Forum » Zvok in slika » katere zvočnike se najbolj splaca kupiti ?
katere zvočnike se najbolj splaca kupiti ?
ZuPk0 ::
prvo kot prvo SREČNGA PA ZDRAVGA !!!
prosim vas da mi svetujete katere 2.1 zvočnike naj kupim imam 180€ ,uporabljal bi jih za musko in igrice (imam malo sobo),prosim vas da ce mi lahko svetujete kater se najbolj splača kupiti ???
prosim vas da mi svetujete katere 2.1 zvočnike naj kupim imam 180€ ,uporabljal bi jih za musko in igrice (imam malo sobo),prosim vas da ce mi lahko svetujete kater se najbolj splača kupiti ???
- premaknil iz Pomoč in nasveti: OmegaBlue ()
shark_nm ::
Jaz bi rekel da logitech Z-2300 za musko bodo odlični... Tule so kar poceni. http://www.solo.si/logitech-z-2300-2-1-... . Ti še 60 Eur ostane za picaburek
T-Majo ::
Če imaš malo sobo so to več kot preveč. Jih ne boš izkoristil. Uzameš Logitechove X-230 in ti bodo več kot dosti. Denar za kaj druga uporabi. Sicer pa je odvisno, kaj je zate majhna soba. In še nekaj. Če res ne boš gledal kakšnih DVD filmov niti ne gledaj 5.1 sistema.
mrepca ::
Res je, udarjanje woofer-ja po stanovanju/hiši se prej ali slej nekdo naveliča. Raje investiraj v kakšne malo boljše slušalke, ne bo ti žal. Pomisli da ti zvečer ob 11 zapaše malo glasnejša muzika? ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 90381 (42856) | staher |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27831 (15087) | psytoma |
» | ZvočnikiOddelek: Zvok in slika | 1806 (1603) | lasse007 |
» | zvočniki 5.1 ali 2.1Oddelek: Kaj kupiti | 2464 (2464) | Kibby |
» | Loghitech Z-2200Oddelek: Kaj kupiti | 994 (845) | Primoz78 |