» »

Multikulturnost

Multikulturnost

Temo vidijo: vsi
««
14 / 43
»»

Mipe ::

v Detroit že dolgo časa noče nihče, tudi reveži vseh ras ne. Prodajajo tisoče hiš za 1000 evrov, pa jih ne morejo prodati. Vsi hočejo samo ven iz mesta.


13 Detroit Houses You Can Buy For Less Than $100

vostok_1 ::

Nočem se spuščat v rasistične debate, a dejstvo je da marsikje v ZDA se krivice proti belcem medijsko in družbeno downlplay-ajo. Nekaj podobnega kot ženskam v razvitih deželah, katerim je javno bolj opravičljivo se znašati nad moške ali jih zaničevati. Ponavadi z opravičilo..."čes, sej so nas toliko časa zatirali, lahko jim sedaj vračamo".

Če mene vprašate je to napačna pot za v prihodnost.

Drugače, a je Slovenija pravno gledano mizoginistična država jype?

Mipe ::

Pravno gledano? Misandrična. V vseh pravnih zadevah ima ženska prednost; ločitve, skrbništvo itd.

vostok_1 ::

Sicer ne poznam dovolj prava, da bi dal dosleden dogovor, ampak kolikor je meni znano, na vseh pravnih področjih so ženske izenačene z moškimi (kriminalno, lastniško pravo,...) razen kar se tiče skrbništva in sorodnimi družinskimi zadevami. Če recimo teza res velja je po potem po definiciji pravno gledano Misandrična.

Mipe ::

Da ne omenjamo zaporne kazni in vsega tega.

jype ::

Mipe> Pravno gledano? Misandrična. V vseh pravnih zadevah ima ženska prednost; ločitve, skrbništvo itd.

Aha, ker večina žensk bolje prenaša stres, so manj nasilne, bolje skrbijo za otroke in starejše in so nasploh in v vseh pogledih boljša bitja od moških je torej narobe, če se v veliki večini primerov pravično razsodi? Po tvoje bi se torej moralo poskrbeti za norme, tako da bi bile sodbe (in morebitne kazni) vedno izenačene, ne pa pravične?

Me veseli, da zdaj vemo, kaj točno bi ti rad.

Nissan_GTR> Evo, za jureta in njegov San Francisco. Ko ni rasnih problemov, jih pa levičarji namerno ustvarijo.

Mhm, absolutno, samo še specificirat moraš vesolje, ker v meni poznanih teh pojavov ni.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Mipe ::

jype, zadnjič so prisodili otroka materi, ki ga je potem zlorabljala. Ne nakladaj.

jype ::

Mipe> jype, zadnjič so prisodili otroka materi, ki ga je potem zlorabljala.

To praktično dokazuje, da nikoli ne bi smeli prisoditi otroka nobeni materi, se strinjam.

(Ker se v zgodovini človeštva še ni nikoli zgodilo, da bi moški kadarkoli kogarkoli zlorabil.)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Mipe ::

Ker skrbnih očetov ni, kajne?

jype ::

Mipe> Ker skrbnih očetov ni, kajne?

Nope, razen mene ni na tem planetu nobenega takšnega.

Nissan_GTR ::

ker v meni poznanih teh pojavov ni.


Sem ti dal link, imaš članek in tudi posnetek CNN-a. Pismen si, angleško tudi za silo obvladaš, pa ti ne bo težko razumeti.

Obamina adminsitracija je odkrila "Marin county is too white". Zdej bodo pa z dekretom določili, koga bodo tja naselili. Čez 20 let bodo pa pogruntali, da so sedanji prebivalci zaradi socialnega inženiringa iz tega okrožja pobegnili 20 km stran v drugo okrožje ali pa celo v kakšno drugo zvezno državo in imeli bodo še en Detroit več.

jype ::

Nissan_GTR> Sem ti dal link, imaš članek in tudi posnetek CNN-a. Pismen si, angleško tudi za silo obvladaš, pa ti ne bo težko razumeti.

Vidim lahko kvečjemu, da ti ne razumeš.

arnecan1 ::

jype je izjavil:

Mipe> Ker skrbnih očetov ni, kajne?

Nope, razen mene ni na tem planetu nobenega takšnega.

He, he, ti si pa res en čuden tič. Trol je trenutno moderna beseda.

Nissan_GTR ::

Nočem se spuščat v rasistične debate, a dejstvo je da marsikje v ZDA se krivice proti belcem medijsko in družbeno downlplay-ajo.


To je dejstvo. Cela Amerika, vsi dominantni liberal bias ameriški mediji, se recimo ukvarjajo s tistim primerom Zimmerman-Martin, kakšna krivica se bojda spet godi črncem. Mediji celo namerno vzpodbujajo nasilje črncev proti belcem in si izmišljujejo, da je Zimmerman belec, v resnici je pa Latino mestic, mešanec kot Obama. Celo naši mediji o tem primeru poročajo kot najbolj pomembni novici na svetu.

Se je pa recimo v istem kraju na Floridi zgodil brutalen napad dveh mladih nasilnih črncev na 50 letnega belca, katerega sta s kladivom petnajstkart udarila po glavi. Človek je v komi, se borijo za njegovo življenje, glavni mediji razen lokalnega časopisa o tem sploh ne poročajo, pa še ta lokalni časopis, namerno izpusti dejstva o rasi napadalcev in žrtvi. Napadalca sta v resnici črnca, žrtev pa belec. Obama pa ne sklicije tiskovnih konferenc zaradi tega rasno motiviranega napada, nobenega jokanja o razsizmu s strani liberal bias novinarjev v Ameriki, ko je žrtev belec.

http://articles.orlandosentinel.com/201...

Zaradi vsega tega po eni strani kar privoščim tistim belcem kaviar levičarjem, ki živijo v Marin Countyju in z veliko večino volijo Obamo in Demokratsko stranko, da jim Obama v njihovo mirno bogato okrožje, kjer so tudi film Basic Instinct posneli, naseli črnske tolpe. V bistvu so v prvi vrsti belci levičarji krvi, da se sedaj v ZDA dogaja diskriminacija belcev na mnogih področjih.

jype ::

Nissan_GTR> naseli črnske tolpe

Jebeš rasiste.

PacificBlue ::

Race and culture are two different things. There's black people from America and then there's black people from Africa. Racially they're the same, culturally they're extremely different.

Nissan_GTR ::



Ta dva "otroka" sta s kladivom pretepla po glavi 50 letnega belca v istem kraju Sanford, kjer se je zgodil primer Zimmerman-Martin. Človek mora googlat, da ju najde.

Kje je Obama, da bi se na TV zjokal, da bi tudi ta dva lahko bila njegova sinova, kot je jokal za Martina. Tudi NBC, CNN, ABC, CBS nič ne jokajo, da gre za rasizem, ko belec z večkrat počeno lobanjo leži v komi. O tem so tiho. Takšna je realnost po levo sionistično urejene multikulturne Amerike.

dstr17_ ::

To nima veze s tem, da sta črnca, ampak s tem, da sta rojena v revščini in nižjem sloju, ki nima nobenih pravih možnosti za dostojno življenje, njihov položaj pa se samo slabša in slabša, medtem ko na drugi strani ekstremno bogatijo. V takih razmerah boš kriminal našel vsepovsod, ne le med črnci in ne le v ZDA.

gendale ::

tudi belci znajo s kladivom mučit in ubit človeka - Dnepropetrovsk maniacs @ Wikipedia

pa azijci so tud lahko pošasti - http://lynnaisha.wordpress.com/2010/04/...
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Nissan_GTR ::

To nima veze s tem, da sta črnca, ampak s tem, da sta rojena v revščini in nižjem sloju, ki nima nobenih pravih možnosti za dostojno življenje,


prosim, ne mi s temi hipi liberal floskulami. Da nekomu sadistično s kladivom razbiješ glavo, ni opravičila.

