» »

i7 920 oc

i7 920 oc

ModriN96 ::

LP!

Plata Gigabyte X58-UD5, ram a-data 1600+.

Nikol še nism naviju i7 proca tko da prosm za vašo pomoč.

shark_nm ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shark_nm ()

Vsi trije opisujejo asusko...k ma pa drugačn sistem k pa gigabajtka...

Meizu ::

A nimaš ti i7 965 Xtreme?

Prosim ne bodi tako površen če se že potrudim in še enkrat poglej prvi link na katerem sta testirana tako Asus kakor MSI.

Zgodovina sprememb…

Tako Asus kot MSI, Modri ima pa Gigabyte :|

hotlips ::

Zakaj pa bi sploh hotu navijat tak sistem? Pr grafiki se ti nav kej dost poznal, ker te bo prej grafična bremzala kot procesor, za ostale aplikacije pa itak ne najdeš kej dost hitrejših procesorjev (domnevam da maš 920). Tako da sploh če nimaš izkušenj s tem, bi ti jaz odsvetoval, za lastno zadovolstvo in pa učenje si pa magar kakšen star pc zrihti.

Samo mojih 5 centov.

Ja jst mam X965 ja, in mi ga niti ni potrebn navijat... Omenjen i7 920 ma pa en drug k je dons dobu omenjene stvari in bi se rad lotu navijanja.

sam ker je to čist drugač k pa c2d navijanje se tko on in jst nism spušču navijat zadevo in zato prosm za pomoč.

Shark_nm...hvala ti ja, sam te teste pa vodiče sm jst tut že vidu in kot pravm se siszem asusa oz msi-ja dost razlikujeta od gigabajta.

Tko da prosm nej tema ostane pr pomoči navijanja i7 920...

ups... šele zaj sem vidu ja. Drugače pa preberi si članke, navijanje nebo nič kaj drugače edino pod drugimi zavihki v biosu bodo zadeve. ČE sploh imaš plato, ki je dobra za navijanje povprašaj strica googla.

lp

shark nm, tole plato gigabajt ex58 ud5 imam tudi sam in glede na reviewe, se ta plata navija boljše od P6T Deluxe. Tko da dejansko je ena najboljših navijalk ever za Nehalema.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Meizu ()

Evo sem se jaz potrudil zate. Na temle linku je nekdo navijal prav to plato in ta procesor... Kaj več nisem bral

http://forums.extremeoverclocking.com/s...

Oziroma vidim da na tistem linku se je nekdo spravil bolj na extreme :)

Evo še en link http://forums.vr-zone.com/showthread.ph...

Če je tako kot pravi meizu potem ne vem kje je problem, pač naviješ kakor pri vseh sistemih.
Lp

Zgodovina sprememb…

Hmmm...mislm da gre tema spet čist izven bistva...

Tko da prosm še enkrat...dejte pomagat men ne pa se med sabo dajat kdo več ve pa tko dalje...

Hvala...

Shark-357 ::

http://www.xtremesystems.org/forums/sho...

Preberi temo pa bo vse jasno. Drugače pa si plate niso različne in če prebereš guide za Asus boš z lahkoto navil tudi na Gigybyte plati.

Hvala za odgovore vsem. Zadeva je že stabilizerana na 3,9ghz in pa temperatura kaže max 60 stopin.

Dejte mi povedat še sledeče: a se da pr zaklenjenih procih konkretno 920ki spustit množilnik da bi lahko še mal bclk poveču?

Nobody :(?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ModriN96 ()

miha85 ::

Dejte mi povedat še sledeče: a se da pr zaklenjenih procih konkretno 920ki spustit množilnik da bi lahko še mal bclk poveču?

Seveda! Je zmanjšaš zmeraj lahko množilnik do 12...

hm. Kateri motherbord koristiš?

Moj i7 940 laufa na 4,2 GHz z množilnikom od 21 čeprav bi lahko imel 23 samo zato da imam Rame 1600 MHz in BLCK na 200...
GigaByte X58 Extreme | Core i7 940 | 3x2GB DDR3-1600MHz Crosair Dominator |
Radeon 4870 X2 | Thermalake Trough Power 850W | Win Vista 64Bit Premium |

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

hladilnik za navit I7 920 (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
6014084 (9990) N4m31355
»

I7 sistem, nastavitve ramov (iz 1066 na 1600) (strani: 1 2 )

6813700 (11498) MonkeyHead
»

Core i7 navijanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

40728310 (15427) galu
»

CORE I7- 920 D0 revizija :) (strani: 1 2 3 )

11911985 (7106) blockhd
»

core i7 ali ne (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
676442 (3892) PrimozR

Več podobnih tem