» »

Multikulturnost

Multikulturnost

Temo vidijo: vsi
««
12 / 43
»»

revvs ::

Če posplošimo to temo:
JEZUSOVI-AMERIŠKI = treba je vse pobit ki niso kristjani in niso beli
SLOVENSKI SLOVENCI = pustimo vsem živeti, ki ne utrujajo, vendar najprej Slovencem
NA IČ = kjer je denar tam sem jaz, vse zlažem, vsem ugajam

imagodei ::

@Nimic,

ne, viš, to pa ni bila psihoanaliza. Zgolj ugotovitev. Tresavica te spreleti, ko prebereš nekaj o bureku, ne motijo te pa recimo recepti za italijansko hrano (testenine), mehiško hrano itd, ki jih objavlja razno slovensko dnevno časopisje. Očitno te ne grabi v prsih, ko greš mimo množice kitajskih, mehiških, japonskih restavracij; a očitno ti pritisk naraste, ko zagledaš burekdžinico.
- Hoc est qui sumus -

USS Liberty ::



Tole na posnetku je tipični primer kako cionisti načrtno naredijo "multikulturno" družbo, nato pa ščuvajo različne narodnostne in rasne skupine eno proti drugi, sami pa od tega profitirajo in vladajo. Cionist, ki kandidira na izrednih volitvah za kongres, ščuva Azijce proti belcem. Upam, da mu Azijci v Kaliforniji ne bodo več dolgo nasedali in bodo raje svojega človeka kandidirali in izvoli v kongres.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

donfilipo ::

A madonca.

Torej le priznamo, da Američani še prekleto, na nek način, imajo multikulturno družbo in da se na vse kriplje trudijo obdržati mir. In to s premetenim multikulturalizmom:))

To da pa tale Adler, pri vsem tem ne prispeva niti za burek v celoti gledano, pa mislim, da ni treba razlagati.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Karaya 52 ::

Čudno tole. Večina židov v ZDA se ima za ateiste, ko jih pa vprašaš po narodnosti se izrežejo za "jewish", pa čeprav njihov družina živi že peto generacijo "american dream". Kot bi imeli dva potna lista.

jype ::

Karaya 52> Večina židov v ZDA se ima za ateiste, ko jih pa vprašaš po narodnosti se izrežejo za "jewish", pa čeprav njihov družina živi že peto generacijo "american dream". Kot bi imeli dva potna lista.

Grozno, ja. Prepovedat!

Karaya 52 ::

Adlerjev spot me je še v resnici malo šokiral, ker je propaganda najslabše sorte, do katere človek mora biti kritičen. En problem je v logiki spota. Deluje samo tako kot je zastavljen, enosmerno. Ne boš dočakal spota, kjer kandidat korejskega porekla nagovarja židovsko manjšino. Prva asociacija na pojem "manjšina" je "zapostavljenost". Židje gotovo niso zapostavljena skupnost v ZDA, so manjšina zaradi samega števila, to pa je tudi vse. Takole nagovarjati volilce je malo bolano, cinično v resnici. Deli in vladaj strategija, kljub floskuli "stick together". Prozorno.

USS Liberty ::

http://www.rtvslo.si/svet/palestinska-d...

Izraelci proti palestinski državi... pričakovano...
ne vem, zakaj cionisti, ki še posebej evropskim narodom najbolj vsiljujejo multikulturalizem in mešanje z muslimani, ne proglasijo multikulturno državo na celem ozemlju bivše kolonije Palestine, Palestincem, ki so ogrožena manjšina, pa dajo pozitivno diskriminacijo pri zaposlitvi in na vseh drugih področjih. Ne, tega multikulturnega filma pa pri cionistih seveda ne bomo dočakali.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Tear_DR0P ::

ne vem, zakaj cionisti, ... , ne proglasijo multikulturno državo na celem ozemlju bivše kolonije Palestine

saj to bi radi, pa se Palestinci upirajo, da hočejo svobodo
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

i386 ::

Pa naj naredijo eno državo z dvema pokrajnama. eno judovsko eno izraelsko. Vsaka pa naj ima pol sedežev v parlamentu. Ja, saj vem. Utopično je pričakovati kaj takega, da bi bil mir

USS Liberty ::

http://www.rtvslo.si/zabava/zanimivosti...

multikulti levičarji, ki imajo pod kontrolo BBC, so v imenu politične korektnosti ukinili B.C. in A.D., da ne bi žalili čustev bradačev in zamaskiranih žensk, ki se sprehajajo po ulicah Londonistana.