Načeloma je pa vseeno ali sta ona dva črnca, belca ali vesoljca. Gre se zato, kako ameriški liberal bias mediji obravnavajo takšne primere. Če so napadalci črnci in žrtve belci, to pometejo pod preprogo, če pa je obratno in so žrtve črnci je pa to največji družbeni problem.

arnecan1 ::

gendale je izjavil:

tudi belci znajo s kladivom mučit in ubit človeka - Dnepropetrovsk maniacs @ Wikipedia

pa azijci so tud lahko pošasti - http://lynnaisha.wordpress.com/2010/04/...

Seveda najdeš psihopate in izrodke vsepovsod. Saj to nihče ne taji. Ampak izgleda , da obstajajo nekateri (kot yipe, za katerega črnec NE MORE ZAGREŠITI ZLOČINA NAD BELCEM), ki zanikajo problem. In problem je v subkulturi precejšnjega dela črnskega prebivalstva, ki goni svojo nasilno vedenje in izloči vsakega pripadnika svojega rodu, ki se ji ne podredi. Mladi črnci sicer naredijo dosti slabega pripadnikom drugih ras, ampak največ nasilja naredijo drug drugemu, saj se streljajo med seboj kot za šalo, moški praviloma zapuščajo svoje punce, otroci rastejo v nepravem okolju.... Namesto, da bi se zgledovali po očetu, ki vsak dan odide v službo, gledajo strice in starejše bratrance, kako preživijo pol življenja v zaporu in s pištolo za pasom. Lep vzor v občutljivem najstniškem življenju.

Sicer pa ne vem kaj mi tu pametujemo. Belci, ki imajo izkušnje z življenjem v ZDA se pač ne naseljujejo med črnci. Nimajo pa problema živeti z Azijci npr. Torej je nekaj narobe. Verjetno tudi nihče izmed nas ne bi bil vesel, da mu hčerko na poti iz šole zalezujejo mladi wanabe črnci in za njo žvižgajo.

Mogoče bi Obama rajši temu posvetil malo več pozornosti.

Sicer pa poglejte si tale link http://www.theblaze.com/stories/2013/03...

Zgodil se je pred kratkim in v Sloveniji, oz. v Evropi o tem ni zaslediti nobene informacije, pa se mi zdi bolj občutljiv primer. To namreč nista naredila psihopata, ti so relativno redki, ampak navadna mlada črnca, ki sta delovala v skladu s svojo kulturo. Mogoče pa se belci tudi zaradi tega izogibajo stikov z črnci (pri tem seveda izzvzeti svetli primeri, ampak ti se tako ali tako poskusijo izseliti iz svojih sosek v belske četrti). na koncu koncev tudi Obama svoje mladosti ni preživel v črnskem getu, ampak vedno v priviligiranem okloju premožnega sloja, sedaj pa nekaj pametuje brez osebnih izkušenj.

Sicer pa ne vem, zakaj delajo iz primera Zimmerman nasilje belca nad črncem. Zimmerman je sam sebe v vprašalniku označil za hispanca, tisk pa to skoraj praviloma ignorira. Zakaj je tako, pa ne vem.

dstr17_ ::

prosim, ne mi s temi hipi liberal floskulami. Da nekomu sadistično s kladivom razbiješ glavo, ni opravičila.
Seveda ni opravičila, ampak to ne pomeni, da vzroki ne obstajajo. Revščina in velike neenakosti povečujejo kriminal in nasilje.

Brane22 ::

dstr17_ je izjavil:

To nima veze s tem, da sta črnca, ampak s tem, da sta rojena v revščini in nižjem sloju, ki nima nobenih pravih možnosti za dostojno življenje, njihov položaj pa se samo slabša in slabša, medtem ko na drugi strani ekstremno bogatijo. V takih razmerah boš kriminal našel vsepovsod, ne le med črnci in ne le v ZDA.


Ne glede na to pa kaže zelo različno obravnavo v medijih. Če nisi manjšina v takem ali drugačnem pomenu in če se ti kaj zgodi, sploh nisi solidne novice vreden.

dstr17_ ::

Tudi ko gredo belci na strelske pohode se poroča.

