» »

Driverji za geforce 7000M nforce 610n

Driverji za geforce 7000M nforce 610n

Shark18 ::

LP! jst mam tud en podobn primer: sm kupo nou prenosnik acer aspire 5520 z grafično geforce 7000M nforce 610m up to 752MB pa sm updatou driverje iz acrove strani sam mi še vednu špili štekajo. Pa taki k bi mogla po zahtevat grafa z lahkoto pojest. Če ma kdu kak nasvet če so krivi driverji al ka? Aia pa še tole ka to pomen Up to 752MB? Grafa je drgač 256MB k je kak način da dvignem to mal al je to sam navidzn pomnilnik grafe? Hvala za pomoč!

El Nino ::

Up to 752MB pomeni, da si tistih 752-256 = 496MB 'sposodi' od RAM-a samega. Kar se tiče driverjev, nisi nobenega CD-ja dobil zraven?

Klemenn ::

pa tut ne škod povedat za ker OS

Visto mam gor 32bit home premium k je po moje bednu k ni nobnih driverjeu sm tud mal drgje brau jih tud ne najdejo za to grafično...ne nism dobu cd-jeu k je blo že use nasnetu gor pa na strani so usi gonilniki sam so tovarniški k so za en kurc na nvidini strani pa neče posodobit kao da morm to na uradni strani opravt...vem da ni nevem kaj grafa in to sam mi špile tud tanove npr. assassins creed mi zazna po max nastavitve sam pol pa šteka da ni za nikamor tam okul 10fps tud če spustim na minimum je mal bl sam ni tko k bi mogl bit...aia pa še to opazu sm da mam kr že nasnetu directx10 k za to grafo ni možn...zgleda da so zaj... tovarniško tole nevem...usaj če kdo ve kaku naj vržem ta directx 10 dol? hvala za uno prej ajd!

LuGi ::

7000M za igre? Uf to si brcnil v temo če si mislim, da boš s to grafo integrirano igre igral :\

Mislim, da bos moral zamenjati prenosnik, ker ta grafa je en k vredna :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LuGi ()

Hehe vem vem da ni nevem kaj sam tko...usaj minimum bi mi mogl delat...brez motenj...k ve kdu kaku lahk directx10 dol vržem k so mi tovarnišku to gor nasnel k sploh ne podpira ta grafa tega...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko MHZ za vrteti youtube?:)

Oddelek: Pomoč in nasveti
393510 (2393) Spajky
»

nVidia GeForce 7000 M

Oddelek: Pomoč in nasveti
5798 (750) blackbfm
»