Forum » Pomoč in nasveti » Nakup na mojatrgovina.com
Nakup na mojatrgovina.com
dare123 ::
Pozdrav!
Pred dnevi sem naročil računalniško ohišje na strani: mojatrgovina.com in plačal zadevo preko predračuna.
Gospod Janžek Benjamin mi je zadevo poslal na dom, vse lepo in prav. Potem pa včeraj zadevo odpakiram in ugotovim, da ni prava, poslal je namreč napačno ohišje, ki je večje in mi ne paše v regal.
Zato mu pošljem mail, poskušam poklicat, saj je bila že pozna uro, vednar odgovra ni. Tudi danes sem klical na vse možne številke,vendar odgovora ni ali pa številka ne obstaja.
Kaj storiti?
Pozna mogoče kdo to osebo?
še link: http://www.mojatrgovina.com/index.php
Odsvetujem nakup v te trgovini, saj so totalno ignorantski...upam, da to preberejo in se zamislijo nad odnosom do strank in dejavnostjo, ki jo opravljajo....
lp
Pred dnevi sem naročil računalniško ohišje na strani: mojatrgovina.com in plačal zadevo preko predračuna.
Gospod Janžek Benjamin mi je zadevo poslal na dom, vse lepo in prav. Potem pa včeraj zadevo odpakiram in ugotovim, da ni prava, poslal je namreč napačno ohišje, ki je večje in mi ne paše v regal.
Zato mu pošljem mail, poskušam poklicat, saj je bila že pozna uro, vednar odgovra ni. Tudi danes sem klical na vse možne številke,vendar odgovora ni ali pa številka ne obstaja.
Kaj storiti?
Pozna mogoče kdo to osebo?
še link: http://www.mojatrgovina.com/index.php
Odsvetujem nakup v te trgovini, saj so totalno ignorantski...upam, da to preberejo in se zamislijo nad odnosom do strank in dejavnostjo, ki jo opravljajo....
lp
- spremenil: dare123 ()
bluefish ::
Pokliči še pozneje, poskusi klicati s katere druge cifre.
V najslabšem primeru pa se bo potrebno zapeljati tja.
V najslabšem primeru pa se bo potrebno zapeljati tja.
misek ::
Smo veliko kupovali v tej trgovini (osebno) in samo pohvale z moje strani. Po mojem si samo prehitro zagnal paniko. Zadevo bosta zagotovo rešila v obojestransko korist.
Mogoče res, samo se mi ne zdi smiselno, da kličeš na vse možne številke in pošiljaš maile dva dni in se noben ne javi.
Klical tudi iz druge cifre pa nič...
Klical tudi iz druge cifre pa nič...
5pellfire ::
Mogoče se ne oglasi zato ker je trgovina zaprta (baje zaradi bolezni).
Sem bil pred kratkim tam pa je bilo zaprto, pred par dnevi pa je bila
trgovina izpraznjena in na vratih listek da je zaprto zaradi bolezni.
Sem bil pred kratkim tam pa je bilo zaprto, pred par dnevi pa je bila
trgovina izpraznjena in na vratih listek da je zaprto zaradi bolezni.
To nevem, vem pa to, da sem včeraj prejel paket, ki ga je poslal sam pred dvema dnevoma, Beno sam, tako da ne vem...upam, da se zadeva razreši čimprej, saj rabim zadevo že včeraj, imam vse komponente doma, kište pa ne...oz. kišto imam, samo ne prave...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 286682 (121468) | darkolord |
» | Paypal in "case closed" (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11338 (8654) | mn |
» | spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 121031 (52372) | r3dkv1c4 |
» | Srečna linija. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9739 (5167) | GLAVNI |
» | Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12318 (8119) | durrenmatt |