Forum » Strojna oprema » DDR CL 2.5 na CL2
DDR CL 2.5 na CL2
_Mortal_ ::
Poglej kakšen ti je ram CL2.5 al 2. In če ti ram ni CL2 ti tud nebo "normalno" delu .
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Malecky ::
Čist odvisno od kvalitete modula.... recimo moj primer:
Samsung CB0 PC2100 CAS 2.5 dela na PC3200 CAS2 pa še ostale timminge dkonca navite
Sam poskus... ne sprašvat nč ne bo crknlo zarad tega, najhuj kar se lohk zgodi je
da moraš clearat bios... kar je 1min postopek:P
Samsung CB0 PC2100 CAS 2.5 dela na PC3200 CAS2 pa še ostale timminge dkonca navite
Sam poskus... ne sprašvat nč ne bo crknlo zarad tega, najhuj kar se lohk zgodi je
da moraš clearat bios... kar je 1min postopek:P
Jaxx ::
... ne sprašvat nč ne bo crknlo zarad tega, najhuj kar se lohk zgodi je ...
ne bo crknlo danes al pa jutr, bo pa zato čez pol leta, če te zanima!
ne bo crknlo danes al pa jutr, bo pa zato čez pol leta, če te zanima!
[ to sporočilo je izbrisal moderator zaradi neprimerne vsebine ]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gandalfar ()
Dami ::
malecky: dej povej kje si ta ram nabavu.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
DAmi: SE dobi... sam nažalost ne zmeri.... če ga boš iskal ne vem iz kje je,
pa če bi ga lahko dobu bi ga stalno prodajal.
antitrust: Ti si pa scena.... js ne rabim enga zblojenga proggy-ja za dokaz stabilnosti. Če
mi komp laufa na mejo navit (pri 200mhz in takih tajmingih se niti zboota ne) po teden dni pol se men jebe za vse.
Kolkr sm pa od nakupa KR7A zadovoljen z računalom, tolk pa v lajfu nisem bil pa so vsi delal, sam da dela pa še za 50% navito
in to odlično to pa ni za mislit. Problem je da sem skuru proc, sam bo kmal nov pa vodno pa Siluro 4200 pol pa vesele:D
pa če bi ga lahko dobu bi ga stalno prodajal.
antitrust: Ti si pa scena.... js ne rabim enga zblojenga proggy-ja za dokaz stabilnosti. Če
mi komp laufa na mejo navit (pri 200mhz in takih tajmingih se niti zboota ne) po teden dni pol se men jebe za vse.
Kolkr sm pa od nakupa KR7A zadovoljen z računalom, tolk pa v lajfu nisem bil pa so vsi delal, sam da dela pa še za 50% navito
in to odlično to pa ni za mislit. Problem je da sem skuru proc, sam bo kmal nov pa vodno pa Siluro 4200 pol pa vesele:D
Jaxx: Oprosti za tisto gornjo grdo in neutemeljeno pripombo na tvoj povsem točen post. Tudi sam sem opazil da RAM crkne v roku 4 mesecev in procesor okoli 3mesece če je navit. Dolgo sem opažal to nenadno crkovanje komponente, enkrat sem imel eno Intel mašino ki je nisem nikoli navil in dela še dandanes.
Še enkrat se se opravičujem za moj moralno in verbalno sporen post in upam da ga izbrišeš iz spomina, nato nadaljuješ svojo poslanstvo tako da vsemi poveš kako komponente crkujejo in jim razložil čemu slo-tech sploh služi in imajo hudoben slogan, ki ga zaradi kontradiktne narave ne bom omenjal. Povej celem svetu kako je slo-tech hudobna stran in da stoji nastrani slovenskih HW preprodajalcev, ki tako vsake 3mesece prodajo cel asortima različnih komponent. Prosim tudi da si ostrejši z teorijo ker.....meni 6mesecev še nobena komponenta ni zdržala in mislim da se zahteva en ustavni odlok proti uporavi besed kot so: piiiiiipppp.... ups zaradi verbalne narave s5 ne morem napisati besede.
Upam da dobiš naziv HWmaster in si dodaš kerokoli sliko OWCE.
Še enkrat se se opravičujem za moj moralno in verbalno sporen post in upam da ga izbrišeš iz spomina, nato nadaljuješ svojo poslanstvo tako da vsemi poveš kako komponente crkujejo in jim razložil čemu slo-tech sploh služi in imajo hudoben slogan, ki ga zaradi kontradiktne narave ne bom omenjal. Povej celem svetu kako je slo-tech hudobna stran in da stoji nastrani slovenskih HW preprodajalcev, ki tako vsake 3mesece prodajo cel asortima različnih komponent. Prosim tudi da si ostrejši z teorijo ker.....meni 6mesecev še nobena komponenta ni zdržala in mislim da se zahteva en ustavni odlok proti uporavi besed kot so: piiiiiipppp.... ups zaradi verbalne narave s5 ne morem napisati besede.
Upam da dobiš naziv HWmaster in si dodaš kerokoli sliko OWCE.
Golden eye ::
Samsungov ram se da dobit www.agt-racunalniki.com
Sam sem kupil 512 DDR 333 Rama deluje odličo!!
Sam sem kupil 512 DDR 333 Rama deluje odličo!!
danielka84 ::
Malecky, js mam enak ram k ti...
A te praviš da se da to navit na 400MHZ?
Ker ram je pc2100 js ga laufam na 333 pr cas 2 pa dela čist ql.
Kakšen modul imaš? js mam 1x 512MB
A te praviš da se da to navit na 400MHZ?
Ker ram je pc2100 js ga laufam na 333 pr cas 2 pa dela čist ql.
Kakšen modul imaš? js mam 1x 512MB
ni-da-ni
-Ripper- Dost stvari je odvisnih če maš "tapravi" modul, najbolje je tko
da pač probaš če maš proc odklenjen.
da pač probaš če maš proc odklenjen.
Clemento ::
Golden eye: he,he...tist tvoj ram je fake! gor so ze res samsungovi cipi
samo je firme powmem ker sem se jaz enako nategnu! Kar preveri!!
Malecky: zaradi takih konjev kot je Jaxx sem si jst prisluzu naslov Persona rudis! Pravzaprav sploh ne vem kje sm ga polomu samo krivicno gotovo ni bilo!
Jaxx: Ti si tok pameten, da moras svoj ram underclockat da ti ne bo
cez eno leto crknu....
samo je firme powmem ker sem se jaz enako nategnu! Kar preveri!!
Malecky: zaradi takih konjev kot je Jaxx sem si jst prisluzu naslov Persona rudis! Pravzaprav sploh ne vem kje sm ga polomu samo krivicno gotovo ni bilo!
Jaxx: Ti si tok pameten, da moras svoj ram underclockat da ti ne bo
cez eno leto crknu....
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Clemento ()
Clemento: Sej vrjamem pač popustijo živci, men bojo s5 zato se bom raje odstranil iz s-t foruma
the_unborn ::
Winbond hardware doctor?
Kater cas majo rami od JAE (512mb/333mhz) 2 ali 2.5? Men dela super duper na 2.
Kater cas majo rami od JAE (512mb/333mhz) 2 ali 2.5? Men dela super duper na 2.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 64904 (27327) | GaS |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9555 (6018) | AtaStrumf |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26149 (17947) | bodom |
» | Približni rezultat 3000+ Athlona (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 9334 (7059) | Zoidberg |
» | Samsung PC333 TCB0 RAM modul ?!!Oddelek: Navijanje | 1849 (1368) | l-note |