» »

problem z tv-pc priključitvijo

problem z tv-pc priključitvijo

kekc13 ::

Živijo...

Imam problem z priključitvijo tv-ja na računalnik. Imam grafiko geforce 8600 gt in xp-je.

Dol sem potegnu najnovejše driverje, priklopu tv, šel na nadzorno ploščo nvidie, odpru čarovnika za nastavitev tv-ja. Rezutat tega je nekak stroboskop :)???wtf. V bistvo takoj ko stisnem apply nekaj utripa (niti slučajno ni podobno sliki), potem pa ko me čarovnik vpraša če hočem obdržati te nastavitve pa še to izgine.

Če ima gdo kakšno idejo, ozeroma je imel podoben problem mi naj prosim pomaga.

Ps: ( na kartici mam 7 pinski izhod, vendar sem po forumih bral, da je 4-piski čisto dovol!?)

Pinturicchio ::

Imam isto kartico in nikakor nisem mogel pc vzpostaviti z tv. Tako kot ti praviš, vedno ko sem v čarovniku stisnil v redu, če hočem obdržati nastavitve je vse skupaj izginilo.

solatko ::

S kakšnim kablom povezuješ, S-video ali S-video-scart. Na televizorju je potrebno izbrat pravi program - AV, SVHS... - meni dela preko skarta na SVHS, na AV pa je komaj delni signal. Včasih moti tudi kabel od antene, ker daje pre močan signal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

kekc13 ::

Jaz uporabljam s-video, na televizorju pa imam izbran av3, isto oznako kot piše na vhodu televizorja.

Po mojem je problem na softwear-u..... ,ker ne da nekaj moti signal, dejnasko ga sploh ni.

maxum ::

da ne odpiram nove teme...

Kaj potrebujem če bi želel gledati film preko PCja a na Televiziji??
kakšen kabel itd...?
Tv ima scart priključek oz im "3pine"-beli rdeči in črni se mi zdi:)
kakšen kabel kaj kako itd. Prosim za nasvet.
HVALA

solatko ::

Če imaš na TV S-VIDEO konektor, potem rabiš samo kabel, ki ima na obeh straneh tak priključek (S-video kabel), če pa imaš scart, je najbolje dokupit scart - S-video preklopnik (enak kot scart vtikač, samo na zgornji strani ima S-video priklop in še tri navadne video in dva avdio priklopa). Drugače je pa na ST dosti tem s tem vprašanjem PC>TV, tako, da malo pobrskaj in boš našel vse odgovore.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962585595 (24924) Dominator
»

povezava PC-TV?

Oddelek: Pomoč in nasveti
2610312 (9373) LordTado
»

zakaj ne kaze slike s PCja na TV?

Oddelek: Zvok in slika
245851 (4930) jamabama007
»

tv out= čb slika