Sicer pa je ta BBC-jev ukrep samo začasne narave... V islamski republiki Veliki Britaniji bodo leta 2035 let zaradi širjenenja nemorale ukinili BBC, uvedli bodo pa islamski koledar...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Gandalfar ::

a torej je slovenija ze zdaj hudobna in grda drzava, ker se uporablja pred zacetkom nasega stetja, kar tudi oni predlagajo - namesto neke specficine verske frakcije?

Okapi ::

a torej je slovenija ze zdaj hudobna in grda drzava
Halooo? Iz katere luknje si pa ti prilezel, da tega ne veš? Jasno da je, multikulti komunajzarska država, kjer vajeti v svojih rokah trdno drži udbomafija iz Murgel in pedrski lobi z Metelkove.

O.

donfilipo ::

To pa zato, ker je cel kup židov.


8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

NissanGTR ::

Sejali so multikulturnost, žanjejo pa šerijo

London is a muslim area...

Vse se vrača, vse se plača, levičarji. Muslimani vam ne nastavljajo drugo lice in po njih ne boste srali in jih tepli kot to počnete krščanskim ovcam v Sloveniji.

samo tako naprej muslimani, bravo

jype ::

NissanGTR> Vse se vrača, vse se plača, levičarji.

Vemo, sej čakamo, da siol neha bit desničarsko trobilo, ki širi laži o Londonu (in kot popolnoma nekredibilen medij tudi plača za svojo neumnost).

NissanGTR> samo tako naprej muslimani, bravo

Idiot.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Unknown_001 ::

Zakaj se meni zdi, da bo Slovenija dobesedno postala muslimanska država?

Še malo, pa bodo z vero izsilili tudi to, da se bomo morali v arabščini pogovarjat, pa cerkve rušit, ne bomo smeli jesti svinjine ker njim tako ne paše (ciljam na džamije ki si jih tako želijo imet v sloveniji).
Mislim, da so začeli to našo prilagodljivost preveč izkoriščat (sem opazil tudi na naši šoli, ko se je en Albanec k nam vpisal brez kakršnega koli razumevanja slovenščine na tehnično gimnazijo in so se vsi samo njemu prilagajali in kriterije spuščali)

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Namesto da bi mu bil hvalažen, da si lahko zdelal.>:D

O.

Unknown_001 ::

Njemu so spuščali kriterije, za nas ostale so ostali enaki. To me je najbolj motilo.

Okapi ::

Aja, slovenska foušija.:))

O.

Unknown_001 ::

Nisi razumel poante. Mene ni zanimalo, ali bo zdelal ali ne (seveda mu ni ratalo) ampak če je red mora bit red za vse, kar pa je v Sloveniji nemogoče in to je tisto, kar mi ne da miru, da drugi uživajo posebne pravice, zato, da lahko drugim serjejo, pa težijo.

Isto sranje je s cigani.

NissanGTR ::

Vemo, sej čakamo, da siol neha bit desničarsko trobilo
siol je samo nalepil yotube video

Njemu so spuščali kriterije, za nas ostale so ostali enaki. To me je najbolj motilo.

welcome to the multikulti world, mladi kolega
temu levičarji pravijo "pozitivna" diskriminacija, za nekatere zelo pozitivna, za staroselce pa seveda negativna...

Saladin ::

Kakao zavraga izenačuješ celotno državo/narod/politiko na temelju par ekstremistov?

Nedavno so neonaciji harali pri nam po šolah - pa smo zato nacistična država, ki promovira Hitlerja? Nedavno so izgredniki pri nam napadli gay parado - pa smo zato homofobni narod? ...

Nasilnežev boš imel vedno in povsod. Dokler se država in večina državljanov trudi (in uspeva) zatirati nasilje in sovraštvo VSAKE sorte (v okvirju pripadajočim svobod in človeških pravic), potem je ta lahko vzor drugim državam.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Saladin ()

jype ::

Saladin> Kakao zavraga izenačuješ celotno državo/narod/politiko na temelju par ekstremistov?

