Forum » Omrežja in internet » Predčasna prekinitev storitev Siol Trio
Predčasna prekinitev storitev Siol Trio
tomi77 ::
--------------------------------------------------------------------------------
Pozdravljeni,
Zaradi zvišanja naročnine oz. spremembe paketov siola razmišljam o tem, da bi predčasno prekinil sodelovanje z siolom. Zdej me pa zanima sledeče, če ima kdo v vednosti. Pred nekaj meseci sem vzel na obroke Ruckus Wireless napravo na 24 obrokov in naredil spremembo paketa s tem da sem iz adsl prešaltal na vdsl 5/2, zdej me zanima če sem se s temi dvemi zadevamiva ponovno se vezal na siol za 24mesecev? ali kdo ve?
-zanima me kakšni so penali pri predčasni prekinitvi pogodbe?
-kot sem nekje prebral določeni konkurenčni ponudniki uporabljajo iste centrale kot siol...torej ne bo nobenih težav pri prestopu drugemu ponudniku?
hvala za kakrnekoli informacije!!!
Pozdravljeni,
Zaradi zvišanja naročnine oz. spremembe paketov siola razmišljam o tem, da bi predčasno prekinil sodelovanje z siolom. Zdej me pa zanima sledeče, če ima kdo v vednosti. Pred nekaj meseci sem vzel na obroke Ruckus Wireless napravo na 24 obrokov in naredil spremembo paketa s tem da sem iz adsl prešaltal na vdsl 5/2, zdej me zanima če sem se s temi dvemi zadevamiva ponovno se vezal na siol za 24mesecev? ali kdo ve?
-zanima me kakšni so penali pri predčasni prekinitvi pogodbe?
-kot sem nekje prebral določeni konkurenčni ponudniki uporabljajo iste centrale kot siol...torej ne bo nobenih težav pri prestopu drugemu ponudniku?
hvala za kakrnekoli informacije!!!
Core2Duo E6400 ; ASUS P5B; Ram OCZ 4 GB DDR2 ram, 4x 1GB PC2-6400, 800MHz;
Sapphire ATI HD 3870 ; 2x Seagate 7200.10 320GB SATAII;
Sapphire ATI HD 3870 ; 2x Seagate 7200.10 320GB SATAII;
Tody ::
1.) preberi na pogodbi ti piše
2.) ni nujno ostali ponudniki imajo zakupljene kolokacije lahko in se lahko komot zgodi da za siol je prostor za t-2 ga pa ni več. Pravtako se ti lahko zgodi da ostaneš brez vsega (telefona in interneta, tv) če boš samovoljno odjavil te storitve.
Pri prestopu pusti naj ti drug ponudnik ukine storitve v tvojem imenu.
2.) ni nujno ostali ponudniki imajo zakupljene kolokacije lahko in se lahko komot zgodi da za siol je prostor za t-2 ga pa ni več. Pravtako se ti lahko zgodi da ostaneš brez vsega (telefona in interneta, tv) če boš samovoljno odjavil te storitve.
Pri prestopu pusti naj ti drug ponudnik ukine storitve v tvojem imenu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 in odjava naročnine 20 eur - pravni nasvet (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 52064 (47552) | Invictus |
» | Internet Hitrost in vplivOddelek: Pomoč in nasveti | 2040 (1750) | Machiavelli |
» | Prekinitev siol ADSL!!! ali je mogoče?Oddelek: Omrežja in internet | 6622 (4022) | michel |
» | telemach, lj kabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5213 (4172) | prideb |
» | Dražji ADSL pri SiOLu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17878 (11561) | Keyser Soze |