» »

WD TV.. kdo ima?

WD TV.. kdo ima?

««
23 / 32
»»

mit3k ::

Je normalno da se wd tv greje tudi ko je izklopljen?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mit3k ()

silvom1a ::

Še dobro,da silvom1a vse ve :))

Ja , res dobro je to. Drugače, je pa precej žalostno, da je tale forum bolj vir dezinformacij in nakladanja kot pa nudenje nasvetov manj 'pametnim' uporabnikom kot so očitno mnogi ki se oglašajo !!!
Pa nasvidenje in lepo se imejte še naprej pri svojih 'znanstvenih' razpravah...

marko7 ::

Meni ne šteka niti s podnapisi imam pa tri diske eden WD Passport 2.5" 500GB drugi WD Passport 2.5" 250GB tretji Samsung 2.5" 300GB sata 2.0 usb, formatiranih v NTFS. Firmware na wd pa WDTV_FW_1_02_08.

OldSkul ::

Problem so 1080p filmi, ki jih WD HD ne podpira tako dobro kot ostali predvajalniki (popcorn itd.). 720p filmi so meni delali super. VSI
erjetno bo najboljš kr en NMT kupt pa bo.

alenvprekrs ::

Deset minut nazaj, poklical distributerja. Nisem mu rabil razlagati v čem je problem. Povedal je: "Prinesite ga nazaj in dobite novega"
!?!
Vam bom, spoštovani, poročal kako se je stvar razvila naprej. Nesem ga nazaj še ta teden.

silvom1a, ne odhajaj prosim. Vsaj eden bo ta korak obžaloval!

OldSkul in ostali, hvala lepa za konstruktivne predloge.

Lep dan in srečno.
Alen

Problem so 1080p filmi, ki jih WD HD ne podpira tako dobro kot ostali predvajalniki (popcorn itd.). 720p filmi so meni delali super. VSI
erjetno bo najboljš kr en NMT kupt pa bo.

Vse dela
,če je vse uredu.!

božo ::

Pozdravljeni, zanima me če mi lahko kdo pove zakaj mi film The Dark Knight, ki je 1080p, ko gledam je nekaj časa slika čez cel zaslon TVja, potem pa kr naenkrat črni rob zgoraj in spodaj? Skoz se izmenjuje slika čez cel zaslon in slika z robovoma.
Mam mogoče na WD TVju kaj narobe nastavljeno al je film tak narejen.

hvala

LP M.
Sony KDL-46W4500, Yamaha RX-V863, Infinity BETA, Sony PS3, WD TV

kmetek ::

en del filma je posnet v imax tehnologiji.....

ge ::

Prerelease 1.02.10 (includes all previously released updates)

Fixed Items:

* Greek subtitles now render properly. Previously they rendered slowly, causing them to briefly flash on the screen.
* Korean subtitles now render properly. Previously they disappeared during video playback.
* Playlists play in the correct order. Previously they played files in alphabetical order.

Added feature:

* Metadata support for music improved over previous releases. For example, browsing by genre is broken down into artists, then albums, then tracks.

Known issues:

* A few text strings were not translated properly over different UI languages

http://www.wdc.com/wdtvprerelease/
Ge

gremo ::

kar se mene tice, tut ce nebi bilo tega release-a

:|

Spoštovani,
danes sem od prijaznega distributerja prejel novi in še ne odprt WD TV.
Naložil sem gor FW 1.02.08. Priklopil svoj disk in se mi dogaja enako kot prej.
1080p filmi stekajo. Tekoče delajo samo brez podnapisov.
Vsi 1080p filmi, sa mojega diska, delajo tekoče na sosedovemu Dvico-TVIX-u.

Poceni kupil, dvakrat kupil.

Sapienti sat.

Lahko noč in srečno.
Alen

dani8 ::

pa zakaj daješ gor 1.02.08 če pa jebe.jaz sem dal nazaj 1.02.07 od b-rada in delajo 1080 z podnapisi brez zatikanja.

jan01 ::

Na wdjevi strani je URADNA verzija 1.02.07 http://support.wdc.com/product/download...
Kdo je kriv, če pa snemaš ene beta verzije..

Bahti ::

alenvprekrš:dej poskus en film predvajat z USBključka,boš videl,da bo OK

firbec ::

alenvprekrš

ti prav hočeš, da te player za=bava. Pa kaj si rinil novi FW gor, če vseskozi govoriš, da ti je stari delal ???
meni tudi dela BP, pa mam 1_02_07 gor.

Drugega FW-ja nisem imel. Saj so mi tukaj pisali da isti dela bp.
Očitno na Partisu vlečem napačne 1080p filme. Bom pa gledal brez podnapisov.
Upam da bo kak prihodnji FW izkoreninil ta bug.
Itak imam namen kupiti BD player ki bo imel možnost predvajanja .mkv fajlov.
Želim imeti kolekcijo, meni ljubih, Blu ray filmov.
Tako je bilo podobno z glasbo. Ko nisem imel proper HiFi, mi je piraterija bila OK.
Sedaj pa, kupujem originalne CD-je.

