Forum » Strojna oprema » I/0 Error
I/0 Error
Jeronimo ::
Živjo.
Imam eno zanimivo težavo s svojim dvema DVD enotama v računalniku. Nec in Optiarc.
Na novo sem naložil Windowse, vsi zadnji popravki. Vendar mi od sedaj naprej noče zapisovati DVD filmov preko programov (ImgBurn, DVDFab, CloneDVD ...)na standardne DVD nosilce. Lahko zapisujem z nerotom image file, datoteke ..., s CD-DA lahko zapisujem glasbo, vendar ko želim zapisati VIDEO_TS javi I/0 Error. Če zapisujem, vedno na DVD plošku naredi nekaj zapisa (se vidi sled)na začetku DVD-ja - toliko, da postane neuporaben.
Ali mi lahko kdo pomaga .. oz. v čem je problem?
Težava je videna na slikah:
To napiše ImgBurn na začetku:
Tukaj sta dve slike za oba DVD predvajalnika:
Zadeva se konča z:
V čem je problem?
Hvala.
LP
J.
Imam eno zanimivo težavo s svojim dvema DVD enotama v računalniku. Nec in Optiarc.
Na novo sem naložil Windowse, vsi zadnji popravki. Vendar mi od sedaj naprej noče zapisovati DVD filmov preko programov (ImgBurn, DVDFab, CloneDVD ...)na standardne DVD nosilce. Lahko zapisujem z nerotom image file, datoteke ..., s CD-DA lahko zapisujem glasbo, vendar ko želim zapisati VIDEO_TS javi I/0 Error. Če zapisujem, vedno na DVD plošku naredi nekaj zapisa (se vidi sled)na začetku DVD-ja - toliko, da postane neuporaben.
Ali mi lahko kdo pomaga .. oz. v čem je problem?
Težava je videna na slikah:
To napiše ImgBurn na začetku:
Tukaj sta dve slike za oba DVD predvajalnika:
Zadeva se konča z:
V čem je problem?
Hvala.
LP
J.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
- spremenil: Jeronimo ()
logout ::
No, no, dajmo malo pomisliti, formatirati zna vsak. Mogoče je problem le v tem, da hočeš pisati datoteko, ki je večja od 4GB. Kaj se zgodi, če poskusno zapišeš več manjših datotek? Zdi se mi, da je v primeru zapisovanja večjih datotek treba uporabiti UDF format, ampak zna biti problem s čitanjem v DVD playerju.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Jeronimo ::
V ImgBurn imam nastavljeno UDF format. DVDFab, CloneDVD, 1Click so pa itak polno avtomatski programi.
No naredil sem en hec ... z ImgBurn sem na HD iz VIDEO_TS datoteke naredil .img - ker to mi Nero lahko zapiše. Z nerotom sem zadevo zapisal ... DVD player na računalniku prepozna DVD format, vendar mi ga ne prepozna DVD player pri televiziji. Torej spet dead end.
Zanimivo mi je to, da vse lahko zapisuje ... samo DVD zapisa ne "prepozna" - vendar to samo pri zapisovanju. Pri branju pa je BP.
:)
To se mi je sedaj prvič zgodilo .. sistem pa sem v zadnjih letih naložil že n-krat ...
No naredil sem en hec ... z ImgBurn sem na HD iz VIDEO_TS datoteke naredil .img - ker to mi Nero lahko zapiše. Z nerotom sem zadevo zapisal ... DVD player na računalniku prepozna DVD format, vendar mi ga ne prepozna DVD player pri televiziji. Torej spet dead end.
Zanimivo mi je to, da vse lahko zapisuje ... samo DVD zapisa ne "prepozna" - vendar to samo pri zapisovanju. Pri branju pa je BP.
:)
To se mi je sedaj prvič zgodilo .. sistem pa sem v zadnjih letih naložil že n-krat ...
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
Preko vode do slobode!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zapis datotek na DVD-ROddelek: Pomoč in nasveti | 2858 (2525) | ThomasSGS |
» | Navijanje ATI Mobility Radeon HD 4650Oddelek: Navijanje | 1145 (961) | Gray_Warden |
» | Kako zapisati Double layerOddelek: Strojna oprema | 1618 (1570) | Valvoline |
» | kako zapečt DVD 7.4GOddelek: Pomoč in nasveti | 1766 (1534) | multiscan |
» | kako zapisati video ts oblike da bo dvd - divx - ali kaj podobnega???Oddelek: Pomoč in nasveti | 6273 (6214) | lasse007 |