Forum » Loža » Kdo pride
Kdo pride
Sergio ::
I for one.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
TESKAn ::
jst tut.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
alien-w ::
jest pridem, samo sem odvisen od sergiota... ce gre on, grem jest, samo fora je pa se v tem, da je sergio odvisen od Mateta, tko da ce gre mate grem tut jest. Right sergio?
OrlyTM ::
Če gre moj avto, grem jest ... moj avto je pa že prpravljen :)
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Sergio ::
ye ye... komi chakam...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
miranpozar ::
Uf, cela ekipa! Ne bom manjkal!
Tekmoval pa ne bom, ker nimam s čim... moja mašinerija je čisto malo navita. Bom prišel z družabnimi in interesnimi (hardware & stuff) nameni.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
Tekmoval pa ne bom, ker nimam s čim... moja mašinerija je čisto malo navita. Bom prišel z družabnimi in interesnimi (hardware & stuff) nameni.
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com
jest z mojo kistoziher tekmujem, sam sem prepričan, da ima kar nekaj ljudi se lepse kiste od moje!
urg...čimprej morm jt v lublano pa si dobit en airbrush pa mal poslikat ohišje...črna je pač že iz mode.
hmm...TESKAn: ti bos zame ogromna konkurence! Bom tvojo kisto sabotiral (polil z razredčilom in nales vrgu termite)
PaJo ::
Jaz tudi upam da bo slo, samo moje kiste nebom polek vlaco, ker ni kaj za pokazat
Drugace pa luni se lahko zmenimo pa gremo skup da sprobam moj novi avtek
Drugace pa luni se lahko zmenimo pa gremo skup da sprobam moj novi avtek
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
luni ::
PaJo wow novi avto mas? Damn, pol pa je treba it na en road trip ane :)!
Artificial Intelligentia
alien-w, konkurenca je zdrava...ma jst mislm, da ne smeva ratat prevec tekmovalna, da ne bodo mel obiskovalci se zastonj predstave wrestlinga. Ajde.
ABX ::
Sej sploh ni fora v tekmovanju, samo da se zberemu pa kakšno povemo.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Točno. Mene že prov 'firbec matra', kašni ste vsi, k vas poznam z slo - tech - a:).
Jebiveter ::
Jst bom najbrz tud uletu! ce ne druzga vsaj pogledat ane!
Sam morm se prepricat stare da me pustijo in v rimeru nošenja kiste tud prpelejo!
Ce ne, bom pa skoz okno skocu (3. nastropje) in uletu pes v Portoroz (sej ni frke, sm iz secovelj - cca. 8km)
Ajd, se vidimo!
BTW: Sm mislu, da sm jst najmlajsi (aprila 16) pa vidim, da ni tako! Lepo je vedet, da je nekdo mlajsi in vedozeljen! In, upajmo, da ne bom v portorozu najmlajsi jst!
Sam morm se prepricat stare da me pustijo in v rimeru nošenja kiste tud prpelejo!
Ce ne, bom pa skoz okno skocu (3. nastropje) in uletu pes v Portoroz (sej ni frke, sm iz secovelj - cca. 8km)
Ajd, se vidimo!
BTW: Sm mislu, da sm jst najmlajsi (aprila 16) pa vidim, da ni tako! Lepo je vedet, da je nekdo mlajsi in vedozeljen! In, upajmo, da ne bom v portorozu najmlajsi jst!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
KamikazA ::
Jaz tudi werjetno pridem! Samo ni odvisno vse od mene, prdem samo če gre tut od dobega stara mama!
Jej, pij in kavsaj,
za večnost se ne ravsaj! F.P.
za večnost se ne ravsaj! F.P.
Sycroft ::
k vas bo pa ze tolk pa pridem morda tut jest pogledat:)) sicer ne tekmovat, ker "se" nimam s cim (mam amd100 zaenkrat se:PP), pridem pa firbcat mau pa pogledat kaksn je ves ta folk iz slo-techa:)
vidmo
vidmo
Jebiveter ::
Count me in!!!
Če že ne na tekmovanju pa LANu (upam?! )
BTW: A bi lahko9 kdo zrihtal (beri posodil) kaksno PCI network card? Mam sam ISA mam pa na plati sam en ISA v katerem je sound! Torej ce lahk kdo posodi bi mu bil zelo hvalezen!
Če že ne na tekmovanju pa LANu (upam?! )
BTW: A bi lahko9 kdo zrihtal (beri posodil) kaksno PCI network card? Mam sam ISA mam pa na plati sam en ISA v katerem je sound! Torej ce lahk kdo posodi bi mu bil zelo hvalezen!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nest 2004 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 21501 (13025) | Tody |
» | Slo-tech Lan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Slo-Tech | 21687 (14586) | Gandalfar |
» | Slo-Tech Piran 2002 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 7132 (4866) | DJroky |
⊘ | SLO-TECH PORTOROZ 2001 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 9390 (7265) | FlipeR |
» | Pripravljam SLO-TECH shodOddelek: Pomoč in nasveti | 1947 (1695) | FlipeR |