» »

Nujno prosim!!!! riva tuner-črn ekran

Nujno prosim!!!! riva tuner-črn ekran

JebatGa ::

Sem na glavnem računalu inštaliral riva tuner, ker sem bral da se da s tem programom dobro oc-jat grafične. Ko sem program inštaliral, sem ga malo gledal in prišel na nek zavihek kjer je pisalo overclock(ali nekaj podobnega). Pisalo je da mora program najprej pregledat neke stvari in se mora računalo rebootat. Po tem ko se je reštartalo, je šlo za nekaj sekund v namizje, potem pa je ekran postal črn. Čakal sem skoraj pol ure in ekran je bil še zmeraj črn, zato sem ga ponovno reštartal(z pritiskom na gumb). Potem je spet šlo za 5sekund na namizje, ampak sedaj je ekran nekajkrat barvno zasvetil in na namizju so se pojavile črte in računalo je zamrznil. Čakal spet nekaj minut toda nič se ni zgodilo, zato sem spet reštartal računalo. Sedaj je spet prišel črn ekran. Zanima me zakaj se je to zgodilo in da mi ni slučajno kaj grafično zjebalo? Se da popraviti kako drugače ali moram računalo formatirati? Formatirati pa trenutno res ne morem, ker imam na desktopu nekaj pomembnih datotek in jih nočem izgubiti. Hvala za vse odgovore.
  • polepsal: Mavrik ()

Han ::

Pojdi v Safe Mode (Varni zagon - predno se začne nalagat Windows, pritisni F8) in odstrani Riva Tuner oziroma izvedi System Restore (Obnovitev sistema).

-ninja-91- ::

jaz sem imel podobn problem, rešil sem ga tako, da sem ob zagonu v računalnik vstavil CD z driverji za grafično in dal da mi prebere CD (takrt mi ob prihodu v sistem ni pokazal črt in blank ekrana!), pol pa še enkrat inštaliral gonilnike za grafično. od takrat ni več problemov

JebatGa ::

Sistem restore je deloval. Hvala za odgovor. Si bom zapomnil za naslednjič.

Razy ::

Sploh ne bi rabil rebootat samo detect now bi kliknu


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Operacijski sistemi
1490435766 (1447) jedateruk
»

črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8811491 (6826) solatko
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942266515 (66107) Seljak
»

Pomoč - WinXp se ne zažene v normal mode

Oddelek: Pomoč in nasveti
253041 (2776) Tea Time

Več podobnih tem