Nissan_GTR ::

Tudi ko gredo belci na strelske pohode se poroča.


ja, sej to je pričakovano... največji problem za ameriške liberal bias medije je belec, ki ima pištolo. Seveda pa ne poročajo, da v ZDA zagrešijo črnci 7x več umorov na 100k prebovalcev... belci 2,17... črnci pa kar 14,8 umora na 100k prebivalcev.

Vajenc ::

dstr17_ je izjavil:

To nima veze s tem, da sta črnca, ampak s tem, da sta rojena v revščini in nižjem sloju, ki nima nobenih pravih možnosti za dostojno življenje, njihov položaj pa se samo slabša in slabša, medtem ko na drugi strani ekstremno bogatijo. V takih razmerah boš kriminal našel vsepovsod, ne le med črnci in ne le v ZDA.

Res je. Je pa resnica tudi v tem, da imaš, morda prav zaradi tvoje trditve ne pa nujno izključno te, več možnosti, da postaneš kriminalec, če si afroameričan v ZDA. V Franciji imajo npr. več težav z belimi severnoafričani kot črnci. Tudi pri njih je prvi pokazatelj revna četrt. Ampak imo je veliko tudi v vzgoji in vrednotah staršev ter v državnih prioritetah. Če starši otrok ne učijo poštenja in v državi reveži niso prioriteta hitro zrastejo kriminalni geti. Ko otroci v getih odrastejo in postanejo starši se pa začrta začaran brezizhoden krog.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Mipe ::

Problem je v tem, da se revni združujejo v večje skupine (geto, četrt, naselje), nekakšne družbene mehurje, v katerih postane nasilje nekaj normalnega in kamor si roka pravice ne upa. Ameriški policisti vsaj MORAJO na intervencije v nasilno četrt, naši policisti pa vrtijo palce ob vsaki prijavi iz Žabjaka.

Red je treba vzdrževati vsepovsod. Otroci morajo obiskovati šolo in imeti zagotovljeno oskrbo (zobozdravstvo itd.), ne pa kakor se ljubi staršem. Domajo nimajo kaj počet razen da se združujejo v klike, ki kaj hitro postanejo tolpe, ker ni ničesar za počet (močnejši so zasedli košarkarško igrišče). Da dopustimo nastajanje takih mehurjev oziroma črnih bul naše družbe je velika napaka, ker generirajo neizobražene nasilneže. Zatiskanje oči pred njimi pa je še večja napaka.

Medtem pa se veselo plodijo naprej, ker jim vsak dodaten froc v bajti prinese otroški dodatek. Ko ti otroci odrastejo, naselje postane premajhno, zato se naselijo na nekogaršnjem zemljišču in začaran krog se nadaljuje.

vostok_1 ::

jype je izjavil:

Mipe> Pravno gledano? Misandrična. V vseh pravnih zadevah ima ženska prednost; ločitve, skrbništvo itd.

Aha, ker večina žensk bolje prenaša stres, so manj nasilne, bolje skrbijo za otroke in starejše in so nasploh in v vseh pogledih boljša bitja od moških je torej narobe, če se v veliki večini primerov pravično razsodi? Po tvoje bi se torej moralo poskrbeti za norme, tako da bi bile sodbe (in morebitne kazni) vedno izenačene, ne pa pravične?

Me veseli, da zdaj vemo, kaj točno bi ti rad.



Oprosti jype, sam take izjave, če bi bile izrečene obratno bi mejile na hate speach po trenutnih standardih. Kar je pravzaprav lep dokaz sam po sebi.

Poznam statistično sicer majhno, ampak omembe vredno število žensk, ki jim še hrčka ne bi dal v oskrbo.



Vsekakor odlična potencialna mater, boljša kot katerikoli moški (oče, mind you) na tem svetu.

Še ena odlična potencialna mati, ki bo vcepila prave vrednote svojim otrokom.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vostok_1 ()

judoka ::

Nissan_GTR je izjavil:

Tudi ko gredo belci na strelske pohode se poroča.


ja, sej to je pričakovano... največji problem za ameriške liberal bias medije je belec, ki ima pištolo. Seveda pa ne poročajo, da v ZDA zagrešijo črnci 7x več umorov na 100k prebovalcev... belci 2,17... črnci pa kar 14,8 umora na 100k prebivalcev.


