» »

kje kak pista/proga karkoli za vozit

kje kak pista/proga karkoli za vozit

Klemenn ::

a je v novem mestu oziroma v bližini kaka proga - pista karkoli daljšega kjer bi se lahko vozil s skuterjem...???? ve kdo?

webcreator ::

crklje => MOBIKROG (bliz Krškega ...)
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

Klemenn ::

lahk poveš še kej več: JE TREBA KEJ PLAČAT KOLK JE KEJ DOLGO,,,JE RAVNINA...

R0K ::

Na Ljubečni maš tut eno progo :>

Tomi ::

Ko ravno ve, kje je Ljubečna..
Raje pojdi na eno mirno cesto, ne pa na poligon, ker se ne naučiš preveč, samo začni počasi, ne pa z divjanjem "do koder gre".
metrodusa.blogspot.com

R0K ::

Tomi : :D

Mobikrog :

Dolžina: 2005 m
Širina proge : 10 m
Št. ovinkov: 10(4 desni, 6 levih)

Tule maš pa slikco, da boš vida kak se lohk peleš tam ;)

webcreator ::

mobikrog je pa zastonj (sam mal se morš znajdet ...), dragač pa za sesalce je dobr za 125 še tud, sam za jače motorje (npr. R1) bi blo pa fajn de bi z novim asfaltom pokril ..., pa mogoče tud kej izletne povečal :) (sploh na konc startne ravnine) :D Drgač pa z mitotom sm mel čas 1:20, z R1 pa 1:11.

R0K: Kolk si mel ti z dukom?
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

Zgodovina sprememb…

webcreator ::

T0MI: Bulšit. Na cesti se res lahk dost naučiš. Sam sploh ne moreš primerjat že s sam enim dnevom na grobniku (pa z 125 tud na mobikrogu dobiš kr dobr občutk )...
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

R0K ::

webcreator : žal tale na slikci nisem jest.

Vozu se pa še nisem na Mobikrogu, sem pa gledal.

Drgač sm se že pa večkrat pelal z kakim sesalcem (scooter) na Ljubečni. Časov nevem, ker je blo kr tko...

Hehe. Grobnik. Moj sosed ima R1 pa se je že 3x razbiu dolih :> ...

Drgač je pa Grobnik fajn, sam k je prerag, da bi šol velikrat dol. Tko 3x na leto, večkrat se pa ne splača.

Klemenn ::

fantje...jaz bi rabu neko stezo....k ni preveč oddaljena od steze...drgač pa jaz bi se fural z avtomatikom:D da vidm če gre 50

R0K ::

Lol! To lohk pa ja po svoji ulici sprobaš tam k si doma? Ziher mate tm kako naselje pa napros kazga frenda, da mal pogleda, da nebo kak avto pršo alpa ljudje ti ga pa nateraš tm :)

Sicer pa ne pričakuj nevem kakšnih užitkov če se boš šol z avtomatikom po Mobikrogu vozit :>...zato rabš vsj 3KM (povprečn skuter brez blokat+druga resonanca).

Klemenn ::

mamo doma 300m dolgo ravno dvorišče.....ampak mi potegne samo 45...tak da bi ga rad sprobal na 50.....pa še kak drug bat....

SkIDiver ::

Sej maš tam dolgo nakladalno rampo pr železenci ko so skladišča pa se lahko gonš. Nedelo popovdne al pa dopovdne ziher ni nobenga tam. Sam vseeno je kurc tam morš mal odvit pa je mal za pazt. Drugač maš pa pr poslovno trgovski center Bršljin pa tam mim policijske maš kr dost dolgo ravnino. Če semafor ene 20 prpičš pol pa stegneš do konca. Pa merki omejitev je 50:) da te ne bo na radar nataknu:D

webcreator ::

Grobnik je zakon. Drag je pa res ja. Danes je dol dan odprtih vrat (ma družina Jerman) pa je cenej, sam k nism šou k mam zdej maturo pa si ne morm privoščt, da bi si kej naredu, recimo zlomu kako desno roko :D Drgač pa ene 5,6x bom šou najmanj na grobnik letos ...

Kje pa je to Ljubečno?? Pa kaka proga je?
To all the virgins: "Thanks for nothing!"

McHusch ::

Ljubečna je del Celja kjer mamo avtopoligon (pomoje je mislo to, če ne sm pa zajebo:D :D )

R0K ::

McHusch : ni samo avtopoligon. Gor so dirke za avtomoile, motorje in gokarte. Sam je pa res,d a se mu tko reče, sam je pa večnamenski.

