» »

nVidia GeForce 7000 M

nVidia GeForce 7000 M

shaby ::

Imam problem, in to sledeč. Igram Fallout 3 in ko kaj explodira mi začne štekkat (ne vedno, kak kdaj) ko drugič zaženem igrico je vse ok ... pa lahko igram normalno... po moje je to to da preveč ramov vzame pri kakem efektu.
AMD turion 62 x 2 (2.0 GH, 2x512KB, L2 cache)
3giga ramov
grafa je pa nvidia geforce 7000M do 752mega...256 je njegovega ostalo jemlje.ima pa turbocache...to pa nimam pojma kaj je oz kaj pomaga...
Če ma kdo kaj podobnega mi naj prosim pomaga..
Hvala lepa vnaprej.

Lp!

blackbfm ::

Probaj naložit najnovejše gonilnike za grafo.

fosil ::

Geforce 7000M je zelo švohotna grafika, tako da ne veliko pričakovat od nje. U bistvu si lahko vesel da ti Fallout 3 sploh dela, glede na to da je čist nova igra.

Eksplozije so za grafično kartico še posebej zahtevne in zato se pri tem pojavi problem. Verjetno predvsem takrat, ko se začne zadeva že malo pregrevat.
Poglej si grafične nastavitve v igri in jih daj na minimum oziroma, vsaj kakšne posebne učinke. Lahko pa probaš tudi zmanjšat resolucijo.
Tako je!

LuGi ::

Ta graficna je jajc.. cudno da ti sploh dela fallout :D

shaby ::

ja znam da je:(...ampak...problem bi bil nepomemben če nebi že prej špilal to igrico (seveda low grafika pa resolucija) ampak te ni štekalo...je šlo skoraj da gladko.po formatiranju pa samo problemi...po formatiranju sem igrico povozil ker so se določene dat zbrisale.....drajverji so najnovejši od nVidie... 176.xx

če bi se presegrevalo....kaj se da tu naredit...razen da prenosnik odprem in spucam...?

LP!

blackbfm ::

Prenosno klimo naštimi:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fallout 4 (strani: 1 2 3 460 61 62 63 )

Oddelek: Igre
3115544721 (636) oo7
»

Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )