Forum » Kaj kupiti » Spletna trgovina Aperio
Spletna trgovina Aperio
RobynHood ::
Kakšne imate kaj izkušnje z to spletno trgovino Aperio. Jaz sem pred dnevi tam kupil monitor in morem priznati, da sem bil ppozitivno presenečen. Res pa je, da je monitor v akciji in imajo verjetno zato zalogo. Kako je pa z artikli kot so grafične in procesorji, ker imam tam namen naročiti še grafično kartico in procesor.
AapocalypseE ::
Jaz sem tam kupil enkrat grarfično kartico GF 7600GT in sem jo takoj dobil po pošti, tako da mam tud jaz dobre izkušnje z njimi.
mike182 ::
Računalniške opreme sicer še nisem kupoval pri njih, smo pa za psa hrano kupili 15Kg in je v dveh dneh prispelo..
Če imajo kaj v akciji se splača pogledat, kjer je ceneje, tam kupiš :)
Lp
.:M:.
Če imajo kaj v akciji se splača pogledat, kjer je ceneje, tam kupiš :)
Lp
.:M:.
Xedos6 ::
Jaz vedno pri njih naročam preko telefona, pa moram povedat da mi vedno pomaga en prijazen pubec, ki zna za vsako stvar svetovat. Nazadnje sem pri njih kupil hladilnik Gorenje in sem več kot zadovoljen.
solatko ::
Jaz sem pri njih kupoval CD in DVD medije, ter RAM - pred leti, so kar solidni, samo cene pa nimajo glih najbolj sprejemljive. Za večino komponent ima AGT in enaA boljše. Za obe brez negativnih izkušenj. Elektroniko bom pa sprobal kmalu, saj izgleda, da en disk nabavljen pri njih spušča dušo - poročam.
prejel danes preko pošte Slovenije. Morem priznati, da so me kr prijetno presenetili. Dostava je pisala 1-2 dni in res sem prejel po dve dneh. Super...
CoolBits ::
Naročil par stvari prejšnji ponedeljek (15.6) a danes še vedno nič. Ko kličem se ne javi nihče na meil pa tud ni odgovora. A ta trgovina sploh deluje?
misek ::
Sem želel naročiti en mobilni telefon. Izpolnim vse potrebno in tik pred potrditvijo na računu najdem še tri igre, ki jih nisem izbral. Ok, zbrišem košarico in ponovim pa isto. Seveda je bila cena temu primerno visoka.
Nič, jim pošljem mail, da imajo težave in da bi kar preko maila naročil. Napišem, naj mi mail potrdijo, da vem ali bo kaj ali ne. Po tednu in pol ni ne kakšnega maila, paketa pa na srečo tudi ne, saj sem vmes že kupil drugje. Tako da z moje strani pri tej trgovini bo izključno telefonsko naročilo (če še bo kdaj kaj).
Nič, jim pošljem mail, da imajo težave in da bi kar preko maila naročil. Napišem, naj mi mail potrdijo, da vem ali bo kaj ali ne. Po tednu in pol ni ne kakšnega maila, paketa pa na srečo tudi ne, saj sem vmes že kupil drugje. Tako da z moje strani pri tej trgovini bo izključno telefonsko naročilo (če še bo kdaj kaj).
ZIPET ::
ta trgovina sicer deluje, toda zelo zmedeno.
Naročila in plačala MF napravo v ponedeljek 3/8, dostava naj bi bila v 1-2 dneh. Klicala vmes kako in kaj, dobila odgovor da je že skoraj dostavljeno (7/8).
Danes še nič, pokličem ponovno in ugotovijo, da je dobavitelj izgubil naročilo!!!!!!!!!??????? Pa saj vendar spremljaš stranko do konca! Se opravičijo, nekako v stilu "nam je žal, ampak mi nismo nič krivi...". Prosim za dostavo po hitri pošti (seveda na njihove stroške - tako ali tako že krijejo stroške poštnine, ker je bilo večje naročilo) in mi odgovorijo, da tega pa ne morejo kriti.
OK, bom počakala do jutri, ampak odnos do strank in poprodajne aktivnosti jim pač ne grejo. Človek bi pričakoval malce večjo fleksibilnost od spletnega podjetja, še posebej v kolikor zamočijo naročilo.
Naročila in plačala MF napravo v ponedeljek 3/8, dostava naj bi bila v 1-2 dneh. Klicala vmes kako in kaj, dobila odgovor da je že skoraj dostavljeno (7/8).
Danes še nič, pokličem ponovno in ugotovijo, da je dobavitelj izgubil naročilo!!!!!!!!!??????? Pa saj vendar spremljaš stranko do konca! Se opravičijo, nekako v stilu "nam je žal, ampak mi nismo nič krivi...". Prosim za dostavo po hitri pošti (seveda na njihove stroške - tako ali tako že krijejo stroške poštnine, ker je bilo večje naročilo) in mi odgovorijo, da tega pa ne morejo kriti.
OK, bom počakala do jutri, ampak odnos do strank in poprodajne aktivnosti jim pač ne grejo. Človek bi pričakoval malce večjo fleksibilnost od spletnega podjetja, še posebej v kolikor zamočijo naročilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZIPET ()
bircaboy ::
Pred enim mesec sem prvič naročil Pri Aperiu. Naročim 2 artikla, paket pride po enem tednu,plačam za 2 artikla ampak v paketu le en artikel.
Kličem po telefonu, razložim situacijo in zagotovijo, da mi pošljejo še enega.
Do danes nisem dobil nič. To je bilo moje prvo in zadnje naročilo v tej spletni trgovini.
Kličem po telefonu, razložim situacijo in zagotovijo, da mi pošljejo še enega.
Do danes nisem dobil nič. To je bilo moje prvo in zadnje naročilo v tej spletni trgovini.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste (strani: 1 2 3 4 … 88 89 90 91 )Oddelek: Kaj kupiti | 904299 (8185) | D3m |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 189500 (4694) | Ebu Bekr |
» | extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 188509 (13224) | tikitoki |
» | spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 120428 (51769) | r3dkv1c4 |