» »

Download pdf iz internetne strani

Download pdf iz internetne strani

johanblond ::

Zanima me kako najenostavneje zdownlodat casopis delo iz njihove elektronske verzije.
Lahko gre tako da odpres vasko stran posebej in das save in jih shranjujes stran po stran.

Jaz bi pa rad da bi s kaksnim downloadarjem samo oznacil link ali kaj podobnega, programcek bi potem zdovnloadal stran po stran 1. Pdf; 2. Pdf in tako naprej avtomatično.

Posebej me zanima kaksna ze preizkusena resitve (ki jo kdo uporablja na opisanem primeru in deluje)

Hvala
  • polepsal: ToniT ()

jan01 ::

Najbrž rabiš pdf download-firefoxova razširitev

amigo_no1 ::

V web browserju, ki ga uporabljaš si nastavi dejanje browserja pri določenem tipu datotek (wmv, pdf, swf ...)

Pri Operi pritsneš Alt+P / Advanced / Downloads (odznači "hide file types opned with Opera") in napiši v iskanje pdf

Podobno se nastavi za Mozillo Firefox.
meni Tools / Options / Downloads / View & Edit Actions.

Če uporabljaš "Adobe Reader" potem pritisneš Ctrl+K / Internet -> odznači "Display pdf in browser".

johanblond ::

Poudarek je da jaz rabim nek downlodaer, ki mi bo omogocal da z enim, dvema klikoma zdownlodadm 24 (32) dokumentov naenkrat. Kajti sedaj kliknem na en tab in vidim (zdownloadam) en file, potem pa moram kliknik na naslednji tab in tako naprej in tako naprej.

Uporabljam Net Transport (za stream download) ampak nekako ne morem ga uporabiti za to zgornjo opisano tezavo.

Tr0n ::

wget

mapo ::

A obstaja kakšna boljša rešitev za firefox?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Upravljanje z zavihki: Opera 11 beta proti Firefoxu 4 beta (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
5318112 (15997) MisterR
»

Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )

17445587 (39906) PrimozR
»

Izšla Opera 10.50 (strani: 1 2 3 4 5 )

21140160 (33750) urban99
»

Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )

11915757 (10347) clix
»

IE7 končno v naše mlinčke (strani: 1 2 3 )

12114109 (9072) OrlyTM

Več podobnih tem