» »

WD TV.. kdo ima?

WD TV.. kdo ima?

««
24 / 32
»»

Tody ::

Če ni pokvarjen, ti noben ne bo vrnil denarja. Maš tistih 15 dni ampak si jih že prekoračil tko da ti noben ni dolžan vrniti karkoli, sploh pa ne poštnine.

Okapi ::

ampak si jih že prekoračil

Kako jih je prekoračil, če je pa včeraj dobil. V 15 dneh od dobave moraš štacuno obvestiti, da nisi zadovoljen in da boš zadevo vrnil. Ni ti potrebno nobenega vzroka navesti, nazaj ti morajo dati ves denar, brez vprašanj. Po obvestilu (pismenem, da se ne morejo kaj izgovarjati), imaš še 15 dni časa, da zadevo res vrneš (na svoje stroške). Ampak če misliš vrniti, je bolje, da vrneš čimprej, ne da čakaš do zadnjega dne.

O.

Star je 6 mesecev. Škatla malo raztrgana, na CD-ju piše december 2008...
LP

jah nej se sam odloči koliko je star :) Itak pa brez računa si lahko rit obriše z njim.

veliki_bos ::

Alo ne se mi zdaj poklati tukaj. Sem ga posodobil pa zdaj dela čisto okej. Samo me je bilo na začetku zares strah ali bo delal vse. Zanima me kaj se zgodi če na CRT TV-ju zalaufam 1080p film.
Hvala za vaše odgovore in vaš čas.
LP

LuGi ::

Film se bo predvajal..kot bi se na LCDju :))

Nič se ne bo zgodil mogoče boš mel mal čudn format slike ampak ostalo bo pa isto. Sem probal :)

Zurbum ::

Jaz sem ga včeraj poskušal, pa mi je vse 1080p lepo predvajalo. Če so imeli DTS, pač nisem slišal ničesar, ampak to je druga stvar (nimam receiverja, tako da moram konvertirat).

Bolj sem pogrešal menuje, pri posnetih DVDjih. Konkurenca jih zna lepo prikazovat, tale pa le predvaja VOBe (skupaj z podnapisi...).

božo ::

Hej, kaj mi lahko nekdo pove, kaj predstavlja zadnja tipka oz. zadnja izbira ko pritisneš na pilotu Options? Nikoli se ne de aktivirati, pa me zanima če kdo ve kaj pomeni?
Pa samo bi dodal, da meni WD Tv zelo dobro služi, sicer opažam rahlo nemoteče zatikanje slike med gledanjem 1080p, vse ostalo pa je ok. Me pa tudi mika Xtreamer, tako kot marsikoga, bom počakal na kako oceno s strani uporabnikov.

Lp Marko
Sony KDL-46W4500, Yamaha RX-V863, Infinity BETA, Sony PS3, WD TV

sandika1 ::

Živjo. Mene pa zanima,zakaj mi ne dela zvok ko naložim gor BLURAY filme. Dol sem jih vleku na partisu. Piše mi pa samo v meniju ( 1 digital).!

kmetek ::

ker je DTS, napisano že 100x.

Ker gre verjetno za DTS zvok. Ta napravica ne zna demuxat DTSja, žal.
Ali priklopiš zadevo na receiver ali pa konveriraš zvok v AC3.

sandika1 ::

S katerim programom pa naj spremenim zvok v AC3. HVALA

Gaston ::

Poišči v tej temi.
Kot rečeno - napisano že večkrat.
PROSIM.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gaston ()

S katerim programom pa naj spremenim zvok v AC3. HVALA

link + tutorial

Včeraj sem hotel gledati posnete DVDje, pa na žalost ugotovil, da mi 3 od 10 ni znal pravilno predvajati, pri enem pa celo javil, da je format unsupported :/

alenvprekrs ::

Zurbum,
nisi edini ki ima težave z WD-jem. Meni sedaj čez ekran riše 3 vrstice belih pik.
Pred tem pa nič nisem skadil...

Zato pa bom raskiral z Xtraemer-jem.

lopata ::

Zdravo!
Sem novi in mam tudi WD doma pa mi ni delal vredu sem dal najnovejši fimware pa dela vse.
Muči me pa nekaj drugega. Kako bi original Blu Ray film zripal v MKV?
S katerim programom? Mi lahko gdo pomaga?