Ker ima nacistično agendo, po kateri bi morali biti vsi iste krvi (karkoli že to pomeni, saj še sam ne ve) in podrejeni enemu samemu socialističnemu idealu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

D3m ::

Kakšno je mnenje?
|HP EliteBook|R5 6650U|

jype ::

first_line> V bistvu nam v CiganStanu manjka takih ljudi.

Hočeš rečt da se ti srce para, ko vidiš po deželi prazne kraške jame in odslužene rudniške rove?

NissanGTR ::

Kakao zavraga izenačuješ celotno državo/narod/politiko na temelju par ekstremistov?

kdo kaj izenačuje? ti kr neki pišeš, ne razumeš pa niti osnovne poante. Raje imam muslimane kot levičarje. Še noben musliman mi ni nič naredil, niti mi ne namarava nič storiti. Anglosasom pa privoščim, da muslimani v njihovi dekadentni državi naredijo red, to je vsa poanta.

Nedavno so neonaciji harali pri nam po šolah

po katerih šolah so pa harali?
Pri nas v naših visokih šolah čisto vsak dan harajo predvsem levi ekstremisti, veliko njih ima celo profesorske titule in indoktrinirajo cele generacije študentov. Danes pri nas nek normalen študent sploh več ne more študirat na družboslovnih faksih, da ga neki malikovalci rdeče zvezde ne bi na faksu ideološko posiljevali in rekrutirali v levičarska gibanja.

jype ::

NissanGTR> Raje imam muslimane kot levičarje.

Vemo, ja. Častim ti enosmerno letalsko karto do Irana.

Raquel ::

Pozdravljeni,

Trenutno pišem seminarsko nalogo na temo rasne raznolikosti, zato bi vas lepo prosila, če mi lahko izpolnete kratko anketo na povezavi: http://fluidsurveys.si/surveys/r-j-10/p...

Anketa je anonimna.

Hvala in lp.

Alencica ::

Raquel,

je to za srednjo šolo ali fakulteto?

vostok_1 ::

Rasa=/=kultura. Nuff said...

donfilipo ::

Ne bodimo stalno okamova smrtonosna kosilnica8-)


Črnci v Ameriki vendarle so pomenili čisto drugo kulturo davno in nekaj tega je ostalo še danes. Melting pot imperializma, je sicer spretna zadeva, tudi bič kapitalizma je kar učinkovita reč, ...ni pa večno oboje in brez problemov.

Melting pot poči ob večjih krizah (celo pri dejansko tako majhnih razlikah kot so balkanske (3 religije, kjer pa pripadniki nobene niso več pravoverni in so čisto lepo 40 let igrali pravoverne ateiste:), pa tudi kapitalizem ima tako krize kot konec nekje.

Tako da mali in veliki stiki in spopadi kultur se dogajajo stalno. Večina sodobnih držav ima stik kar nekaj narodov, ki imajo v kulturi različne jezike, vere in še kaj....in edina realna alternativa multikulturnosti je nacizem. Ostalo je 'palamuđenje' in 'mutenje' s prekladanjem nekje vmes!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

Nacije emigrantov, ki so domorodce iztrebili in so posledica imperializma, imajo pač nekaj prednosti pri politiki melting pota, ker se lažje postavi neka nova umetna nacija...to je nacija državljanov...jezik pa glavni kolonialni, ideologija liberalna:),....kot gre to drugje. S tem seveda mislim na USA!

Vendar pa vsi in še čisto novi problemi pa znajo privreti iz talilnega lonca, v kolikor recimo USA po neki nesreči zapadejo v depresijo, ....rešitve pa ne bi bilo videti od nikoder.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Looooooka ::

