Forum » Navijanje » OVERCLOCK P4 1.6 512K 0.13Q
OVERCLOCK P4 1.6 512K 0.13Q
bluehacker ::
Katera matična plošča od MSI ali GIGABYTE za DDR ram je najboljša za overclockanje P4 in naj mi pove če ima kdo s tem kakšnje izkušnje. Hvala
Mr.B ::
Jast imam sicer rambus pa mi na asusu p4t-e deluje na 133MHz FSB OK , samo jumpere moram nastavit pravilno. Žal pa se z biosom ne da še zrihtat tako kot mora biti.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
bluehacker ::
Kaj pa je že kdo p4 overclockal na MSI ali gigabyte plati? Pa kakšen ventilator je najoboljši?
kr0mp1r ::
jst imam p4 1.6a@2.2GHz na Gigabyte 8irxp plati brez visanje voltaze in s kulerjem ki je bil v box verziji procesorja.
zigadr ::
Ljere ... Kolk časa ti laufa Prime95 brez napake? Če nimaš tega progija potegn iz http://www.mersenne.org/ pa požen "Torture Test" pod Options.
Sevede stestirej pr 2.2GHz in 1.5V.
Aja ... pa kakšno maš najvišjo temperaturo medtem k laufa ta test.
Sevede stestirej pr 2.2GHz in 1.5V.
Aja ... pa kakšno maš najvišjo temperaturo medtem k laufa ta test.
antitrust: prime95 sem pustil delat cez noc, zdajle sem pocekiral in so vsi testi "passed". temperatura cpu-ja 44 stopinj celzija.
Bole ::
Ljere: kakšen ram maš v mašini? ..imam enak MB ampak se mi z višanjem frekvence nekje nad 120 MHz sistem ne zbudi več
LP
PS
je na tej plošči mogoče še kak enostavnejši način za resetirat bios kot vzeti ven baterijo???
LP
PS
je na tej plošči mogoče še kak enostavnejši način za resetirat bios kot vzeti ven baterijo???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bole ()
Bole: imam kingston pc2700 DDR; a si kaj visal voltazo CPU-ja, ker nekateri pravijo da se jim zgodi isto kot tebi, cetudi spremenis le za 0.1V (novejsi bios odpravi to napako)
Bios pa lahko resetiras z jumperjem (poglej v navodila ali najdi na plati CLR_CMOS - zraven bios chipov).
Bios pa lahko resetiras z jumperjem (poglej v navodila ali najdi na plati CLR_CMOS - zraven bios chipov).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kr0mp1r ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje Tbred-ov A in B (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Navijanje | 65367 (27790) | GaS |
» | težave pri navijanju amd athlon 64 3000+Oddelek: Navijanje | 2227 (1490) | crazy-lemon |
» | AMD 2500+ & Abit NF7Oddelek: Navijanje | 2393 (1639) | Wad@ |
» | Intel P4 2.4C navijanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Navijanje | 16925 (9882) | Freelancer |
» | Kako je z Athloni 2500 XP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8416 (6093) | Tarzan |