Forum » Pomoč in nasveti » NEkateri programi in funkcija search ne dela - XP
NEkateri programi in funkcija search ne dela - XP
Relanium ::
Imam en čuden problem na WinXP (SP2)
Z tamalim mama skupen računalnik in vsak svoj račun, pa še tretji je.
Stvar je taka da on nalaga polno nekega dreka iz interneta (RAM-saver Pro, SpeedUpMyPC, in take kozlarije )
Zdaj pa iz nekega razloga nekateri programi sploh ne delajo več na vseh računih razen na njegovem (tam dela vse OK), tud če ustvarim drug račun ne dela.
Npr: Telefonski imenik, BSplayer (instaliran), VirtualBOX, pa še tist update ki se naloži iz interneta (SP3) dam instalirat, pol pa neka napaka pa nemore dokončat, pa še dost drugih programov, pač odvisno, nekateri delajo čist ok, nekateri pa zajebavajo - Prikaže se sporočilo o napaki. (največkrat je 0xc0000022)
Poleg tega sm opazu da še funkcija search ne dela. Kliknem start, pa iskanje pa se enostavno nič ne zgodi. Tud če grem na moj računalnik z desno tipko.
Groza! Že 1 teden si razbijam glavo zraven, ker nimam pojma ka bi sploh lahk blo, pol si jo pa še bolj, ker ne morem nič naredit. Edina opcija ki še jo poznam je reinstalacija, ampak za to mi res ni zdaj, pa je tazadnja stvar, ki bi jo šel delat.
Probal sem še dol vrečt tiste najbolj sumljive programe, sam ni nobene razlike.
Windows je XP, SP2
na računalniku so trije računi, vsi skrbnik računalnika.
Obstaja karkoli, al pa ima kdorkoli kakšno idejo?
Z tamalim mama skupen računalnik in vsak svoj račun, pa še tretji je.
Stvar je taka da on nalaga polno nekega dreka iz interneta (RAM-saver Pro, SpeedUpMyPC, in take kozlarije )
Zdaj pa iz nekega razloga nekateri programi sploh ne delajo več na vseh računih razen na njegovem (tam dela vse OK), tud če ustvarim drug račun ne dela.
Npr: Telefonski imenik, BSplayer (instaliran), VirtualBOX, pa še tist update ki se naloži iz interneta (SP3) dam instalirat, pol pa neka napaka pa nemore dokončat, pa še dost drugih programov, pač odvisno, nekateri delajo čist ok, nekateri pa zajebavajo - Prikaže se sporočilo o napaki. (največkrat je 0xc0000022)
Poleg tega sm opazu da še funkcija search ne dela. Kliknem start, pa iskanje pa se enostavno nič ne zgodi. Tud če grem na moj računalnik z desno tipko.
Groza! Že 1 teden si razbijam glavo zraven, ker nimam pojma ka bi sploh lahk blo, pol si jo pa še bolj, ker ne morem nič naredit. Edina opcija ki še jo poznam je reinstalacija, ampak za to mi res ni zdaj, pa je tazadnja stvar, ki bi jo šel delat.
Probal sem še dol vrečt tiste najbolj sumljive programe, sam ni nobene razlike.
Windows je XP, SP2
na računalniku so trije računi, vsi skrbnik računalnika.
Obstaja karkoli, al pa ima kdorkoli kakšno idejo?
vbohinc ::
Tu ti bo prav prišla vgrajena funkcija Windows File Protection s katero lahko obnoviš poškodovane sistemske datoteke.
Start meni -> Zaženi -> vpiši cmd -> pritisni Enter V Ukazni poziv potem vpiši sfc.exe /scannow Če bo tekom obnovitve datotek zahtevalo inštalacijski disk Windows XP ga vsavi v cdrom enoto in proces se bo nadaljeval. Potem ponovno zaženi sistem.
Start meni -> Zaženi -> vpiši cmd -> pritisni Enter V Ukazni poziv potem vpiši sfc.exe /scannow Če bo tekom obnovitve datotek zahtevalo inštalacijski disk Windows XP ga vsavi v cdrom enoto in proces se bo nadaljeval. Potem ponovno zaženi sistem.
Human nature is not a machine to be built after a model, and set to
do exactly the work prescribed for it, but a tree, which requires to grow
and develop itself on all sides...
do exactly the work prescribed for it, but a tree, which requires to grow
and develop itself on all sides...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 14183 (11018) | fosil |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40498 (15480) | brainiac20 |
» | kako imeti na mrezi 3 racunalnike, da od tega 1 nima dostopa do drugih dvehOddelek: Omrežja in internet | 3334 (2756) | Pyr0Beast |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47413 (21090) | R33D3M33R |
» | Windows XP SP2 pregledOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2880 (2880) | BigWhale |