Kdor povabi tujce, ker je njegov narod prelen oz niso pripravljeni posteno placati dela, naj se kasneje ne pritozuje, da je drzava polna tujcev.
Vsi bi imeli ceste in bloke, delal ne bi pa nihce.
Se bolj zanimivo je, da dejansko verjamejo, da oni delajo neko veliko uslugo delavcem, ker jim placujejo manj, kot so zahtevali njihovi prebivalci. Resnica je zal obratna.
Lahko pa lepo dvignejo place in prepovejo priseljevanje. Tako se bo tem delavcem splacalo denar nositi domov(ker pot tja in nazaj ne bo pozrla polovice). Ampak potem se bo spet nekdo drl, da denar odteka iz drzave in da jim nekdo krade sluzbe.
Torej je resitev zelo preprosta. Ukiniti prosti trg, ukiniti potrebo po konkurencnosti in prepovedati, da se ceno zbija na tisto, ki jo dolocijo Kitajci. Na kratko...resitev so nerealne sanje o kolapsu kapitalizma.
Good luck with that one.

donfilipo ::

Ni mi čisto jasno, kako so nasprotniki multikultija lahko obenem za prosti trg, ...strogo:) Na žalost sem tudi to videl. Imaš ljudi, ki so dobri v dveh poljih človeške kulture in tam solidno služijo, sicer mučijo normalne ljudi z idiotizmom:))

Hočem povedati, da tudi v družboslovju in filozofiji, (navkljub veliko lažjemu preobračanju in mlatenju prazne slame, zgrešenih poti in smernic, ...je tu še živih neprimerno več kot v naravoslovju!)...no kljub temu ima tudi tu vse neko logično in zdravorazumsko povezavo!!!!

Also: če vzamemo da trg dela ni perfekten in da delodajalci ne krijejo direktno stroškov imigracije...potem pač migracije bodo. Umetno podplačana...pretežno dela z manj zahtevane formalne izobrazbe....se namesto da bi se kot bi bilo normalno v pomanjkanju delovne sile plačala več, pač pokrijejo z imigracijo. Ta izgleda najprej samo delovno začasna...ampak pozabite. Kar veliko jih ostane...in pripelje še družino! Nekateri še širše sorodstvo, ...ja tudi pol vasi imamo že tukaj:)) In slučajno so vsi mafijci;((

Ma da ne bom pezdekast naci, čeprav resnica včasih tolče v ritmu živel adi, brez da bi resnično hotel!... imigracija tudi nekaj stane in zahteva. Najcenejša mirna in v jedru liberalna (človekove pravice do prostega govora, kulture in vere) je multikulti rešitev, ki je praktično najbolj pogosta rešitev v civiliziranem svetu. Odstopanja pa so več ali manj usajanja na temo poizkusa prebuditve frankesteinove pošasti, ki je bila nacizem:), tokrat pa naj bi bila nekaj veliko boljšega. Ne gre. Zaradi limitov na eni strani mehanizmov družbe, v drugi primeri pa limitov zgodbe, mita o frankensteinu8-)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Ni mi čisto jasno, kako so nasprotniki multikultija lahko obenem za prosti trg, ...strogo
V resnici je popolnoma razumljivo. To so v osnovi sebični, egoistični ljudje, ki skrbijo samo za svojo korist. Preračunali so si (ali pa jih je nekdo prepričal), da bodo v "prostem" trgu uspešnejši, v tujcih pa vidijo tekmece in jih hočejo onemogočiti.

Bolj preprosto povedano - v svoji sebičnosti svoj svetovni nazor kot elastika prilagajajo svojim koristim. Kar jim koristi, je good, kar jim ne, je bad. Simpl ko pasulj. Samo tega jim ni nihče povedal, da smrdijo kot prdec.:))

O.

Unknown_001 ::

Raquel je izjavil:

Pozdravljeni,

Trenutno pišem seminarsko nalogo na temo rasne raznolikosti, zato bi vas lepo prosila, če mi lahko izpolnete kratko anketo na povezavi: http://fluidsurveys.si/surveys/r-j-10/p...

Anketa je anonimna.

Hvala in lp.


Pri zadnjem vprašanju sem se zmedel, na kaj je ta slogan letel. Na dejansko stanje ali na osebno mnenje ?

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

V luči zadnjih incidentov, multikulti postaja vse bolj pereče vprašanje Evrope. Pa se je takole oglasil Putin o multikulturnosti.

jype ::

Mipe> V luči zadnjih incidentov, multikulti postaja vse bolj pereče vprašanje Evrope.

Nope.