Kako enostavno je furat črno-belo logiko a ne?

Če že omenjaš statistiko, pa še povej kakšne so razlike med črnskim in belskim prebivalstvom v izobrazbi in prihodkih. Ti gledaš končni rezultat razlik, ignoriraš pa vzroke, ker tako paše tvoji dvopolni logiki.

gruntfürmich ::

torej nekateri kvazi liberalci mislite da če si reven in neizobražen si avtomatično bolj nasilen? da nimaš kot človek in oseba možnosti reči 'ne' nasilju? da so ti osebki tako butasti da ne ločijo med dobrim in slabim?
zares ste liberalci pomilovanja vredni...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Nissan_GTR ::

Kako enostavno je furat črno-belo logiko a ne?
Če že omenjaš statistiko, pa še povej kakšne so razlike med črnskim in belskim prebivalstvom v izobrazbi in prihodkih.


No, pa dejmo še furat rjavo-črno logiko. Dejmo primerjat umore na 100k prebivalcev v ameriških mestih kjer je velik delež Mehičanov, ki so rjavi, tudi revni, nekateri še celo angleško ne znajo, nimajo izobrazbe, z mesti kjer je velik delež črncev.

El Paso 2,4 Laredo 4,6

Baltimore 31,3 Newark 33,8

Zakaj je v Teksasu v skoraj povsem meksikaniziranih, revnih mestih na meji z Mehiko, kjer je orožja kolikor hočeš, zaradi meje pa tudi ogromno ilegalcev, droge, tihotapcev, tolp, še vedno mnogo manj umorov kot pa tam kjer prevladujejo črnci?

PaX_MaN ::

Zato ker so belci bolj rasisti do črncev kot do mehičanov.

Okapi ::

torej nekateri kvazi liberalci mislite da če si reven in neizobražen si avtomatično bolj nasilen?
Noben liberalec, kvazi ali ne, ne misli tega. To mogoče misli kvečjemu kakšen zadrt konzervativnež. Liberalci samo vemo, da obstaja v revnih okoljih več možnosti, da se človek nauči svoje probleme reševati z nasiljem.

Zakaj je v Teksasu v skoraj povsem meksikaniziranih, revnih mestih na meji z Mehiko, kjer je orožja kolikor hočeš, zaradi meje pa tudi ogromno ilegalcev, droge, tihotapcev, tolp, še vedno mnogo manj umorov kot pa tam kjer prevladujejo črnci?
Sigurno zaradi katoliške vere>:D

O.

Mr.B ::

Katoliške ? , jaz sem pa mislil zaradi povečanega števila orožja, da dihamo na dušo republikancev..
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

judoka ::

@nissan

Ti prekladaj umore in kriminal glede na raso kakor hočeš, ampak hkrati načrtno ignoriraš vzroke
teh razlik v statistiki. Gledaš tisto kar ti paše in to je značlnost nekoga ki zna razmišljat le skozi dvo-polno logiko. Skratka strah te je.

Nissan-GTR ::

Zato ker so belci bolj rasisti do črncev kot do mehičanov.


FBI statistika kaže, da so največji rasisti črnci. Ta rasizem tudi v praksi najbolj udejanjo z nasiljem do drugih ras.

1. African -Americans commit 90% of the approximately 1,700,000 interracial crimes of violence that occur in the United States every year, and are more than 50 times more likely to commit vioent crime against whites than vice versa.

http://www.examiner.com/article/interra...

Nissan-GTR ::

Ti prekladaj umore in kriminal glede na raso kakor hočeš, ampak hkrati načrtno ignoriraš vzroke teh razlik v statistiki.


po tvoje je revščina izključni vzrok velikega števila umorov, pa ni tako.
Če bi bilo tako, potem bi bilo največ umorov v ZDA v najbolj revnen delu ZDA, to pa je Dolina Rio Grande, mesta Brownsville in McAllen v Texasu, ki so najbolj revna v ZDA, pa je tam na 100k prebivalcev desetkrat manj umorov kot pa v Baltimoru in petkrat manj kot v Atlanti.

judoka ::

Kdo je rekel "izključni"?