Bodite pridni.
Lp Alen

P.S. Če je kdo pripravljen da mi pomaga, mu na lastne stroške pripeljem WD player in HDD na "zdravljenje".
Sem iz Lj. Pomoč bom nagradil. Hvala

Alen poizkusi z novim Fw-jem 1.02.10 ki ti bo morda rešil problem...

@silvom1a
Ali je ta FW uraden ? Mislim da je na uradni strani še vedno .08 različica.
BTW, sem vesel da si nazaj!
Alen

boko34 ::

@silvom1a

Vendar še vedno beta. Popravljeno je bolj malo in sync bug je še vedno prisoten.

silvom1a Se motiš uraden FW je tale http://support.wdc.com/product/download...

tomi77 ::

Pozdravljeni, imam nenavadno težavo z plazmo tv Panasonic Panasonic TX-P46G10. Namreč v enem postu na tem forumu sem pisal, da se mi tv sama ugaša in spet vžiga. In podobno težavo sem imel z prejšno Samsung LCD. Zdej sem malo vse skupaj testiral. in ugotovil, da do tega pojava pride le ob gledanju in v kombinaciji z WD TV napravco. A ima mogoče kdo kakšno idejo v čem bi bla lahko težava? ali je težava v napravi? bug? ali je fuč?

hvala
Core2Duo E6400 ; ASUS P5B; Ram OCZ 4 GB DDR2 ram, 4x 1GB PC2-6400, 800MHz;
Sapphire ATI HD 3870 ; 2x Seagate 7200.10 320GB SATAII;

Verjetno se ti ne ugasne sam signal preko hdmi zmanka pol rata tema in napiše no signal.
To rešiš z bolšim hdmi kablom.

ne ne..ni kriv signal hdmi...zato ker prav tv ugasne...torej ugasne...rdeča lučka...in spet prižge...zelena lučka

silvom1a Se motiš uraden FW je tale http://support.wdc.com/product/download...

Marko7, delno imaš prav , vendar tudi 1.02.07 je bil dolgo časa tretiran kot prerelease in so ga potem umetno promovirali v nekakšen uradni FW (kljub ogromno nerešinih problemov).
Glede 1.02.10 - imam ga instaliranega in mi rešuje nekatere probleme zato sem še kar zadovoljen z njim...

Okapi ::

zato ker prav tv ugasne...torej ugasne...rdeča lučka...in spet prižge...zelena lučka

Saj - če tv ugotovi (ali napačno misli), da si izklopil napravo, ki je priključena na tv (recimo videorekorder ali karkoli pač), in imaš takrat tv nastavljen na tisti vhod, ti naredi uslugo in se izklopi še sam. Ko ugotovi, da si jo vklopil, se pa vklopi še sam.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

RuN ::

Okapi
Saj - če tv ugotovi (ali napačno misli), da si izklopil napravo, ki je priključena na tv (recimo videorekorder ali karkoli pač), in imaš takrat tv nastavljen na tisti vhod, ti naredi uslugo in se izklopi še sam. Ko ugotovi, da si jo vklopil, se pa vklopi še sam.

To pa ne vem če bo držalo. TV se ne sme ugasnit, če na vhodu nima signala, enostavno mora ostat prižgan in napisat da ni signala oz. počrnet ali pomodret.

Okapi ::

TV se ne sme ugasnit, če na vhodu nima signala, enostavno mora ostat prižgan in napisat da ni signala oz. počrnet ali pomodret.

Zakaj? To je feature, da ti ni treba posebej izklapljati (ali vklapljati) televizorja, ampak izklopiš/vklopiš samo set-top-box, satelitski sprejemnik ali kar pač imaš priključeno na tv, televizor se pa samodejno izklopi / vklopi. Tudi monitor gre v stand-by, ko izklopiš PC. Ne rečem, da je to vzrok tomijevih težav, tudi ne vem, če njegov televizor sploh podpira to možnost, omenil sem samo kot eno od možnosti.

O.

BeerBelly ::

TV se ne sme ugasnit, če na vhodu nima signala, enostavno mora ostat prižgan in napisat da ni signala oz. počrnet ali pomodret.

Zakaj? To je feature, da ti ni treba posebej izklapljati (ali vklapljati) televizorja, ampak izklopiš/vklopiš samo set-top-box, satelitski sprejemnik ali kar pač imaš priključeno na tv, televizor se pa samodejno izklopi / vklopi. Tudi monitor gre v stand-by, ko izklopiš PC. Ne rečem, da je to vzrok tomijevih težav, tudi ne vem, če njegov televizor sploh podpira to možnost, omenil sem samo kot eno od možnosti.

O.

Mislim, da to ne velja pri tem tipu TV-ja. Sam imam 50G10 in ko ugasnem PS3 mi TV ostane prižgan na HDMI vhodu kjer je povezan PS3, vendar s črno sliko. Mislim, da traja par minut preden TV samodejno zmanjša kontrast da bi preprečil burn-in, ugasne pa mislim da se ne.

sigurno nima te funkcije za samodejni izklop. in res ne vem, kje je težava za samodejni izklop. Kot pravim...to mi dela le ob povezavi z WD TVjem. Normalno deluje z Siol komunikatorjem, Xboxom 360, Računalnikom, in DVB-T jem.