Mipe ::

jype je izjavil:

Nope.


Sicer pa je povsem vseeno, kaj si ti misliš. Je Putin precej bolj relevanten. Ali pa kako-mu-je-že-ime Francoz. Pa Merklova. Pa angleži imajo volilno kampanjo, kjer "nestrpna" stranka uživa precejšnjo pozornost.

Ti si kar zatiskaj oči.

jype ::

Mipe> Je Putin precej bolj relevanten.

Ja, res, predsednik države, v kateri je nacizem v najhitrejšem vzponu na svetu, je močno relevanten.

Mipe> Ti si kar zatiskaj oči.

Marsikdo od naju si zatiska oči, ampak to nisem jaz.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Nissan_GTR ::

Putin ima potencial, da postane pravi vodja zahodne civilizacije. Tudi v ZDA na ameripkih forumih vedno več prebivalcev evropskega porekla podpira Putina in ga zelo cenijo, bolj kot svoje prodane ameriške poltike, ki ameriko spreminjajo v tretji svet.

Unknown_001 ::

Point usega je, da bomo mogl začet sprejemat tud tujce. Mene ne moti, kake rase je ker, še najmanj pa kakšno vero ima, ker objektivno gledano smo usi imeli skupnega prednika in smo isti šmorn, razen tega, da smo se skozi leta prilagajali na okolje na katerih so skupine živele. Dok me ne ovirajo in mi težijo pa se po socialni vlečejo me ne motijo. Raje mam 10 črnih al pa rumenih sosedov s katerimi se bom vedno dobro zastopil, ko pa 10 zateženih starih žlehtnob naše (govorim za večino) rase.

jype ::

Raptor F16> Point usega je, da bomo mogl začet sprejemat tud tujce.

Jih že - pa ne kar vsakega. Ampak intelektualno zavrti ljudje radi padajo na poceni populizem.

Unknown_001 ::

jype je izjavil:

Jih že - pa ne kar vsakega.


To ti misliš. Mal se po narodu ozri pa boš prec vidu. Pa v mestu gledat ne vela, ker eni to "sprejemajo" sam zato, da so fensi pa da sledijo trendom, ker so "moderni" ljudje.

bolkonsky ::

Unknown_001 je izjavil:

jype je izjavil:

Jih že - pa ne kar vsakega.


To ti misliš. Mal se po narodu ozri pa boš prec vidu. Pa v mestu gledat ne vela, ker eni to "sprejemajo" sam zato, da so fensi pa da sledijo trendom, ker so "moderni" ljudje.


Če jih sprejemajo to sploh ni napačen trend kajne ? Dejansko ljudje prej sprejmejo črnca, kot pa muslimana ( ironično postane, ko je črnc musliman :D) .

jype ::

Raptor F16> To ti misliš.

Nope, jaz dejansko vem, kaj se dogaja, večina vas pa golta obscenosti iz rumenih medijev in kima kot kima vsaka čreda ovac.

Unknown_001 ::

jype je izjavil:

Raptor F16> To ti misliš.

Nope, jaz dejansko vem, kaj se dogaja, večina vas pa golta obscenosti iz rumenih medijev in kima kot kima vsaka čreda ovac.


Zdj si me pa nasmejal. Ti si tud naiven ka mislš kako so drugi omejenci :)).

jype ::

Jaz sem se moral dejansko pozanimat, kaj pomeni preseliti se v Slovenijo (in potencialno zaprositi za državljanstvo tukaj).

Večini se niti sanja ne.

Oki ::

jype je izjavil:

Raptor F16> To ti misliš.

Nope, jaz dejansko vem, kaj se dogaja, večina vas pa golta obscenosti iz rumenih medijev in kima kot kima vsaka čreda ovac.

Tudi drugi smo dali to čez. Tvoj point? Ne, ni tisto s poroko in državljanstvom. Ali pač?
««
12 / 43
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Partizan vs. ISUS vs. begunec/migrant (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
547720 (6646) Mavrik

No-go zones (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5911462 (9358) kuglvinkl

Islam v Evropi (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
1274228673 (206218) Truga

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47183223 (73690) Gandalfar

Posilstva v Oslu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11017464 (14127) Gandalfar

Več podobnih tem