Če ti vrnem...po tvoje je "izključni" razlog za večje št. umorov rasa človeka...v temu primeru črna?

Sliši se neumno ne?

Vsak problem ima svoj-e vzrok-e. V temu primeru to zagotovo ni rasa, razen če je znanost odkrila neko gensko predispozicijo črncev k nasilju. Jo je?
Je pa seveda najlažje prekrižat celo skupino ljudi, jih proglasit za problematične in jih strpat v geto. Pa naj se gre za črnce, mehičane, muslimane,....to pač počnejo prestrašeni ljudje.

p.s. Nisem liberalec.

Mipe ::

Vzemimo mehičane. Prav tako so revni, tudi v svojih skupnostih se zadržujejo in se tolpajo, vendar niso tako zelo nasilni kot črnci. Le zakaj?

Ljudje so prestrašeni z razlogom.

judoka ::

niso tako zelo nasilni


:D

Tebe kar naj bo strah, ampak vsaj priznaj v cemu je problem (v tebi), ne pa da za svoj strah kriviš neko skupino ljudi.

jype ::

A, vidm kaj je dežurnega rasista prineslo na forum!

En idiot je ustrelil temnopoltega mulca in ga je doletela oprostilna sodba, pa ga je strah, da bo kdo podvomil v njegovo mantro o črnskih tolpah in miroljubnih belcih.

Nissan GTR ::

da bo kdo podvomil v njegovo mantro o črnskih tolpah in miroljubnih belcih.


in kaj imajo sploh veze v tej zgodbi belci, ko je šlo za konflikt med afroameričanom in mesticom?

jype ::

Nissan GTR> in kaj imajo sploh veze v tej zgodbi belci, ko je šlo za konflikt med afroameričanom in mesticom?

A, sori, se mi je zdel da je mogl bit neki ne-belskega v tem, k belci se ne strelajo.

vostok_1 ::

judoka je izjavil:

Kdo je rekel "izključni"?

Če ti vrnem...po tvoje je "izključni" razlog za večje št. umorov rasa človeka...v temu primeru črna?

Sliši se neumno ne?

Vsak problem ima svoj-e vzrok-e. V temu primeru to zagotovo ni rasa, razen če je znanost odkrila neko gensko predispozicijo črncev k nasilju. Jo je?
Je pa seveda najlažje prekrižat celo skupino ljudi, jih proglasit za problematične in jih strpat v geto. Pa naj se gre za črnce, mehičane, muslimane,....to pač počnejo prestrašeni ljudje.

p.s. Nisem liberalec.


Resnično se ne želim spuščat pregloboko v rasne teme, ampak nekatere podatke je pomembno omeniti. Bral sem članek, ki ga žal ne najdem trenutno, v katerem so po neki znanstveni študiji odkrili, da imajo (Ameriški) črnci višji nivo testosterona.

Barbara A. Cohn studied samples of 15000 families. Their study showed blacks in California have higher testosterone.


http://www.thescienceforum.com/biology/...

Če vprašate kakega izkušenega bodybuilderja, bi vam vrjetno tudi znal povedati po domače, po čemu se to vidi.

Zelo znano pa je, da visok nivo testosterona povzroča agresivno vedenje (in kar bi lahko definirali kot tipično moško). Mislim, da je to dejstvo, ki ne rabi posebej navajat virov.


Sploh ne trdim, da so vsi taki, ali da so zaradi tega manjvredni (čeprav jypetovo sovraštvo do all things androgen, bi vrjetno imelo kaj za povedat...oprosti jype, ampak sem moral).
Morda pa je genetski razlog za povečanim nasiljem.

Mislim pa da vseeno ni bilo dobrega protiargumenta zakaj v mehičanskih revnih soseskah je manj nasilja kot črnskih?

jype ::

vostok_1> Morda pa je genetski razlog za povečanim nasiljem.

Brez skrbi, uspešnih temnopoltih ni tako malo, da se ne bi dalo izračunat, da nasilje ne izvira iz rase.

vostok_1> Mislim pa da vseeno ni bilo dobrega protiargumenta zakaj v mehičanskih revnih soseskah je manj nasilja kot črnskih?

