Forum » Pomoč in nasveti » zakaj taka slika na taki kartici?
zakaj taka slika na taki kartici?
Klemenn ::
torej na
leadtek geforce 4 ti 4600 128mb ddr
je slika na televiziji tako grda...kot bi imel črnobeli tv....se da to kej naredit v zvezi s tem? k sem računau da bom kaki dvd (divx ) pogledau na tvju pa če je vse črno belo potem ne bo s tem nič
leadtek geforce 4 ti 4600 128mb ddr
je slika na televiziji tako grda...kot bi imel črnobeli tv....se da to kej naredit v zvezi s tem? k sem računau da bom kaki dvd (divx ) pogledau na tvju pa če je vse črno belo potem ne bo s tem nič
Matek ::
Probaj malo menjavat standarde (NTSC, PAL), meni je to pomagalo, na pal je bla slika črnobela, ko pa sem izbral NTSC in prikazal sliko na TVju, pa je postala barvna. Poigraj se tudi z raznimi nastavitvami priključkov, meni je najbolje delovalo force composite, pa čeprav je priključek na kartici S-VHS.
Moćno pa je tudi da imaš izhod S-Video in ne boš mogel gledati nič v barvah, razen če dobiš TV z s-video priključkom.
Moćno pa je tudi da imaš izhod S-Video in ne boš mogel gledati nič v barvah, razen če dobiš TV z s-video priključkom.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Klemenn ::
ja s-video mam...zdej sem kupu tak priključek iz s-video na scart...kaj polj bo skoz taka slika?
tha_man ::
Če TV ne podpira s-video bo slika črnobela, isto je blo pri meni. Mar tale GF nima kompozitnega izhoda?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Klampfer ::
isto kot pri meni... nastavit moraš (v dodatnih nastavitvah pri nView) drug izhod (s-video ali pa composite...) in bodo barve na TV... a gre?
Zaj na pamet ne vem, ker sem v službi...
Zaj na pamet ne vem, ker sem v službi...
Bogomir
Matek ::
Ja ka ti kupim liziko?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583733 (23062) | Dominator |
» | Povezava računalnik-starejši televizor.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2617 (2380) | cegu |
» | Problem z Geforce-om Ti 4200!!!Oddelek: Zvok in slika | 1862 (1478) | partysound |
» | Črnobela slika na TV-OUTOddelek: Zvok in slika | 2125 (1788) | Hevidi |
» | S-video in Chrontel??Oddelek: Zvok in slika | 2013 (1869) | koco |