Pa tisti ki ste z okolice Celja boste tle opravljal CPP za do 50ccm :>

Klemenn ::

Sk|Diver = LoL bom pazu na omejitev....drgač pa ski diver.....če veš kje je trgovina eventus ( pr novotermu) no oni so mel prej trgovino v naši stari hiši in zdej so se pač preselili.....in mi šef pusti da se furam tam.....in po tisti ravnini mi potegne 45kmh...tak da jaz bi rad kej tazga okoli 1km.....drgač pa celje in krško sta predaleč...je kej bolj v bližini novega mesta? ej SkIDiver kaj ti veš kje jaz živim???' če veš kje je un šiptar k mam sladoled v bršljinu.....

( k si omenu polcaje...jebemo so prasci...smo en dal kadili pr šoli....pa je pezde pršu na kolesu...sreča da nas nej dubu))

Klemenn ::

aja kaj veste koliko je kazen za vožnjo brez izpita? 90000sit in tri kazenske (iz kje jih bodo pa vzel če še izpita nimam:D )

Tomi ::

webcreator: v mojem postu je manjkal en j, ker nisem vedel, da bi rad mali samo divjal, ne pa, da bi se naučil, kako se obvlada vozilo in podobno.
Samo vseeno je tale tema ena bedarija, če gre za to, da lahko dosežeš 50 km/h. Jaz na kolesu rabim eno malo daljšo ravnino, da pridem do nekje 45, več mi prestave ne omogočajo.
Jebediah: sicer je tole malo zlobno, samo bi ti kar privoščil, da te kje dobi kakšen policaj, če nisi sposoben najti mesta, kjer bi lahko "divjal". Sicer pa, počakaj na izpit. Ker če te dobijo brez izpita, potem ne moreš dve leti le-tega opravljati, kar zna biti tečno.
metrodusa.blogspot.com

Klemenn ::

ja res je zvenelo malo zlobno! :\ k praviš da ne morem najdet ene proge...jz mam takih ravnin kot so p cesti dovolj doma (kot sem povedal imamo 300m dolgo ravno dvorišče) in iščem kako pisto...sem probal letališče pa je isto ot moje dvorišče skoraj.pa ne pustijo! ;(


drgač pa kazen za vožnjo brez izpita je 90000sit in sodnik za prekrške ti odvzame 3 točke (pravzaprav kr smešno glede na to da še nimam izpita in s tem tudi točk ne :)) in pa ja še 2 leti ga ne smeš opravljati

ko si ti reku 45kmh z kolesom...sm kaj moraš ti delat za tehle 50kmh...jz samo sedim...:))

Tomi ::

Samo za informacijo, kaj moram jaz narediti za 45 na kolesu. Včasih prav ničesar, razen mogoče na zavoro pritisniti, če je pa samo malo ravnine navzdol (recimo 5% klanec), pa samo malo bolj stopim na pedala. S tem, da jaz naredim še nekaj zase, česar na sesalcu ne.
metrodusa.blogspot.com

R0K ::

BP se, da v ravnini, če si v sredini kolone, brez vsakih naporor pelat 50km/
h, ker te ze zaveterje drugih tolk vlece, da ti sploh ni treba nic delat.

Če si pa sam je pa mal bl bedno ja. Tko, da je vedno fajn, da gresta vsj dva skup kolesarti. Če že ne druga, vsj, da se pogovarjaš kj umes.

Drgač pa, jst se vozim z motorjem že kakšna 3 leta. Vozu sm vse od avtomatika, APN4, ATX, CTX, dost 50ccm, skuterjev, zdj mam 125ccm skuterja pa se včasih pelje po 10km po glavni cesti, srečam policaje pa me še noben ni ustavil.

Sam zdj ga bo treba it registrirat, ker je mal preveč tvegano. Drgač pa ti jebidah, če ti policaj kj teži, da se brez izpisat voziš (sam morš met neregistriran motor) pa mu reč, na tlele maš motor k itak ni moj, pa greš. Itak ti nič ne more.

Klemenn ::

za motor, mojega avtomatika so mi registrirali...še
:\


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Motorji, skuterji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Na cesti
69481837 (2816) hojnikb
»

Izgradnja dirkališča v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6610517 (7796) m0LN4r
»

kako modificirati avtomatika

Oddelek: Loža
303625 (2462) TekO
»

Kaj pomeni GTI?

Oddelek: Loža
354007 (3226) Binji
»

Nočno dirkanje okoli Ljubljane(obvoznica) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1017919 (5924) BigFoot

Več podobnih tem