Jaz imam tudi najnovejši firmware, pa mi veliko DVDjev ne dela.

pomoje ::

Pozdravljeni,
rabim malce pomoči. Povezan imam WDtv in 320GB mypassport. Ko sem ga ponovno priključil na WDtv mi ga nikakor noče zaznati, oz. desna lučka enkrat blinke in lahko ga pogledam, vendar mi napiše da je "folder empty". Poizkusil sem na obeh USBjih z dvema različnima kabloma, pa nič. Disk na compu dela BP. Aja, z USB ključka dela na WDtv vse OK. Ga zazna, prebere in vsebina je gor.
Kaj bi lahko bilo narobe?

Hvala in LP,
Rok

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pomoje ()

jan01 ::

prek usbja ne dobiva zadosti toka?

sem tudi jaz mislil. Potem pa sem se spomnil, da iz napetosti ga pa še nisem vrgel.
In voila - dela spet normalno. Kr neki...

marko7 ::

Meni dela s tem Fw http://support.wdc.com/product/download...
vse OK ! Učiraj sem ga mel prikloplenega v avtu na 12v pa je tudi delal ok in to vse formate.
Nevem kaj toliko čarate.

lowac ::

Pozdravljeni,
rabim malce pomoči. Povezan imam WDtv in 320GB mypassport. Ko sem ga ponovno priključil na WDtv mi ga nikakor noče zaznati, oz. desna lučka enkrat blinke in lahko ga pogledam, vendar mi napiše da je "folder empty". Poizkusil sem na obeh USBjih z dvema različnima kabloma, pa nič. Disk na compu dela BP. Aja, z USB ključka dela na WDtv vse OK. Ga zazna, prebere in vsebina je gor.
Kaj bi lahko bilo narobe?

Hvala in LP,
Rok

Meni je isto začuda začelo delat pri WD 3.5'' 500GB disku, ostala dva Seagate in WD passport delata normalno.
Tistega pa nikakor ne začne skenirat (samo enkrat utripne lučka). Bom poskusil tako kot ti z izklopom štroma med tem ko bom imel disk priklopljen.

tnx

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lowac ()

marko7 ::

Naložite to gor pa bo vse OK!
http://www.wdc.com/en/products/wdtv/ind...

ankow ::

ima mogoče kdo problem z "corrupted" fajli oz. mapami na disku? Jaz sem večkrat potegnil vn kabel brez "eject disk" ..verjetno mi je zaradi tega zjebalo datoteko. No sedaj mi je neče niti zbrisati... imamm še 800gb filmov na 1tb disku in sedaj bom moral verjetno vse selit... razen če kdo pozna kakšno rešitev.... ::)

poskušaj z "chkdsk".

zdej čekira.....bo delalu zgleda več kot en dan...upm de bo produktivno

prečekiralo mi je ...en film mi je rešlo...sam dva premaknilo nevem kam..pisalo je da v eno mapo pa je ne najdem. Uredu stvarca uglavnem :)

charlotte ::

Zanimam se da bi vzel za našo familijo WD TV ker tisti naš DVD predvajalnik je bolj bogi, DVDje imam pa tudi zmetane po celem stanovanju. Bi torej WD TV bp poganjal DVD filme na še starem TV-ju (kupili smo ga ravno preden so postali LCDji popularni). Ali se da to kako zrihtat da brska uporabnik po ovitkih, ker pač vsi DVDji so, če se ne motim pač Video_TS, da starši vedo kater je kater film in da ne bi bili vsi Video_TS :)

Ne, to na žalost ni možno. WD TV ne zna niti pikazati DVD menuja, zna pa prikazovati podnapise, ki so na DVDju.

Še komu serje v smislu, ko ga prižgeš, da so črke malo spacane in potem ne predvaja zvoka ipd.? Večkrat resetirati itd?

