Forum » Pomoč in nasveti » počen ekran
počen ekran
peter78 ::
Spoštovani.
Imel sem prometno nesrečo in savo v avtu sem imel laptop HP. Po necreci sem opazil, da je pol ekrana OK, pol na pocenega in ni slike.
Sedaj sem si kupil monitor in povezal z racunalnikom.
Moje vprasanje je:
Ali je uporaba laptopa s pocenim ekranom skodljiva, je tu kaksno nevarno sevanje?
Ali svetujete, da poceni ekran odmontiram doker ne nadomestim novega?
LP
Imel sem prometno nesrečo in savo v avtu sem imel laptop HP. Po necreci sem opazil, da je pol ekrana OK, pol na pocenega in ni slike.
Sedaj sem si kupil monitor in povezal z racunalnikom.
Moje vprasanje je:
Ali je uporaba laptopa s pocenim ekranom skodljiva, je tu kaksno nevarno sevanje?
Ali svetujete, da poceni ekran odmontiram doker ne nadomestim novega?
LP
rejven ::
če je bil za nesreco kriv nekdo drug uveljavljaj popravilo/denar za popravilo pri zavarovalnici. (rabis predračun servisa za popravilo).
Samson ::
zamenjaj hudica pa je reseno. pa ne nosit na servis, ker je predrago, temvec sam zamenjaj. nobene umetnosti ni, verjemi. samo malce zivcev in pol urce casa, mogoce malce vec za prvic.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
peter78 ::
Hvala za nasvet. Bom kar zamenjal in bo.
Sam sem bil kriv za nesreco, ampak sem tudi tudi sam udelezen (zletel sem s ceste in se prevrnil).
Sam sem bil kriv za nesreco, ampak sem tudi tudi sam udelezen (zletel sem s ceste in se prevrnil).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometna nesreča in (ne)priznavanje krivde (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 18514 (14373) | BRBR |
» | Nesreča na parkiriščuOddelek: Na cesti | 7608 (5484) | Scorpy84 |
» | Prometna nesreča-kdo je kriv (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12732 (9706) | next3steps |
» | Prometna nesreča - pravno vprašanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Na cesti | 34371 (23050) | šernk |
» | Prometna nesreča - oderuška odškodnina (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8836 (8833) | BlackHole |