» »

Tile presneti TV-outi!

Tile presneti TV-outi!

pvito ::

Kamor pogledam, so samo TV-outi, predsvem pri nasvetih. Povsod ista težava. No, tudi jaz imam TV-out na kartici, ki... ...seveda ne deluje! Oz. ne vem, kaj dela in kaj ne, če bi vedel, kaj ne dela, bi zdaj tisto delalo.;(( No, prebral sem vse teme, kar jih je tukaj v zvezi s TV-outom. Nobena od bjih mi ni popolnoma nič pomagala, čeprav je vedno isti problem. Vsa vprašanja so ista, odgovori pa nekje v oblakih in zame nekoristni ali pa sledijo komentarji ki so brez zveze. No, pri meni je takole: Imam kartico GeForce 4 MMX TV out. TV ima Scart vhod. Potem je tu kabel Scart, za katerega še vedno ne vem ali naj bo gumb na koncu kabla premaknjen na IN ali OUT. Nekdo reče, naj bo IN, drugi reče, naj bo OUT, kaj zdaj?! Bi pa rad gledal iz računalnika na TV. (Ne obratno.) Tako. Kabel sem priključil, kot je treba. No ja, priključil sem samo rumenega - video, ostala dva za audio nisem, ker ju ne morem, ker bi za to potreboval adapter. Upam, da nima zveze to, da je priključen samo video kabel s tem, da vse skupaj ne dela. Potem so tu nastavitve: Na namizju: lastnosti, omogočim dva monitorja. Grem pod dodatno, tam pod n-Wiev, označim Klon. Potem za drugi monitor izberem generičen televizor. Drugega ni. Bi moral kaj drugega? Driver je potem standardni: monitor.inf. Resolucija za generičen TV je najnižja 640X480. Bi moral dati več? Barve pri generičnem TV so 256. Je to prav? Pri monitorju sem sprva imel resolucijo na tisoč, potem sem jo zmanjšal na 640X480 in osveževanje na 60 Hz. (Pravtako 60Hz na TV) Je to v redu? Potem sem šel pod nastavitve naprave za TV, dal PAL-B in S-video izhod. In to je zdaj to. Zdaj pa ne vem, če je to vse, kar bi moral storiti pri tem na računalniku. Slike na TV-ju pa ni, oz. TV nič ne najde. Kaj zdaj pa ne vem več. Prosim za pomoč.
LP.

asubic ::

cist simpl:
- pozab na twinview ker ne dela
- nabav TvTool 6.5 (podpira tud GF4), stane pa 2000 SIT (www.tvtool.de)
- povezes s-video s scart-om na tv...in dela 100%

ToniT ::

.... in stikalo na IN.

pvito ::

No, dobil sem preizkusni program TVTool. Za silo bo že. Zdaj pa kaj TOČNO narediti v tem programu?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586283 (25612) Dominator
»

tv-out in 100Hz TV

Oddelek: Pomoč in nasveti
172055 (1787) gumby
»

tv out= čb slika

253312 (2845) romario
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

506237 (5142) bbobst
»

Grafična karica in televizija

Oddelek: Strojna oprema
181279 (944) ||_^_||

Več podobnih tem