Forum » Zvok in slika » UPC digitalna TV
UPC digitalna TV
dmalis ::
Živjo!
Ker sem bolj laičen glede TV tehnologij bi prosil znalce za kakšen nasvet. Kupil sem nov LCD TV in po pričakovanjih ugotovil, da slika trenutne analogne kabelske seveda ni tako dobra kot na CRTju. LCD je sicer kvaliteten ampak kot kaže signal ni - še posebej pri kanalih nad C20 vse do konca C spektra.
Kakorkoli ... ker je moj trenutni ponudnik telemach/upc, sem pričel razmišljati o digitalni tv. V mojem bloku (Vrtnarija@Vrhnika) še ni optike zato verjetno t2 iptv odpade. Pa tudi glede kvalitete slike sem prebral kar nekaj slabih komentarjev.
Torej zanima me ali kaj veste ali je upc dtv mogoča na Vrhniki in ali je slika kaj bolj kvalitetna (se pravi brez/z manj šumi)? V bistvu me zanima bolj slednje vprašanje kajti nanj bom na UPCju dobil marketinški odgovor - seveda je popolna.
HD variante še ne bom naročil saj imajo le en hd kanal (national).
Thanks in lp,
DM
Ker sem bolj laičen glede TV tehnologij bi prosil znalce za kakšen nasvet. Kupil sem nov LCD TV in po pričakovanjih ugotovil, da slika trenutne analogne kabelske seveda ni tako dobra kot na CRTju. LCD je sicer kvaliteten ampak kot kaže signal ni - še posebej pri kanalih nad C20 vse do konca C spektra.
Kakorkoli ... ker je moj trenutni ponudnik telemach/upc, sem pričel razmišljati o digitalni tv. V mojem bloku (Vrtnarija@Vrhnika) še ni optike zato verjetno t2 iptv odpade. Pa tudi glede kvalitete slike sem prebral kar nekaj slabih komentarjev.
Torej zanima me ali kaj veste ali je upc dtv mogoča na Vrhniki in ali je slika kaj bolj kvalitetna (se pravi brez/z manj šumi)? V bistvu me zanima bolj slednje vprašanje kajti nanj bom na UPCju dobil marketinški odgovor - seveda je popolna.
HD variante še ne bom naročil saj imajo le en hd kanal (national).
Thanks in lp,
DM
- spremenil: dmalis ()
reeves ::
Jest sm iz Sinje Gorice, čeprov sm že dolgo v Lj. Nisem vedu, da je na Vrtnariji tud upc. V glavnem, jest mam trojčka v Lj (digitalnega) in sm zadovoljen. Sploh uno s snemalnikom je dobr. Slika je kvalitetna, pa dobra odzivnost je. Mam L paket (102 kanala TV, 12M/1M net pa telefon)
dmalis ::
Glede na frekvence posameznih kanalov se popolnoma klapa s telemachovo programsko shemo - iz tega tudi sklepam da je to - to. Torej praviš, da je dtv okey stvar - bom v ponedeljek povprašal na upcju kako in kaj.
thx - lp
thx - lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 444643 (84171) | zavajon |
» | Lastovka TV - Krim (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 31286 (19906) | Marko86 |
» | Težava pri downloaduOddelek: Omrežja in internet | 1367 (1171) | hudychk |
» | Internet se ne ceni več (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12253 (9126) | darksamurai |
» | UPC TelemachOddelek: Omrežja in internet | 2912 (2592) | hanibal |