbo, potem je priklop očitno možen in vso dokumentacijo pošlješ na T-2. Kratkoročno sicer morda ne pomaga, pa vseeno.

Se pa lahko glede detajlov obrneš na uporabnika NavadniNimda na forumu, če bo lahko kaj uredil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1946603839 (1158) starfotr
»

Čas priklopa na Telekom optiko

289489 (8467) Slo_Gamer
»

GVO-jevo zavajanje novih naročnikov ali kaj si dolžan, če ne podpišeš pogodbe? (strani: 1 2 )

5515774 (13661) mojca
»

siol ali t2? (strani: 1 2 )

766903 (4646) Nixxon
»

SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

31037554 (16961) Primoz78

Več podobnih tem