Katerih točno? Tistih, v katerih so mehičane nasilno segregirali, ali v tistih, v katere so se afriški američani zatekli pred nasilno segregacijo?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

dstr17_ ::

Morda pa je genetski razlog za povečanim nasiljem.
Nivo raznoraznih hormonov ni odvisen samo od genetike, ampak tudi od psihosocialnih dejavnikov. Če so pri črncih v ZDA našli povišane vrednosti testosterona to še ne pomeni, da je razlog genetski. Lahko je le odraz okolja v katerem živijo.

Double_J ::

Če so pri črncih v ZDA našli povišane vrednosti testosterona to še ne pomeni, da je razlog genetski. Lahko je le odraz okolja v katerem živijo.


Ja... pa barva kože tudi morda.
Dve šivanki...

vostok_1 ::

jype je izjavil:

vostok_1> Morda pa je genetski razlog za povečanim nasiljem.

Brez skrbi, uspešnih temnopoltih ni tako malo, da se ne bi dalo izračunat, da nasilje ne izvira iz rase.

vostok_1> Mislim pa da vseeno ni bilo dobrega protiargumenta zakaj v mehičanskih revnih soseskah je manj nasilja kot črnskih?

Katerih točno? Tistih, v katerih so mehičane nasilno segregirali, ali v tistih, v katere so se afriški američani zatekli pred nasilno segregacijo?


Vrjamem, da jih ni tako malo. Ampak ta izračun ne obstaja trenutno.

Katerih...a ima sploh veze? saj sta obe skupini revni in zaničevani. Vrjamem, da marsikdo tudi ne mara azijcev, ampak poglej...so najhitreje rastoča in plodovita manjšina skoraj povsot.

Sem prepričan, da je razlogov več, ampak rezultati so takšni kot so.

jype ::

vostok_1> Ampak ta izračun ne obstaja trenutno.

Seveda obstaja, samo ga nazi-biased world media skriva, pa iluminati pa vsi te kekci, k nas hočjo vse pobit.

vostok_1> Sem prepričan, da je razlogov več, ampak rezultati so takšni kot so.

In primarna značilnost vsakega rasista je, da pokaže na barvo kože, reče "To je to!" in se podpiše pod končno rešitev.

gruntfürmich ::

Double_J je izjavil:

Če so pri črncih v ZDA našli povišane vrednosti testosterona to še ne pomeni, da je razlog genetski. Lahko je le odraz okolja v katerem živijo.

Ja... pa barva kože tudi morda.

hehe, ne se hecat! da je nekaj pogojeno z genetiko je najhujši rasizem kar jih je. takoj te ustrelijo zaradi tega. da bi se kakšne genetske raziskave delale in zaključki ven vlekli je nepredstavljivo...
levaki ste sramota za človeško raso...

Okapi je izjavil:

torej nekateri kvazi liberalci mislite da če si reven in neizobražen si avtomatično bolj nasilen?
Noben liberalec, kvazi ali ne, ne misli tega. To mogoče misli kvečjemu kakšen zadrt konzervativnež. Liberalci samo vemo, da obstaja v revnih okoljih več možnosti, da se človek nauči svoje probleme reševati z nasiljem.

morda, morda pa tudi ne. sploh če greš recimo na revno slovensko podeželje, ne verjamem da se toliko zadev rešuje z nasiljem...
da so te zadeve morda pogojene bolj s pametjo posameznika-skupine (pač porazdelitev iq) in morda genetiko seveda niti pomisliti ne smemo... ni politično korektno!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Zgodovina sprememb…

««
14 / 43
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Partizan vs. ISUS vs. begunec/migrant (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
547785 (6711) Mavrik

No-go zones (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
5911531 (9427) kuglvinkl

Islam v Evropi (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
1274230023 (207568) Truga

Glasna muslimanska molitev na fužinah (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
47183899 (74366) Gandalfar

Posilstva v Oslu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11017578 (14241) Gandalfar

Več podobnih tem