Forum » Strojna oprema » Monitor
Monitor
alro ::
Mam problem monitor je rumene barve vse je rumeno probal sem oba priklučko nobeden ne dala pliss rabinm pomoč
fosil ::
Gre mogoče za kakšen star monitor?
Sem že imel tak primer in se je izkazal, da je problem v kablu. Torej probaj malo razmigat kabel, oziroma ga malo zvijaj ali odvij.
Sem že imel tak primer in se je izkazal, da je problem v kablu. Torej probaj malo razmigat kabel, oziroma ga malo zvijaj ali odvij.
Tako je!
nene mam nou monitor lcd vse bl mislm da je problem v grafični sam ne vem
dajte no pliss a noben ne ve nč o temu
dajte no pliss a noben ne ve nč o temu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: alro ()
tony1 ::
smo ti že povedali, da je vzrok lahko v priključnem kablu, vsaj na starih VGA kablih je bilo tako.
Kako je z DVI ne vem, vzemi preizkušeno dober kabel (tak, ki na enem drugem monitorju kaže prave barve) in poskusi z njim.
Aja, praviš, da je monitor nov? Takoj ga nesi nazaj prodajalcu in naj ti ga zamenja z brezhibnim!
Kako je z DVI ne vem, vzemi preizkušeno dober kabel (tak, ki na enem drugem monitorju kaže prave barve) in poskusi z njim.
Aja, praviš, da je monitor nov? Takoj ga nesi nazaj prodajalcu in naj ti ga zamenja z brezhibnim!
kaj pa grafična no sej monitor ni tok nov 3 mesece ga imam in prej je čist kul delel pomoje je kšna grafična sam ne vem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585524 (24853) | Dominator |
» | Graficna kartica r9 390 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5134 (3965) | Seljak |
» | Rumen ZaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 2174 (2116) | Opkow |
» | Pomagajte ! Trese ku hudič. [kabelska] (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9527 (8296) | Pyr0Beast |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4188 (3695) | KTr1sk |