Forum » Zvok in slika » Računalnik-TV kabel, nekaj ne dela v nastavitvah
Računalnik-TV kabel, nekaj ne dela v nastavitvah
miha188 ::
Živjo mene pa zanima nekaj,
zakaj mi na televiziji kaže samo črno-belo sliko in ni na namizju niti ikon niti se ne pokaže okno pri predvajalnikih, imam Radeon 9550 in nevem ali obstaja kakšen program na internetu da bi to uštimu da bi blo barvno in da bi filme vrtel?
Hvala za odgovor
Aja sem pozabu napisat da imam pač kabel iz rač. na televizijo, in ko vklopim še dodatni monitor v windowsih(TV), se mi na televizji pokaže samo črno-belo odzadje iz namizja v windowsih(nič ikon).
zakaj mi na televiziji kaže samo črno-belo sliko in ni na namizju niti ikon niti se ne pokaže okno pri predvajalnikih, imam Radeon 9550 in nevem ali obstaja kakšen program na internetu da bi to uštimu da bi blo barvno in da bi filme vrtel?
Hvala za odgovor
Aja sem pozabu napisat da imam pač kabel iz rač. na televizijo, in ko vklopim še dodatni monitor v windowsih(TV), se mi na televizji pokaže samo črno-belo odzadje iz namizja v windowsih(nič ikon).
podtalje ::
Da se ti pokaže ozadje brez ikon, je posledica, da imaš vklopljen Extended desktop, kjer ti na TV-ju prikazuje del namizja,
ki se nahaja izven tvojega monitorja.
Če hočeš videti kompijo tvojega namizja, moraš v nastavitvah grafične kartice moraš izbrati moraš Clone način.
Črnobela slika pa je posledica, da imaš nastavljen standard NTSC namesto PAL-G, druga možnost pa je uporaba
napačnih kablov, po vsej verjetnosti S-Video kabla na kompozitni vhod.
ki se nahaja izven tvojega monitorja.
Če hočeš videti kompijo tvojega namizja, moraš v nastavitvah grafične kartice moraš izbrati moraš Clone način.
Črnobela slika pa je posledica, da imaš nastavljen standard NTSC namesto PAL-G, druga možnost pa je uporaba
napačnih kablov, po vsej verjetnosti S-Video kabla na kompozitni vhod.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: podtalje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584800 (24129) | Dominator |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11383 (3948) | acookook |
» | Povezava računalnika z TV-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 25948 (2092) | ST-777 |
» | Radeon 9000 pro 64MB TV OUTOddelek: Zvok in slika | 1549 (1281) | zasavje |
» | Filma se ne vidi naTV-ju, na monitorju pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1821 (1413) | Pro2Type |