OldSkul ::

TV se ne bi smel izklopit. Moja plazma 42x10 se ne izklaplja. Si probal vse HDMI vhode?

R O N I N ::

@tomi77: To sigurno ni napaka WD TVja ali katerekoli druge naprave ampak TVja.

@alenvprekrš: probaj WD TV priključiti na kolegov TV s kolegovimi kabli.

@tomi77: To sigurno ni napaka WD TVja ali katerekoli druge naprave ampak TVja.

@alenvprekrš: probaj WD TV priključiti na kolegov TV s kolegovimi kabli.

To bo najbolše, da vidiš v čem je problem.

no...sej pravim...malo čudno pa je to...da že druga moja tv..prej Samsung LCD in zdej Panasonic plazma...ista težava...pomeni, da moram imet res nesrečo, da obe televiziji sta imeli isto napako in težavo.

no..se bom probal zmenit z kakšnim kolegom, da preizkusi nekaj dni moj WD TV.

zmaki ::

Link za tiste, ki si res želijo ta zadnjo verzijo WDTV firmware 1.02.10 z večjimi podnapisi (pa čeprav razen grških in korejskih podnapisov ni nobene druge izboljšave) :

http://download672.mediafire.com/mjmazm...

Preverjeno, deluje.

tattoo ::

Naročil bom WD TV DISK in HDMI kabel. Še rabim kaj druga, da vse to povežem skupaj z LCD tv-jem?

RuN ::

Receiver - če boš hotel meti zvok iz filma z DTSom + toslink kabel.

Ti receiveri so kar drage zadeve ha? Po hitrem pregledu na mimovrste ga ni pod 300€.

In še eno vprašanje:) Ima WD TV res težave s predvajanjem 1080p filmov? (nekateri uporabniki v postih se pritožujejo nad tem, ali je le to posledica napačne oz. stare uporabe FW-ja?). Če drži je potem boljše, da kupim kako drugo napravo:)

DarwiN ::

V tem trenutku je IMHO WDTV najslabši možen nakup. Poln bugov in praktično brez podpore. Julija pride vsaj 5 novih predvajalnikov ki obljubjajo mnogo več, tudi receiverja ne potrebuješ ker imajo vsi po vrsti DTS downmix.

Samo v razmislek.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Hvala. Bom potrpel par tednov, čeprav me ful mika ker sem danes nabavil novi LCD:). Kakšne pa bodo kaj cene, lahko pričakujemo od 100€ dalje? Ali višje?

DarwiN ::

Obljubljen zmagovalec Xtreamer je 119€ (vključena poštnina, prednaročila za prvo pošiljko ki gre na pot 1.julija že potekajo), Asus O!Play bo ~120€ , PlayON!HD bo 149€, Egreat M34A =~140€. In to so samo nekateri, praktično vsak teden se najavi kak novinec. Vedno večja konkurenca, cene padajo, testiranja vseh teh novincev so na poti.

Je pa res vprašanje kaj od tega bo na prodaj pri nas, tako da če imaš kaj proti nabavi iz tujine je morda res bolje da pač "trpiš" na tem WDju .
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Ne ne, tujina je čisto v redu. Hvala za informacije.

zee ::

Ko bo prišel čas za nakup take igrače, si bom verjetno nabavil kakšnega rabljenega Apple Mini-ja, nabutal noter 4 GB rama in 1 TB disk...pa to 8-)
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

ne vem kake težave imate, meni dela vse. je pa res, da se bo moral wd zganiti, saj je močna konkurenca pred vrati.

veliki_bos ::

Včeraj sem dobil WD TV. Z njim nisem zadovoljen in me zanima ali ga lahko vrnem. Kupil sem ga preko Comshopove spletne strani.
LP,
Tom

v enem dnevu nisi zadovoljen? :D

v enem dnevu nisi zadovoljen? :D

Star je 6 mesecev. Škatla malo raztrgana, na CD-ju piše december 2008...
LP

Ne razumem, ti dela? Drugače imaš 15 dni, da obvestiš da odstopaš od pogodbe...

Ne razumem, ti dela? Drugače imaš 15 dni, da obvestiš da odstopaš od pogodbe...

Dela že. Samo počasi. 8GB ključek je pregledoval 25 minut. Danes ga bom posodobil pa bom videl če bo kaj boljše. Jaz sem vse že odprl je to problem ko ga vračam nazaj. Pošljem ga na svoje stroške?????
LP
««
23 / 32
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wd TV Live (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Zvok in slika
1173213622 (57085) scipascapa
»

h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

2330257945 (72037) dope1337
»

WD TV Live HUB (strani: 1 2 )

7822436 (15874) kamuee
»

Nakup WD HD TV Player

Oddelek: Kaj kupiti
115139 (3312) Robert1
»

DVD Pomoč!