Forum » Pomoč in nasveti » Podnapisi mi ne prikažejo črko Č
Podnapisi mi ne prikažejo črko Č
easyrider3 ::
Pri Simobilu sem vzel tisti mobilni internetni paket z Notebook DELL INSPIRION mini9 in sedaj sem si gor naložu BS player pa mi pri gledanju filma ne delajo prav podnapisi MANJKA ali popačena je črka Č.
A mogoče kdo ve zakaj je tako ima pa operacijski sistem windows xp home edition v angleskem jeziku. A je mogoče,da zaradi tega ker je v angleškem jeziku
A mogoče kdo ve zakaj je tako ima pa operacijski sistem windows xp home edition v angleskem jeziku. A je mogoče,da zaradi tega ker je v angleškem jeziku
tsatthoggua ::
Iz glawe ti res ne znam tocno pomagat,ker BSPlayerja ne uporabljam. Lahko ti samo namignem da gres v nastavitve podnapisov (poglej menije BSPlayerja - mogoce Properties? ) in tam nastavist drugi encoding. Mislim da so opcije nekako Western Europe,....
ttommy ::
Poglej,če imaš v nastavitvah v BS playerju slučajno označeno možnost:Default subtitle language-eng.
Mora biti prazno....
Kaj pa ko odpreš podnapis v beležnici-tam so normalno črke?Če ne bo šlo,si pa raje inštalraj VLC player( free for download)...
Mora biti prazno....
Kaj pa ko odpreš podnapis v beležnici-tam so normalno črke?Če ne bo šlo,si pa raje inštalraj VLC player( free for download)...
Gamer
ST-777 ::
Boljši kot BSPlayer je po mojem mnenju free KMPlayer, ki ima mnogo nastavitev za podnapise in celo editor za podnapise, ter seveda pravilno prikaže čšž.
easyrider3 ::
V BS playerju mi že ko pridem v nastavitve(splošne nastavitve) nikjer ne prikaže črko Č,Ž,Š ampak ko pa gledam film pa mi edino črko Č ne pokaze in namesto nje je črka E z kljukco na vrhu.
Potem sem probal z KM playerjem pa mi isto spet ne prikaže črko Č isto kot z BS playerjem
Kaj bi bilo vzrok,da to ne dela
Potem sem probal z KM playerjem pa mi isto spet ne prikaže črko Č isto kot z BS playerjem
Kaj bi bilo vzrok,da to ne dela
Comedian ::
dstojs: Tudi jaz sem imel podobne težave. Med predvajanjem videa klikni kamorkoli z desnim miškinim gumbom nato pa:
subtitles -> primary -> subtitle properties -> font
in spremeni script iz western v central european. Nato bi moralo delovati.
To vellja za BS.Player
subtitles -> primary -> subtitle properties -> font
in spremeni script iz western v central european. Nato bi moralo delovati.
To vellja za BS.Player
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Comedian ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podnapisi.net (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 35651 (3980) | donvito |
» | VLC-playerOddelek: Pomoč in nasveti | 2620 (1194) | Big_Al |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35464 (10284) | kekpek |
» | problem bs playerOddelek: Zvok in slika | 1212 (1007) | jan01 |
» | Zvok ne dela v Bs playerju v WMP pa delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2482 (2482) | adisitko69 |