Forum » Pomoč in nasveti » Flashanje Biosa
Flashanje Biosa
XsenO ::
Torej vem, da je nekje bila tema že odprta sam nevem katera je že to (Iskanje kje siii!!), torej postal sem ponosen lastnik Herculesovega Radeona 8500LE, in me zanima sledeče:
1. Kje je stran z postopkom in biosom za dobit ven originalini ATI po Flashanju
2. Rabi dodatno hlajenje po postopku
3. kaj naredit v primeru če se kaj zalomi in kako poskušati to preprečiti
1. Kje je stran z postopkom in biosom za dobit ven originalini ATI po Flashanju
2. Rabi dodatno hlajenje po postopku
3. kaj naredit v primeru če se kaj zalomi in kako poskušati to preprečiti
1 + 1 = 1
Airskull ::
Na prvo vprašanje ti ne morm odgovort, dodatnega hlajenja po mojem ne rabiš, če pa se kaj zalomi si v k***u kr se kokr jest vem ne da popravt( razen kakšen servis mogoče)
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
VASkO ::
daj ne bluzi, ce ne ves, raje ne napisat nic
ce se kaj zalomi, potem graficna ni za v kos, ampak moras samo enkrat se flashat BIOS pa bo. to pa naredis tako, da das poleg radeona se eno graficno v racunalnik, nanjo priklopis monitor, da kaj vidis in potem enostavno spet flashas radeona. ce pa ne rabis nic videt (ves postopek na pamet) pa lahko to naredis brez dodatne graficne kartice.
ce se kaj zalomi, potem graficna ni za v kos, ampak moras samo enkrat se flashat BIOS pa bo. to pa naredis tako, da das poleg radeona se eno graficno v racunalnik, nanjo priklopis monitor, da kaj vidis in potem enostavno spet flashas radeona. ce pa ne rabis nic videt (ves postopek na pamet) pa lahko to naredis brez dodatne graficne kartice.
XsenO ::
Ja dobro samo mi lahko kdo pove ta postopek in še nekaj imam eno težavo sem dav notri radeon in če dam večjo resolucijo kot 800x600 1024x762 pa na monitorju nimam prikazanega celega namizja (ko dam miško na rob enkrana se premikam po namizju. Kdo zna kako to rešit prebav sem že vse, sem v winXP, aja še nekaj je normalno da mi winsi zaznajo dva monitorja?
1 + 1 = 1
Matek ::
Ne vem kaj misliš s te da ni celega namizja na monitorju, to, da zazna 2 izhoda pa je zaradi tega, ker ima TV-Out ali DVI-izhod.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Airskull ::
ej vasko nim reku da je za v smeti, sam jest slučajno nimam polne omare grafičnih da bi jih pol gor devu.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584499 (23828) | Dominator |
» | Kaj potrebujem za 3 x monitor na PCju?Oddelek: Strojna oprema | 2503 (2182) | IvoJan |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18897 (12413) | Ursus |
» | V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2383 (1782) | DMouse |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2205 (1705) | Kawl6 |