Forum » Zvok in slika » Radeon 8500 => drugačna slika na TV kot na monitorju
Radeon 8500 => drugačna slika na TV kot na monitorju
||_^_|| ::
Nekoč se je nekje na forumu govorilo, da se da tko narest, da se na TV film vrti, na monitorju pa delaš kej druzga. A bi loh gdo to razložu? Men to še ni ratal:)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Skrat ()
Jest ::
V lastnostih monitorja oznacis sekundarni monitor (TV) in nato spodaj odkljukas ocpijo EXTEND DESKTOP (ali nekaj podobnega.....
Lp
Thomas
www.mobile.si
Thomas
www.mobile.si
Binji ::
A kdo ve zakaj mi slika TV-tunerja ne dela na sekundarnem monitorju? Drugo vse dela, le slika TVja je crna.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
anyone? Mam pa isto Radeona 8500, Flyvideo tuner, gledam pa z Dscalerjem
sam kje pa bi se to nastavlo? Sm iskal ze prej povsod pa nc ne najdem. Aja da ne bo pomote..mam 2 monitorja, ne pa TV+monitor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Binji ()
vidi ::
Mene pa zanima, kako lahko Moonman in bratranec uskladita zvok???
Al gledaš film z zvokom ut2k4, al igraš z zvokom filma????
Drugače je pa že Jest napisal postopek za vklop dveh monitorjev!
Al gledaš film z zvokom ut2k4, al igraš z zvokom filma????
Drugače je pa že Jest napisal postopek za vklop dveh monitorjev!
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!
Dej kup si liziko!
2 monitorja sm jst ze davno vklopu. Edino sm meu crno sliko kjer nej bi bla slika TV tunerja. Sej sm zdej zloudou en drugi program pa dela lepo.
Moonman zanimivo to..se kaj podrobnosti morda?
Moonman zanimivo to..se kaj podrobnosti morda?
CaqKa:
Z overlay nastavitvami sm se ze probu igrat, sam v drajverjih pravi, da to je samo za clone mode, na extended desktop ne deluje. Sm gledal tudi v Dscalerju ce se ga da nastavit sam mi ni ratalo nic pametnega... Mi pa z drugim programom (ChrisTV) deluje normalno vendar ma spet svoje probleme...
Aja da ne bo pomote..mam 2 monitorja, ne pa TV+monitor
Z overlay nastavitvami sm se ze probu igrat, sam v drajverjih pravi, da to je samo za clone mode, na extended desktop ne deluje. Sm gledal tudi v Dscalerju ce se ga da nastavit sam mi ni ratalo nic pametnega... Mi pa z drugim programom (ChrisTV) deluje normalno vendar ma spet svoje probleme...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera grafična (ATi, nVidia...)Oddelek: Strojna oprema | 1291 (1038) | SasoS |
» | IPTV klient (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 32742 (14192) | ToniT |
» | LCD TV - monitorOddelek: Kaj kupiti | 2165 (1764) | Venturer |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18879 (12395) | Ursus |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19435 (12475) | Izi |