Forum » Zvok in slika » Težave s HDMI povezavo
Težave s HDMI povezavo
dejo12 ::
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem povezal dvd player z receiverjem in lcd tv-jem. Stvar je normalno delovala kakšen teden dni, nato pa je naenkrat izginila slika na tv-ju z opombo "out of range". Če priklopim dvd preko scart kabla na tv, imam sliko, preko hdmi-ja pa nikakor več ne. Tudi če priklopim dvd direktno na tv preko hdmi, mi javi enako "out of range". Ali mogoče kdo ve, v čem bi lahko bila težava??
Hvala za pomoč.
Pred kratkim sem povezal dvd player z receiverjem in lcd tv-jem. Stvar je normalno delovala kakšen teden dni, nato pa je naenkrat izginila slika na tv-ju z opombo "out of range". Če priklopim dvd preko scart kabla na tv, imam sliko, preko hdmi-ja pa nikakor več ne. Tudi če priklopim dvd direktno na tv preko hdmi, mi javi enako "out of range". Ali mogoče kdo ve, v čem bi lahko bila težava??
Hvala za pomoč.
- spremenil: dejo12 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xbox 360 ne prikaže slikeOddelek: Konzole | 1356 (1106) | crniangeo |
» | Kateri A/V reciever? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11178 (8189) | BigWhale |
» | Zvočniki za lcd TV LG37LG5000Oddelek: Zvok in slika | 4798 (4671) | Onlyx |
» | Razlika med HDMI in Pb,Pr,Y priklopom??Oddelek: Zvok in slika | 3608 (3250) | Vens |
» | TV out in LCD skupaj ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1053 (1007) | Blup |