Še komu serje v smislu, ko ga prižgeš, da so črke malo spacane in potem ne predvaja zvoka ipd.? Večkrat resetirati itd?

večkrat se mi to zgodi. reset ipd.

lowac ::

Btw. če vam kdaj slučajno nebo hotlo preskenirat oziroma prepoznat trdega diska ob priklopu na WDTVHD player, potem samo zaženite CMD (Start-> Run-> cmd) ter napišeš ukazno vrstico:
chkdsk f: /f v primeru, da je ext.disk dobil oznako f: .
Ko vam popravi bo spet delovalo. Pri men je bil namreč pred časom ta problem.

večkrat se mi to zgodi. reset ipd.

zamenjal kabel, vse OK zaenkrat.....

cedog2 ::

lep pozadrav,jzt mam pa en velik problem glede wd tv-jaa.prvo bi rad povedo da je to meni osebno super zadevca,kar se tiče dts zvoka sm ga preprosto rešil z optičnem kablom prek reciverja in tela perfektno,mam pa en velik problem.naložil sm si zadnji firmware,sledil sm postopku.ampak zadeva mi je preprosto crknala,ne dela več.u bistvu se pržge lučka za on ampak v meni ne morem prit.ali mi lahko kdo pomaga rešiti problem.

probi z resetom.. mislim da mora bit en gumb na mašinci.

krebs11 ::

Mene pa zanima, zakaj ne morem spremenit iz ntsc v pal v meniju,vse druge nastavitve primejo in jih lahko spremenim samo to se ne da! Na začetku sem pa lahko spremenil, danes sem pa opazil,da je na ntsc in nisem mogel prestavit na pal!

božo ::

Pozdravljeni, ali mogoče kdo ve kdaj bi naj prišel kakšen novi firmware za WDja, odkar je postal Xreamer popularen ni več ne duha ne sluha o kaki nadgraditvi.
lp
Sony KDL-46W4500, Yamaha RX-V863, Infinity BETA, Sony PS3, WD TV

Najbrž ga ne bo več... mogoče bo prišel WD 2 ven ;)

TOP ::

Je že skrajni čas da ga naredijo,ker tale ima veliko hroščov in od kar mam Egrejta M31C,ga ne zamenjam več dela vse tipi topi.

Aerys ::

Jest bi pa rabu en nasvet kako povezat player z siolovim komunikatorjem, oz. sama povezava ni problem, pač povežem s scart kablom na prosto mesto na komunikatorju, samo potem ne vem kako priti do tega da bi sliko dobu. Namreč če je priklopljen dvd player ta potem sam ko ga prigeš preklopi da na komunikatorju piše vcr, player pa tega ne naredi. Pa me zanima če se da to ročno z daljincem spremeniti. Na tv direktno ne bi vezal, gre za en starejši tv pa to je samo začasno. Tok da bi prosu če ma kdo siol tv pa wd hd player vezan direktno na komunikator če mi lahko svetuje kako to izvesti.

Za vse tiste, ki bi želeli WD TV malce ceneje:
http://www.chiptrade.si/auction.php?auc...

cimbalca ::

Tudi jaz imam problem z DTS zvokom, kljub temu da sem kupil reciver Sony STR-DA 3400ES. Predvaja mi Ac3 in DD, DTS pa noče prepoznati ali imam pač napačne nastavitve. Naj mi kdo pomaga.

BlackAdder ::

S kakšnimi kabli imaš povezan WDTV in receiver?
BlackAdder stroke again!

HDMI kabel. Reciver TV tudi HDMI.

BlackAdder ::

Dodaj še optični kabel (toslink).
BlackAdder stroke again!

A ni HDMI kabel višek tehnike in prevaja vse? Zvok in Sliko? A bo delovalo?

cimbalca prevaja že samo WD nima DTS-a :)

Okapi ::

DTS bi moral po HDMI priti od predvajalnika do receiverja. Če ti ga ne zazna, imaš verjetno nekaj narobe nastavljeno.

O.
««
24 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wd TV Live (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Zvok in slika
1173218438 (61901) scipascapa
»

h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

2330262510 (76602) dope1337
»

WD TV Live HUB (strani: 1 2 )

7823389 (16827) kamuee
»

Nakup WD HD TV Player

Oddelek: Kaj kupiti
115249 (3422) Robert1
»

DVD Pomoč!