Forum » Strojna oprema » PC dvd na TV
PC dvd na TV
benzoo ::
Zivjo,
zanima me kaksne resitve se najbolj obnesejo pri vezavi PC dvdja na obicajen TV. Sam sem poskusil z geforce prophet TV out kartico in nisem bil prevec zadovoljen. na TVju se namrec vidijo temne vodoravne crte, ki so precej motece. ali obstaja kaka preizkuseno boljsa varianta?
zanima me kaksne resitve se najbolj obnesejo pri vezavi PC dvdja na obicajen TV. Sam sem poskusil z geforce prophet TV out kartico in nisem bil prevec zadovoljen. na TVju se namrec vidijo temne vodoravne crte, ki so precej motece. ali obstaja kaka preizkuseno boljsa varianta?
matevzm ::
Teh crt v principu ne sme biti. So bile vedno samo take crte? Si na TV vezal preko videorekorderja? Take cudne stvari so v makroviziji. Ce ni to, potem si imel cudno smolo.
benzoo ::
na TV sem vezal direktno. poskusil pa sem preko scarta in tudi preko video-in chinca. je to mogoce problem TVja? ni mi jasno od kje te motnje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588720 (28049) | Dominator |
» | Prvi televizor z ločljivostjo 8K (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 28561 (20067) | Kaj |
» | Povezava novejšega TV s starejšim ojačevalnikom/zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 5116 (4764) | Gapi |
» | Zelo zelo čuden problem...PC->PlasmaOddelek: Zvok in slika | 2972 (1835) | PrideLess |
» | TV kartica moti signal na TV aparatuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1616 (1493) | Auslander |