Forum » Loža » Katera picerija dostavlja na dom najceneje in najbolje!
Katera picerija dostavlja na dom najceneje in najbolje!
Butelj ::
Mal sem lačn in me zanima kera picerija se najbol splača? Morjo bit dobre pice in da dobiš ugodnosti kot so kupiš 3 in dobiš eno zaston (SEM ZELO LAČN )
Hvala in če neboste hit kej predlagal bom sherau!!!
Hvala in če neboste hit kej predlagal bom sherau!!!
- premaknil: Sergio ()
rc-car ::
LOL! To je pa najboljša tema v 'Kaj kupiti'
Drugače pa bi lahko povedal iz kje si, ker pic ti ponavadi ne bodo vozili iz Kopra v Maribor...
Drugače pa bi lahko povedal iz kje si, ker pic ti ponavadi ne bodo vozili iz Kopra v Maribor...
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
R0K ::
v Celju maš Piciktato.
Hrana od boga!! Pica fajn velka, tanka in oreng naložena. Cena zmerna. Vozjo na dom, mislsim, da 15km okol Celja.
Hrana od boga!! Pica fajn velka, tanka in oreng naložena. Cena zmerna. Vozjo na dom, mislsim, da 15km okol Celja.
Butelj ::
Tem je na pravem mestu! Kaj kupiti --> pico!!
Za ljubljano sprašujem (ker jih je malo morje me zanima kere so dobre?)
Za ljubljano sprašujem (ker jih je malo morje me zanima kere so dobre?)
Brane2 ::
Od vsega kar sem probal, je Pinki najboljša.
Če si malce bolj lačen, naročiš dve pici in dobiš tretjo zastonj (navadno pico) !
Probaj.
Vse ostale so IMHO tko-tko, bolj junk kot ne, sploh pa "katra".
Če si malce bolj lačen, naročiš dve pici in dobiš tretjo zastonj (navadno pico) !
Probaj.
Vse ostale so IMHO tko-tko, bolj junk kot ne, sploh pa "katra".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Peka pizze (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Loža | 237896 (518) | z3ro |
» | velikosti pice in cena (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22015 (20231) | korenje3 |
» | Evo nasveta: Zaslušite si nekaj denarja!Oddelek: Loža | 2317 (1428) | #000000 |
» | Prehranjevanje z boniOddelek: Šola | 3581 (2805) | Red_Mamba |
» | Naj naj pizzerija??Oddelek: Loža | 8045 (3026) | TheHijacker |