Forum » Zvok in slika » Radeon_TV_problemi
Radeon_TV_problemi
mamut ::
No koncno sem mislu sprobat povezavo PC in TV na Radeonu8500 in ugotovim, da v nastavitvah ne morem omogocit TV displeja. V cem je fora? Driver je 5.13.1.6094 za W2k.
ja sem naredu po PC logiki, priklopis-restartas in vidis. Mam en kabel (S-video/SCART) in Merkurja. Mogoce je v tem problem.
V navodilih pa sicer pise, da najprej enejblas TV in potem ga prizges ali priklopis in po potrebi ugasnes monitor.
V navodilih pa sicer pise, da najprej enejblas TV in potem ga prizges ali priklopis in po potrebi ugasnes monitor.
jRk0 ::
Kabl more bit prikloplen v kartico in tv. ne rabis nic restartat. pa tv je lahko magar izkloplen. Pol pa mores lepo samo na av prestavit, in vidis sliko.
You fuck up once, you loose two teeth.
no neki se ze bliska
na SCART strani kabla je stikalo, ki mora biti proti vsej logiki ocitno na OUT.
zdej bi pa rad to migetajoco sliko uredil, a morem prilagodit resolucijo monitorja?
na SCART strani kabla je stikalo, ki mora biti proti vsej logiki ocitno na OUT.
zdej bi pa rad to migetajoco sliko uredil, a morem prilagodit resolucijo monitorja?
no sliko sem zdej za silo nastimou, tale SCART konektor je zlo obcutljiv.
Me pa zanima naprej. Seveda sem takoj probu DiVix Matrico in razocarano ugotovil, da je kvadrat kjer se na monitorju film prkazuje na televiziji crn. Kako to?
Me pa zanima naprej. Seveda sem takoj probu DiVix Matrico in razocarano ugotovil, da je kvadrat kjer se na monitorju film prkazuje na televiziji crn. Kako to?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583760 (23089) | Dominator |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25140 (15828) | OK.d |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8515 (7910) | opeter |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6045 (5733) | zavajon |
» | uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6200 (5105) | bbobst |