Forum » Omrežja in internet » Kabelski modem
Kabelski modem
mikimali ::
Mam eno vprašanje nekaj sem brskal in našel naslednje nastavitve na mojem kabelskem routerju motorola. In sicer me zanima, ker mi ni jasno za kaj so te nastavitve glede tega se da tu nekaj nastavit "Upstream Channel ID in Frequency" zanima pa me kaj bi s tem dosegel in sicer zakaj so namenjene te nastavitve.
Tukaj so opcije kaj je možno nastvit:
Hvala za vse odgovore.
Tukaj so opcije kaj je možno nastvit:
Hvala za vse odgovore.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
popster ::
mogoce se po tem kanalu prenasa infromacija kateri program bi rad gledal (tv mislim, ker mas zraven neki pal)
poskupi podrzatz misko gor mogoce ti pokaze se kaj ali z f1:)
poskupi podrzatz misko gor mogoce ti pokaze se kaj ali z f1:)
ender ::
Če bosta frekvenca in kanal nastavljena napačno, bo modem samo rabil več časa, da najde signal kadar se resetira. Očitno pa lahko ta modem deluje tudi kot router (za do 32 naprav), vendar običajno ločeni routerji delujejo bolje, zato se s tem ne splača ukvarjat.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol box + routerOddelek: Omrežja in internet | 5662 (4003) | Daniel |
» | Vzpostavitev brezžičnega internetaOddelek: Omrežja in internet | 3369 (3103) | barbara2 |
» | Kvazi Članek: "Hekanje" Amino 103 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 42888 (19827) | cevlj |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127101 (51301) | Looooooka |
» | Pomoč pri konfiguraciji routerja Cisco 1720Oddelek: Strojna oprema | 1595 (1289) | bastadu |