Forum » Pomoč in nasveti » Zelena slika
Zelena slika
techdeff ::
Živjo!
Kar na enkrat mi je začelo vse filme predvajati v zeleni barvi. Stvar se ne spremeni tudi z uporavo različnih programov(BS, AVS...)Tudi format ne upliva na to. Vse je zeleno kot da bi po stari televiziji potegnil z magnetom. Drugače pa računalnik deluje vredu.
Prosim za nasvet.
Lp
Sergej
Kar na enkrat mi je začelo vse filme predvajati v zeleni barvi. Stvar se ne spremeni tudi z uporavo različnih programov(BS, AVS...)Tudi format ne upliva na to. Vse je zeleno kot da bi po stari televiziji potegnil z magnetom. Drugače pa računalnik deluje vredu.
Prosim za nasvet.
Lp
Sergej
toxius ::
Živjo!
Prosim za nasvet.
Lp
Sergej
najprej probaj kak DVD predvajat in poročaj če je isto zelena slika... če je potem lahko izključim možnost slabih kodekov, druga stvar ki posumim je delovanje grafične kartice (meni je predvajalo rdeče pike med filmom)...
techdeff ::
Ne. ASUS EAH4850
Zadeva se je rešila ko sem ponovno nasnel DivX kodeke.
Hvala za odgovore.
Lp
Sergej
Zadeva se je rešila ko sem ponovno nasnel DivX kodeke.
Hvala za odgovore.
Lp
Sergej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: techdeff ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324915 (50259) | cryptozaver |
» | [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12832 (4952) | primozzzz |
» | Problem TV povezava s kartico radeon 9000 proOddelek: Zvok in slika | 781 (711) | linkin |
» | kako navit durona 750mhz in poslediceOddelek: Navijanje | 1028 (892) | boštjan |